Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 30.7.2007 17:15

Simpanz píše:ale když to vymodeluje dítě, tak by spíš jeho rodiče měli vysvětlovat, jak je možné, že jejich syn vůbec ví, co to joint je.
To máš pravdu, ale stejně měli vedoucí okamžitě zasáhnout, současně s potrestáním nezletilého a dáním echa právě rodičům. :wink:

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 30.7.2007 17:13

Káem píše:Podej oznámení na školu, kam chodí tvé děti, stoprocentně se trefíš. Kolik je tvým dětem?
Do školy půjdeme v září poprvé. :wink:

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 30.7.2007 11:29

Káem píše:Podej oznámení na školu, kam chodí tvé děti, stoprocentně se trefíš. Kolik je tvým dětem?
Tak kdyby došlo k nějakému sexuálnímu zneužívání atd., tak prosím, to by byl pádný důvod ke trestnímu oznámení. Ale proč podávat trestní oznámení kvůli tomu, že někdo někde vymodeluje jointa. Kdyby to vymodeloval vedoucí, tak by se mohlo o jednat o propagaci omamných a psychotropních látek mezi dětmi a mládeží, ale když to vymodeluje dítě, tak by spíš jeho rodiče měli vysvětlovat, jak je možné, že jejich syn vůbec ví, co to joint je.

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 30.7.2007 10:24

I.am.good píše:Tak jestli taková je realita, tak děti raději nikam ani nepouštět. :roll:
Tohle mi říct doma kluk, že se na nějakým táboře tohle dělo, tak podám na zřizovatele a vedoucí trestní oznámení.... :x
Podej oznámení na školu, kam chodí tvé děti, stoprocentně se trefíš. Kolik je tvým dětem?

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 29.7.2007 22:38

Simpanz píše:.....jeden člen...... ....vymodeloval jointa...... ....nakonec vyhráli...
Tak jestli taková je realita, tak děti raději nikam ani nepouštět. :roll:
Tohle mi říct doma kluk, že se na nějakým táboře tohle dělo, tak podám na zřizovatele a vedoucí trestní oznámení.... :x

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 29.7.2007 22:33

I.am.good píše:Chudáci děti, po shlédnutí a poslechnutí tvého profilu na myspace jsem byl dosti zdrcen. Učil jsi je tam hulit trávu? :lol:
Trávu jsem je neučil hulit, to se na táborech nedělá. Kdo ji hulí, tak se to naučí sám od sebe. Třeba jeden člen konkurenčního oddílu Černá truhla vymodeloval jointa, kterého naplnil tam volně rostoucí trávou, kterou si také jejich oddíl namaloval na vlajku (a uvažovali o tom že si tam daj i vodnici). Tento oddíl měl jen tři členy, a přesto to všechno nakonec vyhráli. Já jsem měl tu čest svému oddílu Zlatá loďka předat aspoň diplomy za druhé místo ze tří. A všichni přežili....

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 29.7.2007 21:05

Simpanz píše:Včera jsem se vrátil z letního tábora, kde jsem byl vedoucí.....
Chudáci děti, po shlédnutí a poslechnutí tvého profilu na myspace jsem byl dosti zdrcen. Učil jsi je tam hulit trávu? :lol:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 29.7.2007 20:37

A odkaz by nebyl

Simpanz
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simpanz » 29.7.2007 19:51

Z trochu mělčí historie. Včera jsem se vrátil z letního tábora, kde jsem byl vedoucí, a dnes jsem se po dlouhé době díval na své oblíbené zprávy z roku 1982. Dnes jsem se dozvěděl, že tenkrát ještě 29.7. nebyly na zastávkách vyvěšeny prázdninové jízdní řády a televizní štáb dost čuměl, když u Národního divadla snad jediná tramvaj, která sem během tři čtvrtě hodiny přijela podle starého jízdního řádu "načas", byla jedna sedmnáctková souprava. Nejzhuleněji jezdila čtrnáctka. A televizi to dokázal vysvětlit až řidič, který se na zastávce podíval na jízdní řád a zjistil, že vůbec není kompatibilní s jeho rozpisem.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 25.7.2007 17:24

