demon píše:Že vy jste byli před vánocema na exkurzi v dílnách ?
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Technika pražských tramvají
Ne ne aspoň já ne, byli jsem tam v den prezentace, ale v opravně metra..demon píše:Tak jsem to hoši konečně zkouknul, kritizovat nebudu (taky nemůžu, když máte víc vědomostí než já...), ale jste mi docela povědomý...Oskar&DavidD píše:Celovečerní záznam je zde, kdyby to někoho zajímalo.
Že vy jste byli před vánocema na exkurzi v dílnách ?
-
I.am.good
To jo, šak je maj taky od nás, čili od mnoha lidí zkomprimovaně.demon píše:....taky nemůžu, když máte víc vědomostí než já...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to hoši konečně zkouknul, kritizovat nebudu (taky nemůžu, když máte víc vědomostí než já...), ale jste mi docela povědomý...Oskar&DavidD píše:Celovečerní záznam je zde, kdyby to někoho zajímalo.
Že vy jste byli před vánocema na exkurzi v dílnách ?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zababov
Přesně tak. A to ještě ty filmy jsi měl možnost vidět při hodinách psychologie, některé dvakrátFořtík píše:Jo, k tomu jsem se dopracoval taky - zfilmované knihy. Takže tam byl třeba Saturnin, Postřižiny, Smrt krásných srnců, Bylo nás pět a další. Stejně jsem nedosáhl na těch dvacet. Tak tam skončily i knížky jako je Encyklopedie balonů, Údržba a opravy vozů Š105/120 (+ další dvě o Škodovkách), Ferdův slabikář, nebo již zmíněné Pohádky o mašinkách.No co, jsou to knihy? - Jsou!
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, k tomu jsem se dopracoval taky - zfilmované knihy. Takže tam byl třeba Saturnin, Postřižiny, Smrt krásných srnců, Bylo nás pět a další. Stejně jsem nedosáhl na těch dvacet. Tak tam skončily i knížky jako je Encyklopedie balonů, Údržba a opravy vozů Š105/120 (+ další dvě o Škodovkách), Ferdův slabikář, nebo již zmíněné Pohádky o mašinkách.
No co, jsou to knihy? - Jsou!
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kvantita není až tak důležitá, spíš jde o to jestli sis z těch knich něco odnesl...jara píše: Jenže u nás už knich muselo být 50
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ona i tvá otázka byla pěkně výživná z češtiny. Ale byl jsem na tom s četbou podobně. Tak jsem napsal knihy co jsou sfilmované. Jenže u nás už knich muselo být 50Fořtík píše:Až na to bradlo dobrý.Já to měl jako knížku na seznamu četby k maturitě.
Jakožto naprostý nečtenář jsem měl neskutečný problém dát dohromady seznam dvaceti knížek.
Jo a tu knížku mám dodnes...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Až na to bradlo dobrý.
Já to měl jako knížku na seznamu četby k maturitě.
Jakožto naprostý nečtenář jsem měl neskutečný problém dát dohromady seznam dvaceti knížek.
Jo a tu knížku mám dodnes... 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Fořtík píše:Když už zde byl v jiném tématu zmíněn onen Zababov, musím připomenout, že se jedná o místní název, proto se píše s velkým Z. Název místu propůjčil černokněžník Zababa, který zde pobýval v azylu (do doby, než ho vysvobodil pan Blahoš z výtopny) - ale to jistě všichni víte. Zajímá mne však jiná věc, kterou jsem zatím stran Zababova řešil pouze s jedním místním člověkem - kdo zná kouzelné zaklínadlo, které se muselo vyslovit, chtěl-li jsem starou výhybku na sedmnácté koleji přestavit?Kdo to neví, ať o Zababovu nemluví - to mohou jen znalci. No tak?
Mašinko, vyhýbko, bradlo, most, prosím tě o milost, pusť mě k panu Zababovi...
http://youtube.com/watch?v=joM1ikIuD-8 čas cca 02:25
EDIT: Jaro, tys mne předběhl
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ze by to byl tygr :-! „Mašinka, výhybka, hradlo, most, prosím tebe o milost. Pusť mě k panu Zababovi.“Fořtík píše:Kdo to neví, ať o Zababovu nemluví - to mohou jen znalci. No tak?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zababov
Když už zde byl v jiném tématu zmíněn onen Zababov, musím připomenout, že se jedná o místní název, proto se píše s velkým Z. Název místu propůjčil černokněžník Zababa, který zde pobýval v azylu (do doby, než ho vysvobodil pan Blahoš z výtopny) - ale to jistě všichni víte. Zajímá mne však jiná věc, kterou jsem zatím stran Zababova řešil pouze s jedním místním člověkem - kdo zná kouzelné zaklínadlo, které se muselo vyslovit, chtěl-li jsem starou výhybku na sedmnácté koleji přestavit?
Kdo to neví, ať o Zababovu nemluví - to mohou jen znalci. No tak?
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Zajímavé je, že o zodpovědnosti za podřízené se mluví jen v okamžiku, kdy je třeba omluvit/zdůvodnit astronomickou výši mzdy. Dojde-li k nějakému průšvihu, začnou se dotyční vykrucovat stylem: "Za tohle může tenhle můj podřízený. Já sám přeci nemůžu odpovídat ze všechny své podřízené..." A nutno poznamenat, že jim to většinou prochází...9001 píše:Že by měl možná nějakou zodpovědnost za podnik s 12000 zaměstanci? To ti nikdo nepůjde dělat za 30000
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli má za nás odpovědnost, tak bychom ho měli za to jak s námi zachází ukamenovat. Za ten bordel co tu dělá by měl platit on podniku, a né podnik jemu.9001 píše:Že by měl možná nějakou zodpovědnost za podnik s 12000 zaměstanci? To ti nikdo nepůjde dělat za 30000
V médiích proběhlo, že je to řádově kolem 200 000Kč.Sirka píše:A není to proto, že už jsou teď dost vysoký? Kolik bere generální? 140 tisíc? Proč?demon píše: Mmch: těm "kryskám" se letos nezvyšujou platy vůbec...