Správně! Když jsme tak u toho, nechápu, proč je na letácích ke změnám od zítřka pouze logo DPP a PID a o Ropidu ani zmínka... Pročpak si potom asi lidé myslí, že změny vymýšlí podnik, že...jara píše:No v poslední době, každý z cestujicích, kteří si mi stěžovali tak jsem je automaticky odkázal na magistrát at si stěžují tam na usek dopravní. At vědí, jaké mají lidé názory. Jak chtějí jezdit do práce! A to by bylo, když přijde denně 300 stížností ne na podnik ale na magistrát že se s tím nikdo nezačne zabejvat. On začne a možná i dotlačí nějaké peníze. nebojte až se probudím tak si vyndám nohu z nočníku
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Pražské autobusy
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No v poslední době, každý z cestujicích, kteří si mi stěžovali tak jsem je automaticky odkázal na magistrát at si stěžují tam na usek dopravní. At vědí, jaké mají lidé názory. Jak chtějí jezdit do práce! A to by bylo, když přijde denně 300 stížností ne na podnik ale na magistrát že se s tím nikdo nezačne zabejvat. On začne a možná i dotlačí nějaké peníze. nebojte až se probudím tak si vyndám nohu z nočníkuDamir Holas píše:Ale ale... Ropid dostal přes prsty?![]()
![]()
Zachování 382 na Depu si vyžádal osobně Bém! Bohužel se pan horolezec probral trochu pozdě, když už všude visí nové JŘ. Ropid za to vůbec nemůže. A neni to tak, že by si někdo stěžoval že dělá Ropid špatný změny. To je 100% Bémovo dílo!
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
http://pidservis.ic.cz/report.php?no=564&style=standard
Tak konečně dostávají prosincové změny nějakou konkrétnější podobu.
Tak konečně dostávají prosincové změny nějakou konkrétnější podobu.
musím uznat, že máš pravdu, ale SORry taky se moc netěším - můj současnou názor se ale může po prvním projetí změnit (nebo proměnit v hořkou pražskou realitu)...Absolut píše:Pánové, musím to zopakovat.
KDO z vás už jel s autobusem SOR NB12 a SOR NB18. Kdo z Vás už to vozidlo řídil?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Uznávám. Prospekty mají i k "neoficiálním" zprávám pěkně daleko.m@rtin píše:A to považuješ za neoficální zprávy?
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pardon. Sám jsem ho fotil (http://galerie-autobusu.cz/SOR~NB12_City~~1/), ale jelikož se mnou řidič dost od podlahy vyjebal, tak jsem zapoměl, čí to bylo (v tu chvíli jsem ani nevěděl, čí jsem já).fricoolinek2 píše:Byl to Connex, ne Hoťas.
http://www.autobusy.org/fotkyvozu/2e1_7651-3.jpg
A to považuješ za neoficální zprávy? 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
¨m@rtin píše:- 8. října 2008fricoolinek2 píše:Dle neoficiálních zpráv VŘ na dodávku nových autobusů do Prahy vyhrál Mercedes - Evobus. Teda, pokud je to pravda, tak..![]()
![]()
Protože jsi mi tehdy neodpověděl, zeptám se ještě jednou. Ty "tvoje" neoficiální zprávy byly pouze přefiltrovány z k-reportu? A jestli ano, týkaly se té památné věty: "na GŘ dorazily prospekty Evobusu" ?
Ano, je to tak, jak říkáš - jednalo se o tu "prospektovou" kauzu. Bohužel.
- 8. října 2008fricoolinek2 píše:Dle neoficiálních zpráv VŘ na dodávku nových autobusů do Prahy vyhrál Mercedes - Evobus. Teda, pokud je to pravda, tak..![]()
![]()
Protože jsi mi tehdy neodpověděl, zeptám se ještě jednou. Ty "tvoje" neoficiální zprávy byly pouze přefiltrovány z k-reportu? A jestli ano, týkaly se té památné věty: "na GŘ dorazily prospekty Evobusu" ?
Ptám se proto, že mi vadí, když někdo šíří bludy a polovičaté informace převzaté od jiných "insajderů" a vydává je za neoficiální zprávy. Moc bych si přál, aby to byl Mercedes, ale zatím to pořád vypadá na ten Sor.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byl to Connex, ne Hoťas.carnero píše:....snad jen Hotliner, který NB12 testoval...
http://www.autobusy.org/fotkyvozu/2e1_7651-3.jpg
-
Peter
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenže u tramvají je ten zásadní rozdíl, že vítěz vyrobí pro Prahu zcela nové vozidlo dle požadavků DP. Zatímco u BUSů všichni nabídli existující typy.Brejšín píše:Proč? Vždyť taky kupujeme 250 tramvají (potažmo 500 v standartní míře), které ještě nikdo nikdy a nikde neviděl fungovat. Takže jsme dostatečně bohatí na to, aby jsme si mohli na.... do katí.
VB : Do této situace se DP (potažmo
město) dostává pouze a pouze samo. Tak prostě bude za to nadměrné riziko v budoucnu platit.
Carnero : BN a NB jsou zcela odlišné typy. Navíc cca roční zkušenosti s provozem těch 10, mluví o tom, že krom avizovaných problémů (dveře, ...) se objevují i jiné.
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petere, píšeš že se nakupuje hromada autobusů, které nikdo neviděl (snad jen Hotliner, který NB12 testoval). Ale je to u tramvají jinak? 14T i 15T se mám tušení nakupovala ještě před začátkem výroby. Navíc bych řekl, že DPP bude vycházet z těch deseti které má - což je myslím nadprůměrná testovací série proti tomu, když si nějaký DP zapůjčí například jedno Citaro (německé) a následně objedná celý vozový park (přičemž dostane už mercedesy turecké, nebo jaké).
Proč? Vždyť taky kupujeme 250 tramvají (potažmo 500 v standartní míře), které ještě nikdo nikdy a nikde neviděl fungovat. Takže jsme dostatečně bohatí na to, aby jsme si mohli na.... do katí.