Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od trainzjohny » 10.6.2008 12:00

Třeba za poslední týden chybí jen čtvrtek tedy 6/7, před tím týden 4/7 a před ním 6/7. Pane MOpe zase tak zlé to není, držíte slušné tepmo :wink: =D>

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 10.6.2008 11:26

Jen poupravím autora myšlenky ..
Absolut píše:Denní aktualizace jsou v oddělené části fotožurnálu..
Fotožurnál žádné denní aktualizace NEMÁ a mít NEBUDE! Denní aktualizace bylo možno na http://www.prazsketramvaje.cz spatřit pouze v období letních prázdnin v roce 2006, kdy jsme s Petrem experimentálně a tak trošku z hecu vytvořili "Aktualizační léto", na kterém jsme testovali, zda je vůbec něco takového možné. Již po cca třech týdnech jsme oba "padali na hubu" a jen díky v té době ještě pravidelným aktualizacím preferencí jsme přesto aktualizační léto splnili a dokonce přetáhli až někam do října 2006. Málokdo si to uvědomuje, ale do té doby vycházely fotky, články, atd jen cca 2-3x týdně. Podívejte se, jak jsou na tom http://www.prazsketramvaje.cz dnes.

To jen tak na upřesněnou Herr Absolut.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 10.6.2008 8:51

Josef:

Člověče, chtěl jsem Ti napsat SZ, ale radši to napíšu tady veřejně. Než se na cokoliv zeptáš, tak se podívej trochu po stránkách. Oficiálních webů "tramvají" je po světě mraky. Pokud jsi myslel tramvaje v Praze, pak jediným oficiálním webem je http://www.dpp.cz - stránky dopravního podniku. Na těchto stránkách nenajdeš podrobné inforamce o vozech.

Stránky http://www.prazsketramvaje.cz vznikly tak, že je založil jeden nadšenec a velký fanoušek tramvají, který dosud zde píše pod nickem Petr, pokud zrovna není znechucen výlevy nejmladší generace, pro kterou už je internet samozřejmost a hrozně se diví, proč na něm není všechno a hned.... Stránky začínaly myslím v roce 2001 a tehdy se všechny fotky musely skenovat. Dnes doba trochu postoupila a webů jsou spousty v různé kvalitě - často jenom "nasypané" fotky z foťáku bez popisu, nebo texty okopírované kdovíodkud i s chybami...

I v době digitálních médií jsou stránky http://www.prazsketramvaje.cz stále těmi Petrovými stránkami. Denní aktualizace jsou v oddělené části fotožurnálu a pořádný článek není každý den, ale když je, tak stojí za to. Asi právě proto si Petrovy stránky vysloužily uznání i závist v různých částech DP. Známá je třeba věc, že ve výuce řidičů tramvají jsou stránky již delší dobu doporučovány jako dobrý zdroj informací...

Pamatuju si, když se http://www.prazsketramvaje.cz zakládaly. Autor stránek se nechtěl zviditelnit, ale podělit se o informace a obrázky ze svojí sbírky s ostatními zájemci o tramvaje. Já jsem Petrovi tuhle myšlenku málem rozmlouval, protože už tehdy jsem měl pocit, že webů je dost a že přeci není v lidských silách vytvořit komplexní web o všem kolem Pražských tramvají. Mýlil jsem se, Petr to dokázal. Dodnes však není lehké na stránkách najít jméno autora a jeho fotku, i když tam je.

Tak buď, Josefe, tak laskav, a zamysli se, než vypustíš zase nějaká neuvážená slova na adresu někoho, kdo dokázal mnohem víc, než Ty.

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 09.6.2008 18:52

Josef píše:Já mám jen takový pocit, že se potřebujete zviditelnit
Ten, kdo se věnuje svému koníčku, se potřebuje zviditelnit? [-o<

Vendelínek

Příspěvek od Vendelínek » 09.6.2008 12:06

Damir Holas píše:http://www.dp-arena.cz/1/index.php?opti ... 1&Itemid=1
Co na to přítomní tramvajáci a jiní zainteresovaní? Jde to s JPT opravdu tolik z kopce?
Já bych řekl, že situace je mnohem horší. To se špatně popisuje, to se musí vidět na vlastní oči. Není dne, aby nebyl nějaký problém nebo aby se někdo nerozčiloval, že má špatně službu. Levá ruka neví co dělá pravá, výpravčí si stěžují, že s nimi JPT špatně komunikuje, spousta věcí se řeší 5 minut po 12....

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 09.6.2008 11:27

Proxy píše:
Co na to přítomní tramvajáci a jiní zainteresovaní? Jde to s JPT opravdu tolik z kopce?
Ne :wink:
Říká dozorčí metra... :roll:
Z mého pohledu ANO a netýká se výhradně JPT, ale fundovanější odpověď bych nechal na řidičích...

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 08.6.2008 21:17

O trošku méně. Jen bych potřeboval nějaké dostatečně velké zálohové médium jinak bude velké PrT.

DavidD
Uživatel

Příspěvek od DavidD » 08.6.2008 20:58

Petr píše:
Quetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
312GB
To je hustýýý :shock:
jsem ještě zjedav kolik toho má MOp :?:

Quetzalcoatl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quetzalcoatl » 08.6.2008 20:30

Petr píše:312GB
Díky. To mě uklidnilo. Zrovna zálohuji a koukám, že je toho nějak moc. Chtěl jsem se ujistit, že mých 16 GB není příliš moc. Není. :wink:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 08.6.2008 20:28

Petr píše:
Quetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
312GB
wow 3x můj notesovej disk :-)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 08.6.2008 20:25

312GB

Quetzalcoatl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quetzalcoatl » 08.6.2008 20:13

Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 08.6.2008 20:09

Josef píše:Mají tramvaje někede nějaké oficiální web ?Já se totiž domnívám, že toto není oficiální web. Já mám jen takový pocit, že se potřebujete zviditelnit.... Což takhle si založit nějaký spolek?????
Vážený Josefe, jediný, kdo se tu zviditelňuje si ty. Dvakrát měř a jednou řež. Toto není, nebyl a nebude oficiální web. Ale ani poté, co si založíš spolek přátel žehu, nebudeš mít oficální web. Oficální by musel provozovat Dopravní podník. Inu, kup dopravní podnik, založ spolek přátel žehu a máš oficální web. [-o< #-o

Josef
problémový jedinec

Příspěvek od Josef » 08.6.2008 20:02

Mají tramvaje někede nějaké oficiální web ?Já se totiž domnívám, že toto není oficiální web. Já mám jen takový pocit, že se potřebujete zviditelnit.... Což takhle si založit nějaký spolek?????

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 08.6.2008 19:48

Ne :wink:

Odpovědět