Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Poznáte místo na fotografii?
Smetanovo nábřeží. Vpravo celkem zjevně čouhá zábradlí pomíku císaře Františka I.
Díky za perfektní určení poslední pohlednice!
Teď si dodám odvahy a pokusím položit otázku.
Poznáte ?
Teď si dodám odvahy a pokusím položit otázku.
Poznáte ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak než jsem našel fotku, již mne předběhli..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o pohled do Vyšehradské ulice od Botanické zahrady. viz přiložené foto. Lepší důkaz nemám..J*M*B píše:Díky všem !
Mám tu další pohlednici, s určením si taky nejsem jistý, tak znovu se obracím s prosbou a ne s hádankou.
Já to odhaduji na pohled od Botanické zahrady (křižovatky Benátská, Na Slupi, Vyšehradská a Trojická) směrem ke Karlovu náměstí (ulicí Vyšehradskou).
Díky všem !
Mám tu další pohlednici, s určením si taky nejsem jistý, tak znovu se obracím s prosbou a ne s hádankou.
Syverin to dost možná odhaduje dobře
, podívejte na historickou ortofotomapu. Věžička je vidět matně, ta na domě už o něco lépe.
Zdá se mi místo typované syverinem jako pravděpodobnější, možná by pomohla ta věžička, to je, myslím, větrací šachta nějakého vodovodu
Mě zase napadlo Podskalí před asanací.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jediné místo, které mě napadá, je zaniklý blok budov u Bulhara na rohu Wilsonovy a Hybernské blíže k sev. zhlaví Wilsonova nádraží, cca v místě dnešního přemostění magistrály. Tramvaje na snímku jsou na křižovatce Wilsonovy a Bolzanovy...
Trhejte...
Trhejte...
Na aukci pohlednic Philashop jsem mezi nezařazenými objevil pohlednici, o které si myslím, že je to Praha, nejsem ovšem schopen zařadit k správnému místu. Pozná někdo, potvrdí mou myšlenku a určí místo ?
Mea culpa
Jsem se v tom červenání trochu unáhlil...
"vozy byli" by vypadalo mnohem hůř
"vozy byli" by vypadalo mnohem hůř
-
I.am.good
Re: OT
Teda, pane kolego!Oskar píše:Ostudo!DavidD píše:Jsem ani nevěděl, že se to v Praze někdy používalo? A to byly nějací vozy T3 vybavený těma háky na přehození vyhybky? Jako to mají v Mostě?
OT
Ostudo!DavidD píše:Jsem ani nevěděl, že se to v Praze někdy používalo? A to byly nějací vozy T3 vybavený těma háky na přehození vyhybky? Jako to mají v Mostě?
Ano, to je on.Martin píše: Nemyslíš náhodou tenhle článek na SpVD.cz: Ovládání tramvajových výhybek z místa řidiče?