Moderátor: TRAM-FÓRUM
MOp v rubrice Na znamení napsal:Jen obtížně se zatím zvyká na novou geometrii tratě na notně rozšířené tříde Milady Horákové a ještě hůře se bude zvykat na absenci tramvajového nádraží.
Viz. http://www.praha6.cz/otazky/list.php?ID=16 - dopis od Alfonse Kopeckého, evidentně čtenáře PrTIng. J.Trnková napsal:"Tramvajové nádraží" nemá v tomto místě opodstatnění. Cílem prodloužení metra A je i "vytlačení" autobusů do terminálů mimo střed města.
opocenskylukas napsal:Vzhledem k tomu že nevím do jaké kategorie tento příspěvek napsat ale jako nejreálnější se mně zdá tato:
od 1.7.2010 se přejmenovává zastávka U SVOBODÁRNY na nový název DIVADLO GONG.
$text = "Šíleně žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy.";
$kotva = strtr(iconv("windows-1250","ascii//translit",$text)," ","_");
echo $kotva; // vrátí "Silene_zlutoucky_kun_upel_dabelske_ody."
Takže jinak, bude jednou za tři měsíce podle počtu příspěvků. Pod tři měsíce se mi stránkovat nechce...Oskar napsal:Právě proto bych nedělal stránkování podle času, ale podle počtu příspěvků. Třeba horních deset nebo patnáct by imho stačilo, víc si toho náhodný čtenář stejně nepřečte a akorát je stránka zbytečně dlouhá.
Bude jednou za tři měsíceOskar napsal:Ještě mě napadá, jak se rubrika rozrůstá, že by nebylo od věci přidat tam stránkování, tak po deseti příspěvcích.
Možná by se hodilo napsat, která smyčka. Pokud to teda nemá být hádankaOMH na znamení napsal:Tramvajová smyčka je opět v plném režimu, nikoliv jen se sólem na lince 25. Nyní zde končí linky 25 a 26 v soupravách a linka 15 v sólech.
Omyl, správně má být „mylně“.MOp na znamení v Pondělí 24. května 2010, 23:18 napsal:V minulém příspěvku jsme vás milně informovali…
krtinek napsal:MOp v rubrice Na znamení napsal:Jelikož jsou vokovické wany nově vypravovány z Kobylis a Hloubětína, je možné je nyní spatřit na nevšedních linkách (3,10,12,24,...)
Doplňuju, že dnes nevšedně i na 19. A T6 na lince 15 se taky nevidí každý VŠEDNÍ den...
EDIT![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků