Já prostě nechápu jednu věc, kterou mi asi musíte vysvětlit polopaticky: Jak ten plánovač umístěný na vozovně ty lidi najednou začne poznávat, když je vůbec nepotká, protože jsou v jeho pracovní době na trati? Není jednodušší se podívat do Provozních Záznamů Zaměstnance (tzv. PZZ), kde jsou veškerý informace o řidiči, ale to přece může udělat už nyní. Takže já prostě nechápu, co očekáváte za zlepšení (někdo dokonce mluví o razantním zlepšení), když jen touto změnou zhoršíte/stížíte komunikaci mezi jednotlivými plánovači.Bobik píše:WilijefJe mi buřt, od kdy do kdy bude plánovač na vozovně, stejně jako je mi buřt, od kdy do kdy je na Bojišti. Jenže na tý vozovně ten plánovač ty lidi alespoň znal, věděl kdo kde bydlí a podle toho mohl plánovat. Pak moc nedochází k excesům, že člověk, co to má do práce 2 hodiny, nastupuje ve 3:30 a člověk co bydlí za vozovnou v půl osmý. Jistě, taky byl omezenej délkou a typem šichet a vím, že za věci, ktyrý tady nakous Filip (MD, rozsekaný šichty do nesmyslnejch šejdrů a pod) plánovač prostě nemůže, bo je nevymejšlí. Tohle je výtka na vedení. Kde jsou ty doby, kdy bylo nepsaným pravidlem, že šejdr nezačíná před šestou a nejdýl v osm jsi doma. Dneska jsou šejdry uměle a nesmyslně rozsekaný šichty, aby se to dobře skládalo do počítače (a "lidi" jsou až na posledním místě).
Nebo tobě tenhle systém vyhovuje, že ho tak bráníš?
Nyní stačí zahlásit v té jedné místnosti: "Tak pánové, chybí mi do Hloubětína 21 lidí, nemáte tam někoho?" a buď se domluvíme nebo ne. Pokud tohle budou plánovači dělat naprosto odděleně, asi si budou chatovat nebo se udělá nějaká videokonference.
Proto se ti zdá, že ten systém bráním, já jen nechápu, co chcete vlastně dokázat.
Ale většina lidí řve na to, jak jsou směny hrozný, jak jsou jen čísla atp. Tak se z nich snažim vypáčit kloudnou odpověď, čím jim plánovač uškodil a víš co se nakonec dozvim? "No když něco potřebuju, tak mi vyhověj" a teď babo raď. Co je vlastně špatně?Bobik píše:Jinak ano, lidem se všem nezavděčíš, to znám taky, že jsem "noční výhodář", ale jen do té chvíle, než dotyčnej tu noční dostane taky. To pak pro změnu řve, proč má noční, když na to jsou stálý lidi. Jenže takových je naprostá menšina, proto si jich nevšímat.