Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Hm,
Ale já bych raději nějaké to číslo...
I.am.good píše:Zbytečně moc.fricoolinek2 píše:Nevíte, kolik má DPP zaměstnanců?
-
I.am.good
Zbytečně moc.fricoolinek2 píše:Nevíte, kolik má DPP zaměstnanců?
-
I.am.good
Ty wole, Marťas, tohle zní jak od nějakého 60níka jako výmluva, proč to nejde. Nicméně ono to jde, a ten program by určitě nestál moc (teda je fakt, že by muselo proběhnout standartní poctivé výběrové řízení - čili to, co se v DPP nepoužíváMF píše:Jenže doris nebyl nikdy koncipován na nějakou evidenci služeb. Je to především řídící systém. Asi by v dnešní době nebyl problém to nějak udělat, aby se to přenášelo do nějakého "výpravenského" programu a porovnávalo. Jenže jako každý program by to stálo ohromné množství peněz. Tehdy, když doris začínal, jen si vzpomeňte vy, co jste dělali s výpočetní technikou co jste měli za mašiny na stole... Napadlo vás tehdy vůbec spojovat doris a služby? Mě tedy ne.
nevím přesně, ale zhruba kolem 12 000?fricoolinek2 píše:Nevíte, kolik má DPP zaměstnanců?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, kolik má DPP zaměstnanců?
Jenže doris nebyl nikdy koncipován na nějakou evidenci služeb. Je to především řídící systém. Asi by v dnešní době nebyl problém to nějak udělat, aby se to přenášelo do nějakého "výpravenského" programu a porovnávalo. Jenže jako každý program by to stálo ohromné množství peněz. Tehdy, když doris začínal, jen si vzpomeňte vy, co jste dělali s výpočetní technikou co jste měli za mašiny na stole... Napadlo vás tehdy vůbec spojovat doris a služby? Mě tedy ne.
-
I.am.good
No a co na tom, že máme už několik let DORIS, neboli systém, který v kombinaci s inframajáky, hlášením zastávek a snad i GPS dokáže defacto tyto údaje zaznamenat sám.......... Takže se zbytečně zatěžují řidiči a následně výpravčí, kteří to stejně přepisují do počítače (teda dřív to tak bylo, teď nevím).MF píše:No a aby si to nemusela psát třeba 3x, tak napíšeš, že si tuto trasu jela/nejela 3x... Dřív to byl extra papír, dnes součást jízdního výkazu. Co na tom, že je 2x tak velký a použije se normálně jen část. Lesů máme nadbytek že
Johny to řekl vlastně dobře, normálně když se nic nedějě eviduješ jen přestávky, popř. zpoždění. Jedeš-li jinudy ať už je důvod jakýkoliv, tak vypisuješ trasu kudy, a i tu kterou vynecháváš (některé vozovny). No a aby si to nemusela psát třeba 3x, tak napíšeš, že si tuto trasu jela/nejela 3x... Dřív to byl extra papír, dnes součást jízdního výkazu. Co na tom, že je 2x tak velký a použije se normálně jen část. Lesů máme nadbytek žetrainzjohny píše:Neřeknu ti to přesně, ale je to papír kam se píše kudy řidič při směně jezdil (bloudil), hlavně když jsou náhlé odklony je to podstatné.2217 píše:Tramvajáci: Co je to a jak funguje blouděnka? Děkuju...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neřeknu ti to přesně, ale je to papír kam se píše kudy řidič při směně jezdil (bloudil), hlavně když jsou náhlé odklony je to podstatné.2217 píše:Tramvajáci: Co je to a jak funguje blouděnka? Děkuju...
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jabberwocky: S pípátkem výhybku nepřehodíš...
Oskar: Ano, nermální monitor, 19´´ Dnes mámm již plochý také devaetnáctku.
Tramvajáci: Co je to a jak funguje blouděnka? Děkuju...
Oskar: Ano, nermální monitor, 19´´ Dnes mámm již plochý také devaetnáctku.
Tramvajáci: Co je to a jak funguje blouděnka? Děkuju...
To je normální počítačový monitor? skoro to vypadá jako TV 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Pípátko, pípátko, aby to nebyla ta bednička, co s ní zlý výrostek Hugo podhazoval v Lodži výhybky...! Známe takové ;-)
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi, kde si jsme se tu bavili,o tom, pod jakým lrogramem pracuji, abych vůbec viděla na PC obrazovku. Ten rpogram se jmenuje ZoomText a já si vyfotila asi tak před dvěma lety monitor, ale potom jsem to sem zapomněla dát... 
Jo a ještě jdena věcička: VPN 01 - vysílačka, která mi pomáhá zjišťovat, do jaké tramky lezu a nejen to...
Jo a ještě jdena věcička: VPN 01 - vysílačka, která mi pomáhá zjišťovat, do jaké tramky lezu a nejen to...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A víš kolik stálo to podmáznout?8750 píše:To je vtipné - jediný název zastávky se v tom klipu objeví - a je to zrovna Špitálská.![]()