Hm, mě to je uBobik píše:MF - tak to jako pardón, ale zřejmě budem vepři.Já teda tágo vozím zásadně v kabině (minimálně není slizký od deště a jinýho bordelu) a v kabině mám rád svůj pořádek a svoje pohodlí. Já s tim jedu, já jsem za to zodpovědnej, případnej průšvih jde na moje triko, takže tam bude podle mě a tak, aby mě to vyhovovalo a aby se mi pohodlně jezdilo. A jestli to trvá 5 nebo 50 minut, než se tam uráčim rozkydnout může bejt každýmu šumák. A pokud vadí, že se řidič v tramvaji uznízďuje 10 minut, tak ať se mu ta tramvaj co chvíli nebere pod zadkem a je po problému.
Na nočních tenhle problém naštěstí nemusím řešit, ale dokud jsem jezdil v turnusu, nečinilo mi žádných problémů to tam klidně zablokovat do doby, než si "udělám pohodlí" (tzn. židli, zrcátka apod). Když nikoho netrápí udělat střídání na takhle pitomým místě, proč by mě teda mělo trápit, jestli to za mnou stojí až na Mírák?
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Humor
- Bobik
- Uživatel
MF - tak to jako pardón, ale zřejmě budem vepři.
Já teda tágo vozím zásadně v kabině (minimálně není slizký od deště a jinýho bordelu) a v kabině mám rád svůj pořádek a svoje pohodlí. Já s tim jedu, já jsem za to zodpovědnej, případnej průšvih jde na moje triko, takže tam bude podle mě a tak, aby mě to vyhovovalo a aby se mi pohodlně jezdilo. A jestli to trvá 5 nebo 50 minut, než se tam uráčim rozkydnout může bejt každýmu šumák. A pokud vadí, že se řidič v tramvaji uznízďuje 10 minut, tak ať se mu ta tramvaj co chvíli nebere pod zadkem a je po problému.
Na nočních tenhle problém naštěstí nemusím řešit, ale dokud jsem jezdil v turnusu, nečinilo mi žádných problémů to tam klidně zablokovat do doby, než si "udělám pohodlí" (tzn. židli, zrcátka apod). Když nikoho netrápí udělat střídání na takhle pitomým místě, proč by mě teda mělo trápit, jestli to za mnou stojí až na Mírák?
V životě mi nikdo tágo nevzal a nikdy jsem ho dovnitř nedával. Má své místo dole a tam patří. Vždyť dnes už ani mladá generace neví co to je, vzhledem k minimálnímu a ojedinělému používání. Ta, co to brávala už odrostla z hovězích let. Je skvělý když pak člověk přijede k vozu a jde měnit pojistky, který jsou zabarikádovaný vším možným, tágo nevyjímaje.Petrpes píše:Super... No jak na co! Je skvělé nemuset tahat tágo při zátahu co druhého vozu, nebo pomoci kolegovi na konečné.
Ale taky je to bezedný zdroj tág pro kohokoli a to není dobře
Uvnitř ho vozím vždy, na PA je zvykem i v RP nejen na nočních.
Vyprávěl mi kolega, že stál na IPP, přijela 22 a tramvaják vylezl ven a druhý tam vlezl. Začal si všechno přerovnávat (hrozně důležité - nemohl to udělat o stanici dál). Ještě přišel revizor a chtěl štítek. Tramvaják co končil mu řekl, že musí kolegovi a ten zase že ho ještě nemá. Revizor říká, že mu stačí prázdný. Chvilku ještě čekal, pak mávnul rukou a vystoupil. Tramvaják se totiž vysoukal z kabiny a nutně si do kabiny v tý narvaný 22 musel dát tágo. Pak se rozjel, kolega předtím nastoupil a stojí za kabinou (v civilu) a tramvaják se rozjel a ve Štepánský mu podává štítek. Kolega na něj a co já jako s tím.... Fakt materiál. Hlavně honem tágo do kabiny.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, člověk musí začít od píky 
-
von Špilberk
- Uživatel
http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=15021238574
Odpověď na dotaz: ano, na tomhle se učíme, a pak jezdíme s 15T.
Odpověď na dotaz: ano, na tomhle se učíme, a pak jezdíme s 15T.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Super... No jak na co! Je skvělé nemuset tahat tágo při zátahu co druhého vozu, nebo pomoci kolegovi na konečné.
-
Filip
Však jo. Dokonce když jsem nastupoval na noční, tak mě ještě varovali, že se tága kradou.9001 píše:Já jsem myslel, že většina nočních řidičů vozí tágo v kabině.Filip píše:Včera mi ukradli tágo![]()
![]()
Zachránil kolega z Kobylis, který vezl dvě tága.
Kobylisy jinak vozí 2 tága vždy.
Nevím, proč jsem si ho nedal k sobě, ale stalo se to poprvé a snad i naposledy
Kobylisy jsou super, na každém voze dvě tága
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem myslel, že většina nočních řidičů vozí tágo v kabině.Filip píše:Včera mi ukradli tágo![]()
![]()
Zachránil kolega z Kobylis, který vezl dvě tága
Kobylisy jinak vozí 2 tága vždy.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mne tago vetsinou muze ukrast jedine ten, co si muze vzit rovnou celou tramvaj, protoze jej vozim zamerne v kabine - tago je slusna zbran a nejsem tak tupej, abych vedome vyzbrojoval potencionalniho protivnika!
To je to samý jako když píšou o velké dráze. Tam se třeba jedná o elektrickou mašinu a oni dají jako fotku nějaký motor.Bobik píše:Jistě. Našli první fotku tramvají v archlívu a tu tam šoupli. Tramvaj jako tramvaj, kdo by se tim zabejval.....