I.am.good píše:...Takže to jen tak k tomu parkování (nezastávám se Demona, něco porušil, tak platí :D ).... nemám pravdu??? :wink: :)
A kde si vyčet něco o placení ?
Já si na Korunní chodim popovídat, zase tolik neberu, abych si moh dovolit sponzorovat darmošlapy z MP. Naštěstí tam bývaj podstatně rozumější a milejší lidičky než jsou ti v ulicích.
A když nejsou, tak pořád ještě zbývá plán "bé", za kterej se v těhle případech vůbec, ale vůbec nestydim...
Nevidim důvod proč bych měl doplácet na neschopnost radnice Prahy 2 a nedokonalosti zákonů.
A jinak... Máš pravdu ! :wink:
radek31 píše:...je jen málo věcí horších než auto zaparkované méně než 5 metrů před přechodem...
Nic takovýho taky nechci obhajovat, v ulici kde parkuju se nedá jet víc než 30km/h a nejsou tu přechody ani koleje.

trainzjohny dík...

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 25.7.2007 17:18

Několik předešlých příspěvků přesunuto z "Rekonstrukce TT".

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 25.7.2007 16:52

z pohledu řidiče tramvaje je jen málo věcí horších než auto (nejhorší jsou dodávky) zaparkované méně než 5 metrů před přechodem

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 25.7.2007 16:31

9001 píše:Když parkuješ tam kde nemáš, tak co se dá dělat.

A že nejsi schopen si lépe zabezpečit auto už není věc MP.
Mno, pojď si vzít bločky (hoooodně moc) a jdeme na to. Vezmeme si pásmo, vyhlášku a jdeme do pražských ulic. Změříme si vzdálenost parkujících aut od kolejí ve většině ulic (nejen) v centru. Projedeme si veškeré paragrafy ve vyhlášce a budeme vypisovat bločky. A garantuju ti, že nám upadnou ruce dřív, než zkontrolujeme 5% ulic s tramvajovou dopravou v Praze. A kdyby jsme chtěli kontrolovat celé město, tak na pokutách vybereme nejspíš několik miliónů korun za jediný den.... Takže to jen tak k tomu parkování (nezastávám se Demona, něcvo porušil, tak platí :D ).

No a zabezpečení? Takže každý, ať si ve svém zájmu sežene neprůstřelný oblek (kombinézu) s vnitřním oběhem, aby mohl být nezranitelný a plně nezávislý na okolí. Totéž udělá i se svým obydlím, pracovištěm a se svými věcmi. Pak můžeme zrušit Policii, neboť nebude možnost páchat trestné činy.

Tohle je jen odpověď na tvé celkem dost radikální názory. Takže radikálně, ale opačně. a chceš mi říct, že nemám pravdu??? :wink: :)

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 25.7.2007 15:03

Mě to vykládej. Bydlim u Strossu :-)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 25.7.2007 14:57

Káem v Rekonstrukce TT píše:To je problém, zákon jasně stanoví kde se smí a kde se nesmí. A nestanoví to slovy překážet/nepřekážet...
To je mi jasný, ale když večer přijedeš utahanej z práce, tak po dvaceti minutách objíždění bloku vezmeš zavděk každym uvolněnym místem a nebudeš řešit jestli je 4,5 metru od hranice křižovatky nebo předpisových 5, bohatě ti bude stačit, že absolutně nikomu a ničemu nepřekážíš...
Nákladní výtah aby jsem moh parkovat v předsíni nám v domě ještě neudělali.
To že je zákon ve spoustě věcí nedomyšlenej a neřeší spoustu případů je jasný, ale že pak na takových detailech MP bazíruje a snaží se vydělat, to je prostě :smt021 ...

Odpovědět