Simulátory s dopravní tematikou

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Uživatelský avatar
trainzjohny
Moderátor
Příspěvky: 2889
Registrován: 10.9.2006 15:06
Bydliště: Konečná 9,10,16,58,59
Kontaktovat uživatele:

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od trainzjohny » 28.12.2010 20:20

Dovolím si na tomto místě informovati že jeden z nejvýznamnějších dopravců v imaginárním trainzáckém světě, né-li vůbec nejdůležitější slaví dnes tři roky od představené veřejnosti. Jeho přímý předchůdce předtím fungoval skoro rok a půl a tak už brzy bude oslava i 5 let dopravy v tomto imaginárním městě.
Abych zde nezacláněl tak pro podrobnější fotodokumentaci akce odkáži na mé fórum o TRS.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
trainzjohny
Moderátor
Příspěvky: 2889
Registrován: 10.9.2006 15:06
Bydliště: Konečná 9,10,16,58,59
Kontaktovat uživatele:

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od trainzjohny » 06.9.2010 16:06

T6tky jsou celkem tři. Dvě od Balda (jedna veřejná, druhá k sehnání za úplatu) a jeden konvert původní starší Baldovi T6tky. Obě volně šířitelné stojí za prd.

jaryn
Uživatel
Příspěvky: 1
Registrován: 06.9.2010 15:21

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od jaryn » 06.9.2010 15:23

Nevíte někdo kde stáhnu T6??? (pokud možno prosím napište odkaz) Děkuji

Uživatelský avatar
Jakub
Uživatel
Příspěvky: 468
Registrován: 22.12.2007 23:43
Bydliště: Zastávka na znamení 142.

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od Jakub » 31.1.2010 22:34

Nevěděl by někdo, jaké rozměry má bedna s odpory na střeše T3M (výška, šířka, délka) :?: Nikde jsem takový údaj nenašel. Sháním to čistě kvůli TRS, jinak by mě taková věc asi nezajímala. Předem děkuji, pokud někdo víte.

Uživatelský avatar
trainzjohny
Moderátor
Příspěvky: 2889
Registrován: 10.9.2006 15:06
Bydliště: Konečná 9,10,16,58,59
Kontaktovat uživatele:

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od trainzjohny » 11.1.2010 10:32

Ani ta "nová" není ještě úplně dokočená.

malesak
problémový jedinec
Příspěvky: 176
Registrován: 15.10.2009 17:41
Bydliště: MHD neni slyset

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od malesak » 10.1.2010 16:45

no ja sem mysles ze mate tu dokoncenou nevydanou

Uživatelský avatar
themuf
ovocnář
Příspěvky: 62
Registrován: 18.11.2005 22:25

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od themuf » 10.1.2010 16:08

Žeby na trainzpedru...? Z:idea: Jako nedokončenej projekt...

malesak
problémový jedinec
Příspěvky: 176
Registrován: 15.10.2009 17:41
Bydliště: MHD neni slyset

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od malesak » 10.1.2010 15:41

je kde ste vzali baldovu T6A5 :shock:

davidtk
Uživatel
Příspěvky: 335
Registrován: 04.1.2008 13:25

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od davidtk » 26.12.2008 21:06

Pokud jde o ty typáky, tak opravdu moje priorita je T6, wanu beru taky a ten zbytek jen pokud je .... Sice máme T6 od Balda a Piotra, ale chci si udělat vlastní, asi tak nějak něco mezi těmato verzemi :)

Uživatelský avatar
trainzjohny
Moderátor
Příspěvky: 2889
Registrován: 10.9.2006 15:06
Bydliště: Konečná 9,10,16,58,59
Kontaktovat uživatele:

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od trainzjohny » 25.12.2008 11:20

Nejen napadlo,ale bohužel realizace je pěkně těžká. Co se týče enginů, tak ty mám zkrocené už dýl, ale mám i několik vozů s Europulsem, a ty lítaj snad ještě víc, bo nemám omezovače ve vozech :lol: .

Uživatelský avatar
Bobik
Uživatel
Příspěvky: 4323
Registrován: 23.6.2008 21:02
Bydliště: Letná - tam co je ten největší tunel v republice

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od Bobik » 25.12.2008 1:12

trainzjohny píše:Já osobně dělám na takové "low-poly"...
Výborně, to beru všema deseti bo mám slabej(starší) comp. A napadlo mě co se týká cabu u T3-existuje nebo napadlo někoho udělat cab s ručním řízením? Bo ten co je sice není špatnej ale ovládání myší když máš "šlapat" na pedály, koukat na cestu atd. celkem nic moc (jasně dá se "řídit" i přes numlock ale to prostě není ono)(a možná si i pohrát s configem aby to nemělo tak prudký rozjezd/brzdu).Bohužel sám to neumím, v gmaxu udělám sotva jednoduchý domeček (zatím se učím).

Uživatelský avatar
trainzjohny
Moderátor
Příspěvky: 2889
Registrován: 10.9.2006 15:06
Bydliště: Konečná 9,10,16,58,59
Kontaktovat uživatele:

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od trainzjohny » 24.12.2008 16:45

Absolut píše:DavidTK: Za účelem modelu do Trainzu Ti rád poskytnu nějaký typák v jpg nebo pdf, akorát že jsou v notesu u kterého přes svátky nebudu, písni mi mejla kolem 27.12. a pošlu... Jinak typák wany by mohl být na Pragoimexím webu a typák T6 by mohl být na webu SKD Trade.
Jj, to sice jsou, ale obyčejně se spokojí s maximální délkou a výškou a to při jejich kvaliktě bohužel nestačí ani na odměření dalších podstatných věcí :(

Ad Bobik - nejen jednu, ale hned dvě. Já osobně dělám na takové "low-poly" zatímco známej dělá pěkně detailní, ale neskinovatelnou.

Uživatelský avatar
Jakub
Uživatel
Příspěvky: 468
Registrován: 22.12.2007 23:43
Bydliště: Zastávka na znamení 142.

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od Jakub » 24.12.2008 11:53

Docela dobrý výkres T6A5 (i když ne přímo pražské) je také na páteři v sekci Z archivu - prospekt ČKD T6A5.

Uživatelský avatar
Absolut
Moderátor
Příspěvky: 5319
Registrován: 21.12.2005 12:28
Bydliště: Tam, kde vedle vytejká poslední flaška...

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od Absolut » 24.12.2008 11:51

DavidTK: Za účelem modelu do Trainzu Ti rád poskytnu nějaký typák v jpg nebo pdf, akorát že jsou v notesu u kterého přes svátky nebudu, písni mi mejla kolem 27.12. a pošlu... Jinak typák wany by mohl být na Pragoimexím webu a typák T6 by mohl být na webu SKD Trade.

Uživatelský avatar
Bobik
Uživatel
Příspěvky: 4323
Registrován: 23.6.2008 21:02
Bydliště: Letná - tam co je ten největší tunel v republice

Re: Tramvaje a TRAINZ

Příspěvek od Bobik » 24.12.2008 2:06

Jé, hodlá snad někdo udělat wanu do trainzu? To by bylo supr. =D>

Odpovědět