Moderátor: TRAM-FÓRUM
trainzjohny napsal:Jaktože do roku 1995 ??? Já to v té super knížce mám do roku 2004, máš snad na mysli tu starší knížku ???
tramvajak napsal:... Pokud se týká strohé informace vyroben / vyřazen, vcelku postačuje přehled z vynikající knihy Vozidla pražské tram. dopravy od St. Linerta. Stačí doplnit údaje po roce 1995, což už není takový problém. ...
Quetzalcoatl napsal:Ono nejde o to aby to bylo 100% komplet, což nikdy nebude, ani kdybychom se na hlavu postavili. Jde hlavně o to, aby nějaký seznam vůbec byl. Moc se mi líbí seznamy rekonstruovaných vozů na zdejších stránkách. Rád tam hledám posloupnosti jako zmíněné 6329 -> 8205 -> 8178. V článcích o jednotlivých vozidlech bývají pak zmíněné pikantnosti. Kdyby to bylo vše v jednom seznamu, tak by to byla paráda.
Zdeněk: Seznam asi nebude z Prahy, že ne?
Všichni tvůrci takových seznamů: Přeji vám hodně motivace, která na podobných projektech hodně chybí.
tramvajak napsal:(...)
Zdeněk napsal:Já něco takového patlám v excelu
Quetzalcoatl napsal:Neplánuje se vytvořit kompletní evidenci pražských tramvají? Bylo by to velmi zajímavé a také dost náročné. Představoval bych si to asi takhle: ...
Samozřejmě by bylo možné přidat další sloupce, třeba sešrotován, možná i výrobní číslo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků