Liberec a Jablonec nad Nisou
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: RT6S
T6 v Liberci, mnam, to tam jeste nemaj, a KT8 by si pujcit nemohli ?
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si tuto otázku položil. Vyšlo by to možná levněji, než plánované půjčování tramvají kdovíodkudgabuliatko píše:neda se ocekavat ze v ramci zimniho supershow zbydou penize na nove okolky ?
ale coby, kdyby, znáte to...
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Rozhodně bych si nedělal zbytečné naděje, pokud se nějakého oživení dočká, tak nejdříve za pár let a kde to bude, to zatím leží ve hvězdách (pochopitelně, jestli to vůbec bude).
-
gabuliatko
- Uživatel
neda se ocekavat ze v ramci zimniho supershow zbydou penize na nove okolky ?
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zastávka Lužická? Ne.Plzak píše:Omyl Lužická v Liberci existuje....nad dopravním hřišti....Mynulý týden jsem byl po dlouhé době přímo v RT6...Pospupně tam vevnitř všechno rozebírají (trubky, znehodnocovače,...). Je to škoda...jezdil jsem v ní moc rád...
Diskuze na téma RT6S nemá cenu. V provozu by ertékrám své místo měl, jenže.... jenže. Peníze, vůle, možnosti atd. - to vše chybí. Možná by se s těmi podvozky něco dělat dalo, ale zase "jenže"... Kdyby byly v prdeli ryby, nebyly by rybníky
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych všechny RT6 co nejdříve sešrotoval, ať konečně přestanou dráždit šotouše, že to možná někdy bude jezditDamir Holas píše:Ve městě, které bez skrupulí popravilo dva atypy, 8200 a 8205, a stejně bezostyšně prodalo několik svých tatrováckých ořů do daleké komunistické KLDR, by ji čekal tak leda autogen...Karosák píše:No tak pro DPmL to řekněme drahota bude, ale nemohli bychom jí chtít do PrahyTřeba jen půjčit. Pochopitelně je to šotoušské přání, ale když jinak funguje..."mamí, já bych jí chtěéél"
![]()
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já být Libercem, tak ji do Prahy na zkoušku pošlu. Během cesty se rozsype a pak budou liberčtí naříkat taková krásná tramvaj to byla a vy jste ji takhle zničili. A pak budou žádat náhradu škody - tak jim pošleme pět T3.Damir Holas píše:Ve městě, které bez skrupulí popravilo dva atypy, 8200 a 8205, a stejně bezostyšně prodalo několik svých tatrováckých ořů do daleké komunistické KLDR, by ji čekal tak leda autogen...![]()
(Fakt nemám nic proti Liberci, za LBC si dosaďte libovolné město s nepojízdným problémem.)
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ve městě, které bez skrupulí popravilo dva atypy, 8200 a 8205, a stejně bezostyšně prodalo několik svých tatrováckých ořů do daleké komunistické KLDR, by ji čekal tak leda autogen...Karosák píše:No tak pro DPmL to řekněme drahota bude, ale nemohli bychom jí chtít do PrahyTřeba jen půjčit. Pochopitelně je to šotoušské přání, ale když jinak funguje..."mamí, já bych jí chtěéél"
Ona není schválena k provozu jako typ? Nebo o jaké zkoušky se jedná?demon píše:...atypovýho RT (v tuto chvíli s propadlýma veškerýma zkouškama)...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak pro DPmL to řekněme drahota bude, ale nemohli bychom jí chtít do Prahy
Třeba jen půjčit. Pochopitelně je to šotoušské přání, ale když jinak funguje..."mamí, já bych jí chtěéél" 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zní to blbě, ale je to tak...MF píše:Jojo, nejvíc se dá na čemkoliv ušetřit tak, že to mám doma schovaný a neprovozuji to
Ve chvíli, kdy v Liberci nemaj ani dostatek ND na T3, je pro ně mega nutnej k výměně kol atypovýho RT (v tuto chvíli s propadlýma veškerýma zkouškama) neúměrnej luxus.
Jojo, nejvíc se dá na čemkoliv ušetřit tak, že to mám doma schovaný a neprovozuji todemon píše:Asi tak a vzhledem k tomu, že na 14T stojí podobný nákolek 70 tisíc, tak se do toho libereckým asi moc nechce...MKzB píše:A ještě je otázka, kolik si účtuje Siemens (pohltil Düwag) účtuje za nové obruče.