Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové modely
Spis 2 pevny podvozky a kloub. S tahlama je moc piplacka pri nastaveni.
Ahoj kluci.Mám ještě jeden dotaz,pokud to z Vás někdo ví a má i třeba fotku.Jak vypadá pojezd s motorkem na KT4 ?
zajímá mě totiž,jak se ten model vlastně v obloucích natáčí.Tipoval bych mezi kloubem a podvozky nějaký táhlový mechanizmus.Díky za odpověď případně nějaké názorné foto.

zajímá mě totiž,jak se ten model vlastně v obloucích natáčí.Tipoval bych mezi kloubem a podvozky nějaký táhlový mechanizmus.Díky za odpověď případně nějaké názorné foto.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mě to jezdí v pohodě na všech kolejích h0.dilna píše:Dovolte otázku - Ten pojezd, respektive soukolí je dělané na profilové kolejivo nebo snese i to steré plechové? Dík...
jen tam je rozdíl v dotykové ploše. na profilových kolejích se opírá větší plocha než na plechovejch. ale jezdí
Dovolte otázku - Ten pojezd, respektive soukolí je dělané na profilové kolejivo nebo snese i to steré plechové? Dík...
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přesně. pojezd je do "t3" za 2000,- tramvaj 1600,-.
kasle drží jen za předek a zadek protože pojezd je uzkej a tramvaj je širší.
takže "t3" od barneta jsou užší.
mimochodem ra došlý jak mě bylo řečeno v krámě, motor dává do tramvaje za 2500,- ( na objednání pouze) a bere to od barneta.
kasle drží jen za předek a zadek protože pojezd je uzkej a tramvaj je širší.
takže "t3" od barneta jsou užší.
mimochodem ra došlý jak mě bylo řečeno v krámě, motor dává do tramvaje za 2500,- ( na objednání pouze) a bere to od barneta.
Pojezd do tramvaje co je na fotkách je určen k nalakovaným stavebnicím a k hotovým modelům od firmy Hermann und Partner(T4D) a T3 od firmy MB.Cena se pohybuje do 2000,-.Jinak střeva je firma Halling.Jětě existují modifikace podvozků do KT4D a T6A2.
DPmPET
DPmPET
Asi byl původně určený pro T3,že??? 
To jsou moc krásné fotky T1.Kolik Tě stál ten pojezd od Barneta? 
Posílejte fotky svých modelů
Koukal sem na ty stránky dřív,tak z doplňků tam má frezované okna a okna do dveří,což si myslím určitě pozvedne úrovenˇ modelu ,nepočítám jěště podlahy do nízkých článků.Je tam stejně odkaz tak si myslím že se to dá přímo u výrobce objednat.mirbrno píše:Díky za informace.Do Prahy se na tu Opletalovu ul. nedostanuJinak jestli jsem to dobře pochopil z těch stránek,tak si musím koupit stavebnici + doplňky,které jsou zvlášť,že???
DPmPET
Díky za informace.Do Prahy se na tu Opletalovu ul. nedostanu
Jinak jestli jsem to dobře pochopil z těch stránek,tak si musím koupit stavebnici + doplňky,které jsou zvlášť,že??? 
Já sem jí kupoval na burze v Opletalově ulici za rovných 1200,-Kč.Co dal okaz p.David.P tak na těchto stránkách jsou ceny v eurech.David.P píše:mirbrno píše:Chtěl bych si koupit stavebnici K2S,nebo K3.Neví někdo z Vás jak se dá objednat a kolik stojí
http://yozo-designmodels.blogspot.com/
DPmPET
mirbrno píše:Chtěl bych si koupit stavebnici K2S,nebo K3.Neví někdo z Vás jak se dá objednat a kolik stojí
http://yozo-designmodels.blogspot.com/
Chtěl bych si koupit stavebnici K2S,nebo K3.Neví někdo z Vás jak se dá objednat a kolik stojí