Jsme v OT tématu, ale než začneš cokoli kamkoli posílat, přečti si něco o nominativu jmenovacím.uzivatel35 píše:Jinak,jestli vás to zajímá,poslal jsem na Ropid návrh,aby přejmenovaly zastávku Škola Radlice na Radlická škola.
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Provoz fóra
-
uzivatel35
Jestli tě zajímá,proč jsem tam nezůstal,tak ti zodpovím,napsal jsem tam asi 3 příspěvky ani na jeden mi nikdo nezareagoval,ale zkusím to znovu(Problém bude asi v tom,že ta 21 na Spojovací se tam teď,když se řešej autobusy na Pankráci moc nehodila,jenže k tomu já nemám moc co říct). Jestli to bude Škola Radlická,tak nejsem proti.OMH píše:Proč Škola Radlická škola? Proč né Škola Radlická? (myslím že celý název je ZŠ Radlická)
Otázka zní, proč jsi nezůstal na K?
Proč Škola Radlická škola? Proč né Škola Radlická? (myslím že celý název je ZŠ Radlická)
-
uzivatel35
Jinak,jestli vás to zajímá,poslal jsem na Ropid návrh,aby přejmenovaly zastávku Škola Radlice na Radlická škola.
-
uzivatel35
A vysvětlí mi konečně někdo,čím se liším od ostatních. Píši zde pouze návrhy,na tom není nic špatného,na k-reportu se objeví alespoň 20 příspěvků za den. Když jsem Názvy zastávek zařadil do jediného,do čeho se to tady hodí,tak jste to taky odstranily. Že napíšu nějaký návrh,to snad není zaplavelování.9001 píše:Nevím jak ostatní, ale přijde mi,že diskuze s uživatelem35 přesáhla normální meze a zaplevelovat další témata je moc. Takhle máme infikovaná tři témata. Nestálo by za to zatrhnout než to předjde na celé forum?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Proto jsem zametl a vysypal kos..
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ostatní, ale přijde mi,že diskuze s uživatelem35 přesáhla normální meze a zaplevelovat další témata je moc. Takhle máme infikovaná tři témata. Nestálo by za to zatrhnout než to předjde na celé forum?
Dlouhou dobu jsem přemýšlel, o čem to tady píšete. Pak mi došlo, že změny se týkají jen skinu proSilver 
Nechci hledat hnidy, jen mi přišlo logické, že pokud došlo ke změně "odpovědět" na " nová zpráva" bylo by stejně logické změnit "odeslat odpověď" na "odeslat zprávu"
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Coz je spravne, nebot odpovidas na jiz vytvorene tema. Chces-li zalozit nove tema, je tlacitko nadepsano "nove tema" a i po rozkliknuti je tam "odeslat nove tema". Ja v tom nevidim nic spatnyho 
Nic není dokonalé, po rozkliknutí se dočteš " odeslat odpověď"
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O 11 příspěvků zpět máš důvod této pohnutky. Mě je to jedno, používám to pořád stějněpetr03 píše:Vcera jsem to hledal, a nenasel. Ted jsem si k tomu sedl a hle, hned to se to na me rozsvitilo. Procpak tato zmena?
Vcera jsem to hledal, a nenasel. Ted jsem si k tomu sedl a hle, hned to se to na me rozsvitilo. Procpak tato zmena?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak v tom nejedu. uz jsem si vsiml take..
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Krok blíže antiblbosti.....