Moderátor: TRAM-FÓRUM
P_V napsal:Piráti ve Staré Boleslavi dělají reklamu na tramvaj, kterou tam zavedou.
https://www.facebook.com/patrick.zandl/posts/10160442219110018
Bobek napsal:Třeba není dostatečně plošně.
Prostě si přiznejme, že je drtivá většina řidičů slušných, ale bohužel jsou mezi nimi (stejně jako kdekoliv jinde) jedinci, kteří dělají různé naschvály a buď si v tom lebedí, anebo je jim to ucwapa napsal:ale když vidím, že on na mě kouká, setkali jsme se očima, tak mám pocit jakoby to udělal schválně
Petr napsal:Opravdu nemlžím a opravdu se mi stalo, že v zastávce Moráň na mně čekali rodiče. Až když jsem za kabinou zaslechl "ten řidič je snad *****, on ani nevmíná" zjistil jsem, že nastoupili a snaží se na sebe upozornit jinou formou. Prý celou dobu mávali jak zběsilí... Nikoho jsem svou poznámkou neomlouval a na nic jsem se nevymlouval.Pouze jsem sdělil, že i řidič může mít slabou chvilku a někoho přehlédne. Jeden z nedobrých řidičů. Howgh
9001 napsal:Tedy napsal:Co ale jako ovce nestát u sloupku když je zastávka pro dva vlaky? Hloupý zvyk kaštanstva, všichni u sloupku a do prvních dveří a následně projdou vozem k zadním dveřím. Takže hůl není pro mě důvod znovu zastavit.
V neděli tam bude opravdu dav...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků