Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Koukám, že jsem nějak zčernal.. Možná už mi na to přišli a zavřeli mě.. 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyto internetové stránky jsou na webu už od 1. listopadu - takže to fakt nemusí nic znamenattrainzjohny píše:A kuwa oni to fakt nakonec pustíPetr píše:MOP v akci už i u DýpýMáme mu posílat sms
http://www.mobilnipenezenka.cz/MATicket ... 7E60ADF93A
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kuwa oni to fakt nakonec pustíPetr píše:MOP v akci už i u DýpýMáme mu posílat sms
http://www.mobilnipenezenka.cz/MATicket ... 7E60ADF93A
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, rukou je to stejně nejlepší...willyjeff píše:Kdyby jsme měli ve voze aspoň nějaký šroubovák, či jiné šťouradlo. Cítil jsem vždycky takovou bezmoc s tima nástrojema co jsme měli k dispozici. Nakonec jsem to dělal rukou (a to pomohlo).
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někteří řidiči ho měli a pravidelně používali
. Největší problémy byly těsně u špiček jazyků, kam nedosáhlo teplo od vyhřívání, ale nejvíc tam padal uježděný sníh s kamínkama z chodníků, který se následujícím tlakem jazyků stačil přeměnit na velmi nepoddajný led. Na Karláku jeden zřejmě náhodný kolemjdoucí uvolnil příručním nožem dvě výhybky, než si hlídkující dispečeři stačili o šroubováky zavolat na centrálu 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsme měli ve voze aspoň nějaký šroubovák, či jiné šťouradlo. Cítil jsem vždycky takovou bezmoc s tima nástrojema co jsme měli k dispozici. Nakonec jsem to dělal rukou (a to pomohlo).
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem litoval ráno a v podstatě po celí den všechny tramvajáky. vyhýbky nešly, takže jsem šel na palackýho od výtoně po svých. jinak byl krásný pohled na řidiče jak jezdí v reflexních vestách. na pavláku jsem potkal řidiče s hrablem na střídání. tak nevím jestli si přinesl hrablo aby si prohrábl cestu do/z práce

nebo tam předávali i to hrablo aby byly stanice odhrabaný
no ale aspoň dnes byla sranda a nebyl to stereotyp

nebo tam předávali i to hrablo aby byly stanice odhrabaný
no ale aspoň dnes byla sranda a nebyl to stereotyp
V novém trz už jsem tu noticku o nutnosti více než nepatrné škody, aby to bylo trestné, nenašel. Ale definice nepatrnosti zůstala na 5000.davidtk píše: Dozvěděl jsem se, že by měla být skvělá novelatato hranice bude zrušena a navýšena a prý tento rok. Otázkou je jak by na to PČR reagovala
Dozvěděl jsem se, že by měla být skvělá novelaBobik píše:Pokud není úplně blbej tak nevystraší. Tr. čin je to tuším teď už až od 5 tis. jak píšeš, navíc by ho museli chytit při činu (stejně jak kapsáře) a s cedulema z půlky Prahy aby tu hranici přesáh. Jinak je to přestupek, řeší se na radnici a vic než tytyty by z toho nebylo (řeklo by se nejspíš klukovina).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klukovina je štípnout zadní ceduli, která může mít hodně využití. věk atd. ale to co předvádí tohle .... očesat celý vůz a nechat ho bez čehokoli.
Tady by opravdu asi jenom pomohlo proplesknutí při přistižení.
Tady by opravdu asi jenom pomohlo proplesknutí při přistižení.
Další problém je, že nový trzák-ík* zmírnil tresty za drobné krádeže – ostatně na Nový rok byla v každé TV reportáž o pachatelích drobných krádeží, kterak jsou hromadně propouštěny z nápravných zařízení. Navíc pokud má nakradené zboží doma, figuruje tu ještě bytová svoboda, kterou lze porušit pouze se závažným důvodem.Bobik píše:Pokud není úplně blbej tak nevystraší. Tr. čin je to tuším teď už až od 5 tis. jak píšeš, navíc by ho museli chytit při činu (stejně jak kapsáře) a s cedulema z půlky Prahy aby tu hranici přesáh. Jinak je to přestupek, řeší se na radnici a vic než tytyty by z toho nebylo (řeklo by se nejspíš klukovina).
*) trestní zákoník (dříve trestní zákon)
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chytit při činu to ano, ale to by se sám nesměl k tomu přiznat na spoustě míst, viz screenshoty, co tu byly uvedeny. Ale je pravda, že v českém Kocourkově by mu to bylo asi víc k smíchu než ostatním k užitku.Bobik píše:Pokud není úplně blbej tak nevystraší. Tr. čin je to tuším teď už až od 5 tis. jak píšeš, navíc by ho museli chytit při činu (stejně jak kapsáře) a s cedulema z půlky Prahy aby tu hranici přesáh. Jinak je to přestupek, řeší se na radnici a vic než tytyty by z toho nebylo (řeklo by se nejspíš klukovina).
Je tramvaj "obecně prospěšné zařízení"?
- Bobik
- Uživatel
Pokud není úplně blbej tak nevystraší. Tr. čin je to tuším teď už až od 5 tis. jak píšeš, navíc by ho museli chytit při činu (stejně jak kapsáře) a s cedulema z půlky Prahy aby tu hranici přesáh. Jinak je to přestupek, řeší se na radnici a vic než tytyty by z toho nebylo (řeklo by se nejspíš klukovina).