Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové modely
Třeba by nebylo úplně špatné sem dávat prúběžné foto ze stavby, aby bylo vidět jak probíhá práce
Výlisky, sklíčka, sedačky, kabina, pantograf, případně osvětlení atd. Mám v plánu zakoupit T6A5, ale v barvách dpm Košice, pokud se bude někdo z MB obtěžovat mi to poslat
Ze stavebnice.Myslím totiž,že se jim ta T6A5 vážně jako model povedla. 
tu pražskou T6A5 ze stavebnice MB nebo vlastní tvorba?
Pár nových fotek.Teď se pracuje na T6A5
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DPmPET píše:Určitě bude někdy v prodeji nebo už možná je do modelů typu T6A5mirbrno píše:U T2 a T3P jsou prosvětleny jak reflektory,tak přední orientace,tak i salon vozu,Teď dělám na modelu T6A5.Ještě se zeptám jestli nevíte,jestli MB-modely dělají motorový pojezd na T6A5???![]()
musí být, když to prodává i s motorem. aspoň to má v nabídce.
Určitě bude někdy v prodeji nebo už možná je do modelů typu T6A5mirbrno píše:U T2 a T3P jsou prosvětleny jak reflektory,tak přední orientace,tak i salon vozu,Teď dělám na modelu T6A5.Ještě se zeptám jestli nevíte,jestli MB-modely dělají motorový pojezd na T6A5???![]()
U T2 a T3P jsou prosvětleny jak reflektory,tak přední orientace,tak i salon vozu,Teď dělám na modelu T6A5.Ještě se zeptám jestli nevíte,jestli MB-modely dělají motorový pojezd na T6A5???

Díky za stručný popis. Mým T1, T2 a T3 taky svítí přední a zadní světla a čelní orientace, ale při "běžném denním ježdění" to skoro není vidět a tak u posledních modelů (třeba u KT3N z Plzně) svítí už jen přední světla. "BUSE" možná bude až na plánované T6.mirbrno píše:T1 je kupovaná.Jen jsou tam dodělány nějaké detaily.T2 je komplet dělaná ode mě.Je celoplechová,jen čela střechy jsou z plastu.Pojezd je předělaný z modelu tramvaje Boing od Mehana.T2 má tedy na rozdíl od T1 plně funkční pojezd,včetně prosvíceného předního světlometu.
T1 je kupovaná.Jen jsou tam dodělány nějaké detaily.T2 je komplet dělaná ode mě.Je celoplechová,jen čela střechy jsou z plastu.Pojezd je předělaný z modelu tramvaje Boing od Mehana.T2 má tedy na rozdíl od T1 plně funkční pojezd,včetně prosvíceného předního světlometu.
Pěkný! Mohl bys trošku popsat technologii stavby T1 a T2? Na jakých je to pojezdech?
Poslal jsem několik 2roky starých fotek.Nové sice mám,ale nejdou bohužel stáhnout