Dne 22. 3. 2018 se v závodě Stadler Siedlce uskutečnila prezentace výroby tramvají pro Dopravní podnik Ostrava
https://ekonomika.idnes.cz/ostrava-tramvaj-firma-stadler-svycarsko-mhd-dpo-ft9-/eko-doprava.aspx?c=A180324_150929_eko-doprava_mpl
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Dne 22. 3. 2018 se v závodě Stadler Siedlce uskutečnila prezentace výroby tramvají pro Dopravní podnik Ostrava
Muzeum by mohlo být otevřeno v průběhu roku 2019.
9001 napsal:Souprava T3 má 30,2 m (včetně spřáhel). 15T má délku 31,4 m.
Jak píše P_V. Na kapacitu to vliv samozřejmě má, protože pak mi vznikne hluché místo...
demon napsal:Proč si myslíš, že je pro potřeby deponace v půdorysu 2xT nějaký významný rozdíl oproti 15T ?
Přijatelnější by pro tebe bylo označení 1/2 15T ?
P_V napsal:Rozdíl může být třeba v tom, že se na kolej vejde lichý počet T, nebo že je nutné v určitém místě ponechat uličku, která by na klouby nevyšla. To tady přichází v úvahu jen u dvou nových venkovních kolejí. Nebo jak je vidno na fotomapě, oni dokážou nacpat ještě jedno T i tam, kde s ním výkres nepočítal
Jenže demon "mediální masáží" myslí Tvé dezinformace/polopravdy(lži) zde:P_V napsal:Mně tedy dokumentace EIA nepřipadá jako nástroj mediální masáže, zejména když je to doloženo výkresem. .....
Jak jsem se již jednou pokusil toto tu uvést na pravou míru, ale ty si to zjevně úmyslně překroutil - tak to tu napíši znovu a zpříma:P_V napsal:Bez započtení dílen nevzroste, naopak klesne. Z nějakého důvodu se v tom dokumentu EIA po rekonstrukci započítávají i ta venkovní stání, která tem jsou už dnes, ale do dnešní kapacity započtena nejsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník