Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
ikarusy na denních a zejména nočních mi jezdí pod okny ... osobně vždycky doufám, že ho nechytnu, zatím se tak stalo snad dvakrát v noci.
zdravím z vratislavi (wroclawi) - města, kde uliční prostor uměli řešit už v meziválečných letech lépe než my dnes (cyklopruhy, aleje, koleje v trávě, živé ploty apod.).
zdravím z vratislavi (wroclawi) - města, kde uliční prostor uměli řešit už v meziválečných letech lépe než my dnes (cyklopruhy, aleje, koleje v trávě, živé ploty apod.).
To jo, ale vzhledem k tomu jak DP hospodaří by jí kupoval tak výhodně, že by fridex vyšel nakonec levnějifricoolinek2 píše:Tak mohla se dávat destlilka, ne? Ta přeci žádný vodní kámen nevytváří.. nebo se mýlím?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Copak se dneska stalo 6304? Ještě dopoledne jsem s ní na 180 jel do školy, ale okolo 16:20 stála na Vypichu směr Kafkova v doprovodu nějakého KGX... Porucha nebo nějakej ťukanec? Poškození jsem si nevšiml, ale viděl jsem jí jen ze strany ode dveří (projížděl jsem v protisměru 174).
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Tak mohla se dávat destlilka, ne? Ta přeci žádný vodní kámen nevytváří.. nebo se mýlím?MF píše:Topení by bylo dobré kdyby se místo fridexu na léto nedávala voda. Pak vše zarostlo vodním kamenem a ten je prevít a pak to netopilo.mixik píše: no ale to topení nestálo za nic. ale to je jen o udržbě.
Topení by bylo dobré kdyby se místo fridexu na léto nedávala voda. Pak vše zarostlo vodním kamenem a ten je prevít a pak to netopilo.mixik píše: no ale to topení nestálo za nic. ale to je jen o udržbě.
- Absolut
- Moderátor
Mixik: Doporučuju návštěvu Maďarska. Toto je tam stále každodenní situace a ještě dlouho bude.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
CITACE
No díky bohu, už bych ty plečky maďarský na lince potkat opravdu, ale opravdu nechtěl...
No v některých případech ZLATEJ ikar, oproti karose. mě se líbilo že má druhou hnací nápravu. takže tě nikam netlačil jako karosa.
a ve vnitř si se zavřel a kaštani ať se tam třeba po.....
no ale to topení nestálo za nic. ale to je jen o udržbě.(myslím).
když si to na 253 rozjel, kam se hrabe karosa.
to je jako jsem jel po baranďáku 253 na tacháči 60, a předjížděl mě kačerovskej manipulák, ten vlek zanim jen lítal, a jak řezal zatáčky z pruhu do pruhu tak jsi vyděl jak od vleku lítaj jiskry. ty boky ty se nahnuly tak že brousil silnici. pospíchal domu
No díky bohu, už bych ty plečky maďarský na lince potkat opravdu, ale opravdu nechtěl...
No v některých případech ZLATEJ ikar, oproti karose. mě se líbilo že má druhou hnací nápravu. takže tě nikam netlačil jako karosa.
a ve vnitř si se zavřel a kaštani ať se tam třeba po.....
no ale to topení nestálo za nic. ale to je jen o udržbě.(myslím).
když si to na 253 rozjel, kam se hrabe karosa.
to je jako jsem jel po baranďáku 253 na tacháči 60, a předjížděl mě kačerovskej manipulák, ten vlek zanim jen lítal, a jak řezal zatáčky z pruhu do pruhu tak jsi vyděl jak od vleku lítaj jiskry. ty boky ty se nahnuly tak že brousil silnici. pospíchal domu
No taky jsme najížděly ze srandy do stanic, s cedulí 177 na Střížkově dokonce i ženská koukala kam s tim kočárkem má vbec jít 
Řidiči koukali, jeden řidič na SÍdl.Čimice (7345) koukal coto přijelo a hned začal fotit
Jinak ta jedna co vlezla ... s otázkou jestli je to 267 (na Hájích, celá uřícená jak dobíhala)
Řidiči koukali, jeden řidič na SÍdl.Čimice (7345) koukal coto přijelo a hned začal fotit
Jinak ta jedna co vlezla ... s otázkou jestli je to 267 (na Hájích, celá uřícená jak dobíhala)
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
No díky bohu, už bych ty plečky maďarský na lince potkat opravdu, ale opravdu nechtěl...mixik píše:s ikarusem jsem jezdil (174,119) a ono to je historický.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
s ikarusem jsem jezdil (174,119) a ono to je historický. rychle to stárne. i my
Tak se omlouvám, ale je to trošku jinak. Ten Ikarus 280.10 u Probo Trans Beroun jezdil, ale nyní je v majetku Občanského sdružení za záchranu historických autobusů a trolejbusů.
Dík za informaci.
DavidD: nene, patří Probo Trans Beroun - viz foto z jejich DODu http://www.mestskadoprava.net/galeria/p ... r-1989-4-9
Přecijen to je příměnstská verze Ikarusu 280, tedy Ikarus 280.10.
Pražský DP provozoval jen městské Ikarusy 280.08 a má jediný historický - http://www.mestskadoprava.net/galeria/p ... tegory/852
Přecijen to je příměnstská verze Ikarusu 280, tedy Ikarus 280.10.
Pražský DP provozoval jen městské Ikarusy 280.08 a má jediný historický - http://www.mestskadoprava.net/galeria/p ... tegory/852
Chtěl jsem se zeptat, ten ikarus patří dp?KGX 63 píše:Však taky jedna vlezla...mixik píše:pěkný. věřím tomu že by ti kaštani nalezli dovnitř přistavit jim to. hlavně že to přijelo. nezkoušel si to?Někteří i dobíhali...
běžná denní rutina, ne?