Tondo, nesmíš zapomínat, že moderátor je také jenom uživatel, ale akorát máme rozšířená některá práva. Nikdo z moderátorů nejsme lidé z venku, ale všichni zde už několik let diskutujeme a sdílíme zjištěné novinky stejně jako ostatní. Vždyt to přeci dobře víš sám.Tonda Ježek píše:A není třeba ta pěti denní diskuse signálem, že omylů ze strany moderátorů bylo v poslední době více než je zdrávo a uživatelům už dochází trpělivost?Proxy píše:Pánové,
týden jsem byl na dovolené, takže si dovolím nahlédnout z venku. Nebyl jsem u začátku sporu a přiznávám, že nějaký moderátor občas ujede - ani já nejsem bez chyby. Daleko víc mne však překvapuje, že se o tom jednom omylu diskutuje 5 dní v kuseNavrhuju tuto diskuzi již uzavřít, protože tím jen všichni plýtváme svým čase a cenným webovým prostorem.
Pokud poslední dobou dochází k většímu počtu zásahů moderátorů, tak je to spíš signál, že na tram-foru vládne větší čurbes, který je potřeba kočírovat, aby se zajímavé informace neztrácely v hromadě balastu. Spíš než moderátoři by se podle mne měli ostatní zamyslet, jestli chtějí mít z tram-fora bezduchý chat nebo raději přehledný zdroj novinek a zajímavostí. Tram-forum bude vždy vypadat podle svých uživatelů.