Klasika, na 30 let pořádněm@rtin píše:Půjde se debékávizací, nebo se to udělá na 30 let pořádně?
Díky
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Samozřejmě nijak. Stejně tak Dědina dnes mezi sedmou a osmou večerní.Sirka píše: A ještě bych se chtěl zeptat, jak bude řešena obsluha zastávek na Evropské zítra mezi 10. a 15. hodinou, když tramvaje nepojedou a autobusy budou odkloněny?
K výluce Vyšhradského tunelu:
Půjde se debékávizací, nebo se to udělá na 30 let pořádně?
Díky
Zastávky bude obsluhovat náhradní tanková doprava.Sirka píše:A ještě bych se chtěl zeptat, jak bude řešena obsluha zastávek na Evropské zítra mezi 10. a 15. hodinou, když tramvaje nepojedou a autobusy budou odkloněny?
A já bych připomněl, že v souvislosti s výlukou bude linka 150 v provozu celodenně a v kloubech! A linku X17 zajišťuje Hotliner a líbí se mi, že interval ve špičce (podobně jako na 253) nepřesahuje 5 minut.
A ještě bych se chtěl zeptat, jak bude řešena obsluha zastávek na Evropské zítra mezi 10. a 15. hodinou, když tramvaje nepojedou a autobusy budou odkloněny?
A ještě bych se chtěl zeptat, jak bude řešena obsluha zastávek na Evropské zítra mezi 10. a 15. hodinou, když tramvaje nepojedou a autobusy budou odkloněny?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pendl d-21, vozovna Nádraží Braník, výkony zajišťuje vozovna Pankrác, trvání 3.-28.11.20089001 píše:S výlukou tunelu,plánuje se i "vozovna Nádraží Braník" Že by zůstal zachován tram provoz Podolská vodárna - Modřany?
- Absolut
- Moderátor
Pan Šurovský ví co dělá, to jsem si 100% jist. Zkrácený termín výluky bude zřejmě znamenat výrazné ošizení souběžných úprav IS, zřejmě jen na úsek pod TT. Čili další omezení pro IAD bude následovat v brzké budoucnosti.
Mě přijde, že 4 týdny je totálně vražedný termín vzhledem ke změně konstrukce svršku a roční době (podzim/skorozima). souhlas Absolutem. Podle mne ty 4 týdny by byly tak na to, aby se opravilo podloží a znovu udělaly panely BKV. Ale nevím, třeba pan Šurovský ví, co dělá 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo a už je u nás nová anketa o vozovně Bráník, neb ta původní se někam záhadně ztratila...MOp píše:Samozřejmě.9001 píše:S výlukou tunelu,plánuje se i "vozovna Nádraží Braník" Že by zůstal zachován tram provoz Podolská vodárna - Modřany?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě.9001 píše:S výlukou tunelu,plánuje se i "vozovna Nádraží Braník" Že by zůstal zachován tram provoz Podolská vodárna - Modřany?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem si všimnul, že na webu visí termín 6. 11. ale v oběžníku dopravního ředitele vydaný k dopravním opatřením byl také uveden pouze termín 2. 11. Zřejmě jsme prostě tak dobří, že jsme dokázali výluku zkrátit ještě dříve než vlastně začalaSirka píše:Jo a ještě něco - jakto, že Ropid od začátku věděl, že výluka bude končit už 2.11. a DP ne?
Já vím, to byla řečnická otázka, co na tuto situaci říká...Karosák píše:Už s tím nemá co do činění, protože se od toho nepružného blázince distancovalSirka píše:...(co na to Martin Šubrt?)
A pan Prox je také informátor?
Jo a ještě něco - jakto, že Ropid od začátku věděl, že výluka bude končit už 2.11. a DP ne?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S výlukou tunelu,plánuje se i "vozovna Nádraží Braník" Že by zůstal zachován tram provoz Podolská vodárna - Modřany?
Má někdo aspoň zhruba přžedstavu jaký by MOHL být lodní interval a jízdní doba? Neboli: Kolik bude trvat cesta třeba z Dvorců na Palačák?Radek píše:Vyšehradský tunel budou cestující obeplouvat lodí
-
Zakutaleny.banan
- Uživatel
Tyyjo, tak na ten privoz se uz tesim.
Doufam, ze to bude nejenom nahradni doprava za tramvaje, ale i za prerusenou cyklostezku a na lod nebude cyklistum vstup zakazan, protoze jinak nevim, kudy bych to objizdel. 
- Absolut
- Moderátor
4 týdny je po čertech málo. Něco se ošidí.
Hele, pani Šprunková si myslí, že Drážní inspekce = České dráhy. No zrovna u téhle dámy mě to nepřekvapuje.
Ale je dobře, že konečně někdo řekl do novin, proč se to neudělalo dřív a lépe.
Hele, pani Šprunková si myslí, že Drážní inspekce = České dráhy. No zrovna u téhle dámy mě to nepřekvapuje.
Ale je dobře, že konečně někdo řekl do novin, proč se to neudělalo dřív a lépe.