Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové modely
Jak na tý T3SA budeš dělat čelní okna? Nebo jsou součástí "stavebnice"? Já kvůli čelním oknům už několik let váznu se stavbou K3S v N.
Mohla by být fotečka i z levé strany?Jenom ze zvědavosti.themuf píše:Áno, je to z odlitku K2S...
DPmPET
Áno, je to z odlitku K2S...
To jsi složil z kloubáku tu T3SA???
Ahoj. Mě se taky u KT4 v eNku osvědčil přední podvozek pevný a zadní otočný. Asi před sedmnácti lety jsem postavil KT4 ve velikosti 1:100 na rozchod 9mm a který podvozek tam byl otočný už si nepamatuju (pojezd byl z pojezdu lokomotivy BR118 ve velikosti 1:160 od PIKA, otáčení podvozku se tam dalo regulovat dotažením nebo povolením šroubku uchycujícího podvozek, takže se to dalo bez problému vyzkoušet).
Krásná.Doufám,že až budeš mít model hotový tak že ho ukážeš
Díky za odpověď,nějak jsem to přehlídl 
Jak se to popisoval : První podvozek upevnit aby se neotáčel a druhý nechat volný.Tak se to dá udělat bez kinematikymirbrno píše:A jak se to tedy natáčí v obloucích???
DPmPET
A jak se to tedy natáčí v obloucích???
Bohužel fotečku pojezdu KT4D nemám z pohledu na podvozky,ale určitě to vypadá stejně jako pro T4D a je to stejně bez kinematiky.mirbrno píše:Nemáš prosím fotku toho pojezdu KT4 i otočený vzhůru nohama???Jinak dík za foto
DPmPET
Nemáš prosím fotku toho pojezdu KT4 i otočený vzhůru nohama???Jinak dík za foto 
Tady posílám obrázky pojezdů pro modely KT4D a T6A2
DPmPET
Cena :KT4D HO/HOm 89,95,-euro
T6A2 HO/HOm 80,- euro
DPmPET
Cena :KT4D HO/HOm 89,95,-euro
T6A2 HO/HOm 80,- euro
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) DPmPET dne 08.9.2009 15:35, celkem upraveno 1 x.
Fotku asi nemáte,že??? 
Tak u KT 4D se dělá že první podvozek (sbírací )se udělá na pevno a druhý (hnací)se udělá otočný.Fajnšmekři si hold udělají kinematiku natáčení .
K pojezdu od firmy Herrmann und Partner:vypadá podobně jako do T4D/T3 akorát že je hranatější a má kloub,jinak kovový rám a střeva Halling.
DPmPET
K pojezdu od firmy Herrmann und Partner:vypadá podobně jako do T4D/T3 akorát že je hranatější a má kloub,jinak kovový rám a střeva Halling.
DPmPET