A tohle nás po Praze vozí ... To se mi líbíchemik píše:Jedno motivační video pro všechny, co se musí pařit v kokpitech

Moderátor: TRAM-FÓRUM
A tohle nás po Praze vozí ... To se mi líbíchemik píše:Jedno motivační video pro všechny, co se musí pařit v kokpitech
To už by bylo opravdu zoufalství, tak špatně na tom, pokud vím, nejsme.9001 píše:Ale fakt nepochopím montování z 8560. Asi neměli ve skladu...
Nejsnazší je tam dojít pěšky a vyměnit zadní za přední (ten rozbitý dát dozadu do kabiny), ať si to opraví vokovičáci až to zatáhne.Bobik píše:No tipuju že nějak se tam depáci museli dostat, aby to stihli v pauze na konci. Takže vzali tram, dojeli tam ten kousek z vozovny, zvonky prohodili a v depu na očesanou ho zas vrátili. Přijde mi to jako nejsnažší řešení (proč očesávat "funkční" soupravu z trati?).
To se nemohl vzít ze zadního vozu ?? To se kvůli tomu musí přivést nová tramvaj (která pak odjede bez zvonku)willyjeff píše:Pro ultra-šotouše. Vůz 8271 jezdí od 18.5 se zvonkem odebraným z Hloubětínské 8560. http://uswgame.net/Fotky/nablog02/20110 ... zvonku.jpg Depáci to zvládli za 8 minut.