Pánové jestli dneska funguje bez problémů linka 2 tak to je hodně.
Ještě by si člověk měl připočíst nakolik tu linku zabíjí někteří řidiči řekněme "přizpůsobením" svého chování aby to ještě víc nefungovalo. Viz moje dojíždění předchozích vlaků na Malostranské a Kubánském náměstí DC když se z konečných odjíždělo na čas.
Myslím i kdyby se zřídil provizorní domeček typu Palmovka na Hostivaři, tak tenhle pán tu bude mít elaborát jak tam není hospoda, kadeřnictví, řezník s uzenejma žebírkama, atd.
Nevím v provozu jsem skoro každý den a na lince jen několikrát do měsíce ale aby byla nehoda na 22 každou lichou hodinu to jsem ještě nestihl zaregistrovat. Prostě kdyby tam neměl to vykolejení tak je to naprosto běžný stav na 22 i před sloučením s 23. Jen na BH bylo 16 minut a na Hostivaři myslím 26. jezdilo se na čas z konečných a řidiči porušovali nařízené BP. Někdy jsem měl pořádnou pauzu až po 5,5 hodinách. Taky se našli poctivci na BP a ty potom končili na Vypichu. Dokonce jednou jsem čerpal přestávku při zátahu na Královce od 0:30 do 0:55 měl jsem tam bejt až do 1:00 ale v 1:10 jede služebák z Vokovic.