Loool, a co s Vámi? To asi neodmítla, že?Absolut píše:A jo, Pane Goode. Tak jsem jim tam zavolal. Moc se omlouvají a údajů v samoobsluze si nemám všímat. Také jsem se zmínil, že můj kamarád tam má napsáno 16000 za datové služby a slečna se tímto omlouvá i Vám. Nicméně na dotaz, zda by v rámci omluvy nešla s Vámi na večeři bohužel odpověděla, že nikoli. Můra.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- Absolut
- Moderátor
A jo, Pane Goode. Tak jsem jim tam zavolal. Moc se omlouvají a údajů v samoobsluze si nemám všímat. Také jsem se zmínil, že můj kamarád tam má napsáno 16000 za datové služby a slečna se tímto omlouvá i Vám. Nicméně na dotaz, zda by v rámci omluvy nešla s Vámi na večeři bohužel odpověděla, že nikoli. Můra.
-
I.am.good
Nejede Vám to OK, pane ing.Absolut píše:Hele, mně to jede OK, kolem 1500 mám vždycky a zaznamenalo to k 4.2. nový zúčtovací odobí
Děkuji tedy za potvrzení chyby operátora.
- Absolut
- Moderátor
Hele, mně to jede OK, kolem 1500 mám vždycky a zaznamenalo to k 4.2. nový zúčtovací odobí 
- Absolut
- Moderátor
Kevine, Ty sis objednal na pokoj věci za 987 dolarů ?!?!?
Tedy pane Goode, to se prohnete
Tedy pane Goode, to se prohnete
-
I.am.good
Já su od minulého čtvrtka neschopný - pracovně, všeobecně neschopný jsem celý život.demon píše:O pana démona nemějte strach, ten je vždy po ránu čilý jako rybička, ale vy trávíte na netu, nějak podezřele moc času...
Nejste náhodou ve výpovědi, za přílišné surfování v pracovní době ?![]()
![]()
Slečna Iva teď nějak dlouho jezdí sama bez Vaší společnosti...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O pana démona nemějte strach, ten je vždy po ránu čilý jako rybička, ale vy trávíte na netu, nějak podezřele moc času...I.am.good píše:Jinak pane demon, v kolik chodíte spát? Nejdete snad do práce ráno?
Nejste náhodou ve výpovědi, za přílišné surfování v pracovní době ?
Slečna Iva teď nějak dlouho jezdí sama bez Vaší společnosti...
-
I.am.good
Operátor je skvělý, nebojte se, že z něj hned vytřískám za tenhle jejich omyl nějakou slevudemon píše:16806,-kč ?
Tak to vážně nemá chybu !
Znáš film Policajt nebo rošťák ? Jak zněla ta hláška ? "....... zaplať"![]()
Ale to je prostě trest za "nevhodného" operátora, někteří lidé jsou holt nepoučitelní....
Jinak pane demon, v kolik chodíte spát? Nejdete snad do práce ráno?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
16806,-kč ?I.am.good píše:Ta částka vážně nemá chybu....
Tak to vážně nemá chybu !
Znáš film Policajt nebo rošťák ? Jak zněla ta hláška ? "....... zaplať"
Ale to je prostě trest za "nevhodného" operátora, někteří lidé jsou holt nepoučitelní....
-
I.am.good
Ten největší...2217 píše:Hernajs, to je ale pěkná fotka!KDe to je, netušim.
K tomu snění. No, když jsem naposledy ve snu řídila tramvaj, byl to starý zrychlovač a cosi se na něm podělalo. Tak jsem vymázla z kabiny, nechala tramvaj setrvačností tak nějak jet a šla se v klidu hrabat ve výzbroji. Že bych si to aspoň třeba odpojila, nebo radši nahlásila MU a nechala se odsunout, to ne. Spravovala jsem sama, leč naúspěšně. Nakonec mě po řepské trati (fakt směrem od Řep dolů) odsunuli do Motola. Cestou se mi povedlo zrychlovač demontovat...![]()
Jak moc velikej úchyl jsem?
Víte, co se říká? Že prý, kdo je moc utahaný, tak se mu sny nezdají.. Asi proto se mě nic nezdá..
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hernajs, to je ale pěkná fotka!
KDe to je, netušim.
K tomu snění. No, když jsem naposledy ve snu řídila tramvaj, byl to starý zrychlovač a cosi se na něm podělalo. Tak jsem vymázla z kabiny, nechala tramvaj setrvačností tak nějak jet a šla se v klidu hrabat ve výzbroji. Že bych si to aspoň třeba odpojila, nebo radši nahlásila MU a nechala se odsunout, to ne. Spravovala jsem sama, leč naúspěšně. Nakonec mě po řepské trati (fakt směrem od Řep dolů) odsunuli do Motola. Cestou se mi povedlo zrychlovač demontovat...
K tomu snění. No, když jsem naposledy ve snu řídila tramvaj, byl to starý zrychlovač a cosi se na něm podělalo. Tak jsem vymázla z kabiny, nechala tramvaj setrvačností tak nějak jet a šla se v klidu hrabat ve výzbroji. Že bych si to aspoň třeba odpojila, nebo radši nahlásila MU a nechala se odsunout, to ne. Spravovala jsem sama, leč naúspěšně. Nakonec mě po řepské trati (fakt směrem od Řep dolů) odsunuli do Motola. Cestou se mi povedlo zrychlovač demontovat...
-
I.am.good
Máte někdo paušál od Vodafone? Mrkněte do internetové samoobsluhy, zda vám to píše také blbosti, jako mě... 
Na stránce o paušálu to psalo správně, že mám Nabito 350, ale ceny volání a sms jsou o dost dražší..
Nicméně ten internet mě dostal - je na to paušál 750Kč za měsíc, asi Vodafone má dnes nějakou systémovou menstruaci..
Ta částka vážně nemá chybu.... 
Na stránce o paušálu to psalo správně, že mám Nabito 350, ale ceny volání a sms jsou o dost dražší..
Nicméně ten internet mě dostal - je na to paušál 750Kč za měsíc, asi Vodafone má dnes nějakou systémovou menstruaci..
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo no, zas tak těžký to nebylo.MOp píše:Koh-i-noor a vzadu vykukuje oznacnik Obloukova?
Jara: jóó ono je to v archívu..... díky
-
I.am.good
100%, také se to dá identifikovat dle krásné, nové cedulky "omezená rychlost do km/hod", která se tam asi po půl roce opět nedávno objevila.MOp píše:Koh-i-noor a vzadu vykukuje oznacnik Obloukova?
Musím ale uznat, že asi půl minuty jsem tomu dal, protože to obrovské ohnisko to šíleně zdeformovalo....
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hádejte kde to je...
Možná toto viewtopic.php?f=20&t=568Matošo píše:Hledal jsem, hledal, ale málo... nebo to tu neni.
Myslel jsem, že tu kdysi bylo téma "hádejte kde to je", ale možná jsem už senilní a nic takovýho tu nebylo. No nic, dost žvanění.
Schválně, kdo to uhádne. Musim říct, že kdybch to nefotil, tak bych to nepoznal...