mě by se to líbilo, kdyby se to "lajkování" jmenovalo nějak netradičně. Ale už vidim zdejší správce, kteří to rovnou bez zkoušek zavrhnou, protože je to moc pracný a je omezená kapacita dat. Žejo?P_V píše:Co třeba k příspěvkům přidat nějaké lajkovátko, rating, hvězdičky, karma nebo jak se tomu říká?
"Plodné" debaty
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: "Plodné" debaty
- Absolut
- Moderátor
7036: Nahlédnutím do logů vidím, že moderátoři udělali za poslední dva týdny 252 úkonů.
- Absolut
- Moderátor
piskvorr: bwuah+
Aby si tu knihoksichtníci připadali více doma, nebo k čemu? Bez serepetiček má uživatel možnosti a) držet hubu, b) napsat něco delšího než "bwuah", c) napsat "bwuah" (pardon, totiž "Lajka", "+1", "průtokový ohřívač" nebo co to všechno je) a sklidit zaslouženou reakci okolí za psaní bezvýznamových hovadin.P_V píše:Co třeba k příspěvkům přidat nějaké lajkovátko, rating, hvězdičky, karma nebo jak se tomu říká?
S hodnotícími serepetičkami se dost velká část komunikace omezí na "bwuah+" a "bwuah-" - což v praxi bude zahrnovat nejen skupinu c), ale i b), tudíž tu zbyde pár mnohomluvných grafomanů a bezeslovní příznivci kosmické fenky, ale zmizí ta vrstva mezi.
(Překlad do nejazyka: Dislike.)
Co třeba k příspěvkům přidat nějaké lajkovátko, rating, hvězdičky, karma nebo jak se tomu říká? 

- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co jmenovat někoho z moderátorského týmu tiskovým mluvčím nebo ještě lépe manažerem komunikace?Absolut píše:Jen v otázce komunikace s lidem se názorově trošku rozcházíme

A můžu sám sobě si tady zatleskat???Absolut píše:A myslím, že ve vlákně "plodné debaty" si tyhle kecy můžeme dovolit
Takhle třeba:

- Absolut
- Moderátor
Já bych k tomu rád napsal, že práce OMH je taky moc dobrá a myslím, že lepší než moje a jsem rád, že ho tady máme. Jen v otázce komunikace s lidem se názorově trošku rozcházíme 
A myslím, že ve vlákně "plodné debaty" si tyhle kecy můžeme dovolit

A myslím, že ve vlákně "plodné debaty" si tyhle kecy můžeme dovolit

v pořádku 

- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale jó, taky se zde zapojím ...Bobik píše:Mno, vzhledem k nedávné kritice moderátorů tohoto fora mi vyjádření souhlasu s určitými kroky z jejich strany přijde vhodné. A nejen coby zpětná vazba.

Přijde mi úsměvné, že moderátor který svými příspěvky a vystupováním vůči normálním uživatelům vyvolal několikadenní flame, reaguje na pochvalné příspěvky "vzbouřenců" (berte toto označení s nadsázkou) k dobré práci jiného moderátora. Smutné je, že ke své práci se raději nevyjádřil vůbec (ač o to byl několikrát žádán) a ještě k tomu svůj startovací příspěvek smazal.
Takže mé hodnocení práce uvedených moderátorů je následující:
Absolut

OMH

Omlouvám se, ale prostě mi to nedalo

- Bobik
- Uživatel
Mno, vzhledem k nedávné kritice moderátorů tohoto fora mi vyjádření souhlasu s určitými kroky z jejich strany přijde vhodné. A nejen coby zpětná vazba.
Kolikrát si tu ještě napíšeme "Líbí se mi"?
Nedělejte si tu z toho Facebooku
Nedělejte si tu z toho Facebooku

- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Stopro souhlas!Absolut píše:Diskuse o sprejování na tramvaje byla smazána. Smazal jsem to já a hlásím se k tomu. Moderátoři Tram-fóra nesouhlasí s propagací sprejování po tramvajích. Informace o takové události je v pořádku, obhajoba poškozování majetku DPP na toto fórum nepatří. O tom se můžeme pobavit u piva, ale ne ve veřejné zóně internetu.

Velice správný postup, lze pouze souhlasit.