Já používám GoldWave na veškeré přeformátování hudby i videa a přijde mi to jednoduchéviva.tv1-T6A5 píše:Prosím nezná někdo nějaký program na spojování mp3?
Kromě Audacity s tim já neumim
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Náhodou, mám ji taky a nestěžuju si...pokud teda celej den nehraju Tycoona, pak musí večer na nabíječkuAbsolut píše:ad Tom:
Jo. A když vyvíjeli N6300 tak byl zrovna Manažer pro vývoj a výzkum baterií do telefonů na dvoutýdenní cestě za účelem kontroly zalévání kytek v odděleních pro standarty kvality potisku baterií a následkem toho má moje úžesná hračka baterku úplně na <PÍÍP>
při troše štěstí třeba takto:viva.tv1-T6A5 píše:Prosím nezná někdo nějaký program na spojování mp3?
Kód: Vybrat vše
type prvnidil.mp3 druhydil.mp3 > spojene.mp3- Absolut
- Moderátor
ad Tom:
Jo. A když vyvíjeli N6300 tak byl zrovna Manažer pro vývoj a výzkum baterií do telefonů na dvoutýdenní cestě za účelem kontroly zalévání kytek v odděleních pro standarty kvality potisku baterií a následkem toho má moje úžesná hračka baterku úplně na <PÍÍP>
ad Víva: Nevím. Asi bych to převedl přes waw.
ad Víva: Nevím. Asi bych to převedl přes waw.
To mi připomělo když sem chvíli pracoval v Nokii... tam bylo celý patro a v každých ze 30 dveří byl manažer něčeho... pak sem zjistil že jeden manažer např. chodí zalévat kytky, další hlídá toho jestli zalévá kytky, třetí obstarává vodu do konve..., jenom odd. IT bylo odd. IT...XSC píše:Řekl bych, že tady mají vzor:
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Trochu mi to připomíná vtipy o policajtech - jeden umí psát, druhý číst a třetí počítat. Proto jezdí policajti ve třechJabberwocky píše:Tak mi dnes maminka vyprávěla, čeho byla svědkem. Čekala na autobus, přijela "dodávka" (v rozeznávání vozidel maminka není zrovna kabrňák, tak si tam dosaďte, co při techto příležitostech jezdí) a v ní tři muži. Jeden řídil. Druhý vystoupil a umyl ironem plexisklo jízdního řádu na sloupku. Pak nastoupil, vystoupil třetí a výsledný stav vytotografoval. Poté opět nastoupil a všichni tři i s dodávkou odjeli.
Tak a mne by zajímalo toto: Je to projev přezaměstnanosti u DP, nebo osádky těchto vozů plní i jiné úkoly, kde opravdu musejí být tři? Protože jestli ne, tak na řízení, mytí i fotografování by snad stačil jeden, ne?