Dokud se nevrhne přes bezpečnostní pás, tak se snad zjevem neliší od běžného kaštana, ne? A pak už to je vteřina... +Nin píše:porad nechapu jak si toho chlapa nikdo nemohl vsimnout.
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karotka
- Uživatel
Re: Pražské metro
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to na Muzeu znáš, tak víš, že ústí u 2. TK - tedy směr od Hlavního nádraží je taková mrtvá zóna, kam moc lidí nechodí. Jinak je samozřejmě nástupiště plné lidí. Ale u toho vjezdu do stanice je výtah pro imobilní, který vytváří takový výklenek, který tomu nešťastníkovi zřejmě poskytl úkryt. Ale možná to také ukazuje trend dnešní doby - každý spěchá, málokdo se dívá kolem sebe...Nin píše:Ad Josef: a co by jsi tam chtel vyfotit s krabickou od mydla.....
Jinak to byl obeh 11 sv.4108-4107 dotycny si pockal na ten svuj vlak v kolejisti cca 10 metru od vjezdove hrany stanice,akorat porad nechapu jak si toho chlapa nikdo nemohl vsimnout.
Ad Josef: a co by jsi tam chtel vyfotit s krabickou od mydla.....
Jinak to byl obeh 11 sv.4108-4107 dotycny si pockal na ten svuj vlak v kolejisti cca 10 metru od vjezdove hrany stanice,akorat porad nechapu jak si toho chlapa nikdo nemohl vsimnout.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
"Sranda" je, že Josef píše tak kvalitně česky, že jeho text tvrdí něco jiného, než co chtěl on...Jakub píše:Josef, promiň mi tu upřímnost (a moderátorům se omlouvám též), ale jít okolo Tebe a vidět, jak si tam fotíš skokana skákajícího pod metro, tak pod něj asi bez skrupulí letíš taky. A myslím to naprosto vážně, měl by jsi pochopit, že v dnešním civilizovaném světě (myšleno v tom pravém civilizovaném světě) jsou prostě věci, které jsou tabu.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Josef, promiň mi tu upřímnost (a moderátorům se omlouvám též), ale jít okolo Tebe a vidět, jak si tam fotíš skokana skákajícího pod metro, tak pod něj asi bez skrupulí letíš taky. A myslím to naprosto vážně, měl by jsi pochopit, že v dnešním civilizovaném světě (myšleno v tom pravém civilizovaném světě) jsou prostě věci, které jsou tabu. 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky nás to hrozně mrzí...Josef píše:...skokan v rani picce. Skoda ze jsem nemohl byt u toho a fotit
Tak dneska byl na muzeu dalsi skokan v ranis picce. Skoda ze jsem nemohl byt u toho a fotit
V sobotu 25.10 se o5 kona pretah do Plzne odjedou na krakenizaci tyto vozy 2382-2263-2483-2269-2381.
9-11 je to většinou. Ale ono to trvá než vyjedou na kačák a zase zpět.
- Škoda 7 Tr
- ovocnář
- Kontaktovat uživatele:
Okolo kolikáté to bude nejlepší?Varecka píše:Kde mě s velkou pravděpodobností potkáš jestli tam budešSirka píše:Není důvod, stačí být dopoledne v Krči
Kde mě s velkou pravděpodobností potkáš jestli tam budešSirka píše:Není důvod, stačí být dopoledne v KrčiSergei-LBC píše:Postůj si na trati Praha-Plzeň...
Není důvod, stačí být dopoledne v KrčiSergei-LBC píše:Postůj si na trati Praha-Plzeň...
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je zase dotaz
Postůj si na trati Praha-Plzeň a třeba budeš mít štěstí..
- Škoda 7 Tr
- ovocnář
- Kontaktovat uživatele:
A bude se dát někde vyfotit?Nin píše:27.9.2008 se opet kona pretah do Plzne mam pocit,ze odjede sv.techto ev.cisel 2121-2610-2611-2612-2131,ale na DODu ji neuvidite.
Interval 4 minuty ve špičkách je ještě akceptovatelný, ale interval 8 minut v sedle (tedy o prázdninách 10 minut) akceptovatelný není. JInak jakkékoliv pásmo způsobí horší rozdělování frekvence z metra do návazných busů. Je třeba si uvědomit, že špičkový průměrný interval se pohybuje kolem dvou minut. Tedy důsledkem bude častější střídání prázdných a plných spojů. Zejména v případě 195 se zvýší pravděpodobnost nepobírání cestujících. Uvědomují si toto odborníci z ROPIDu? Co s tím hodlají dělat? Hlavně že teď došlo k nepodstatnému navýšení vozokm u autobusů. Na to peníze jsou.Nin píše:Tyto info jsou z pondelni porady tj.ze dne 15.9.2008.Jeste k provozu na cecko je vypravovano denne 42 vlaku -> obehy 1-42 ,ale 2 vlaky jsou zalohy a to obeh 13 stoji na HA a obeh 39 na LA takze vyjezdit se to da.Tlak na pasmo je ze strany Ropidu a magistratu tot vse proste nejsou penize.Jinak jsou zruseny i investicni akce jako vymena prazcu na cecku nebo dlouho odkladana rekonstrukce zhlavi DK -> protoze opet nejsou penize.
27.9.2008 se opet kona pretah do Plzne mam pocit,ze odjede sv.techto ev.cisel 2121-2610-2611-2612-2131,ale na DODu ji neuvidite.