Btw hala vozovny sice moc pěkně prosklená, ale blbě se tam fotí

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Bydlíval jsem nad prujezdem u Karlova mostu.Petrpes píše:Toto bydlení musí být šotoušův splněný sen![]()
Uvažovali jste o bydlení nad splítkou v Karmelitské?
Jéžišmarjá hluk. Tramvaj přes dvorek - nebezpečné. Nejde, neexistuje.pawel píše:Co na to zle evropske a hodne ceske normy?
Souhlasím, těch SUčekl, co mají dvojsedačky už moc není, resp myslím si že je už jenom jedno.Absolut píše:Já bych si dovolil názor, že vozů Gotha a od nich odvozených je v Německu zachovaných muzejně tři ****** a že by se tyhle dva měly tak maximálně natřít jako pomník, nebo rovnou vyhodit. Radši než nějaký petice do Regensburgu by se šotouši v Praze měli rozhlédnout, co jim právě doma uniká mezi prsty. Kdyby měl někdo slušný krytý prostor třeba na Karosu B741 nebo na nějaké nízké SUčko, co mělo původně dvojsedačky, tak by to časem byl unikát.
A B741 se někde dochová? V rámci ČR/SRAbsolut píše:Já bych si dovolil názor, že vozů Gotha a od nich odvozených je v Německu zachovaných muzejně tři ****** a že by se tyhle dva měly tak maximálně natřít jako pomník, nebo rovnou vyhodit. Radši než nějaký petice do Regensburgu by se šotouši v Praze měli rozhlédnout, co jim právě doma uniká mezi prsty. Kdyby měl někdo slušný krytý prostor třeba na Karosu B741 nebo na nějaké nízké SUčko, co mělo původně dvojsedačky, tak by to časem byl unikát.