Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Reklamní nátěry tramvají
polepená okna ("fólie") na tram zažívám denně ve vratislavi a je to fuuuj.
Klasika je pěkná, BBC taky. Teda ale že už za ty reklamy museli utratit prachů. 
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
klídek pánové... podle tý fotky an ineni moc růžová... spíš červená.
Navíc je to velmi povedené, klasická je hnusná...
Navíc je to velmi povedené, klasická je hnusná...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bůůů, škyt, mě se to táák nelíbí
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Okna nesmí být kvůli drážnímu úřadu, tedy konkrétně kvůli jednomu pánovi z onoho úřadu. Možná ho i pár z vás zná.
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Liberci jsem skrz dírky koukal každý den... pravda, první jízda byla divná, ale pak už mi to nevadilo. Dá se skrz to bez problémů koukat, jen se to nesmí řešit (dokud na to myslíš, vidíš prd, když prostě čumíš z okna je to na pohodu) - což jde snadno po pár minutách. IMHO.
Jinak mi šlo spíš o to, že třeba 14T s bílou polovinou vypadá divně, když v té bílé reklamě jsou tmavé obdélníky skel. Působí to dost nedodělaně. A teď na zimu je uvnitř tma tak jako tak, takže ani moc nevadí že to stíní. A v létě by to bylo naopak příjemné, protože ty 14ky větrají tragicky... nebo spíš nevětrají, takže trochu pokrytá okna by byly jen výhodou.
Jinak mi šlo spíš o to, že třeba 14T s bílou polovinou vypadá divně, když v té bílé reklamě jsou tmavé obdélníky skel. Působí to dost nedodělaně. A teď na zimu je uvnitř tma tak jako tak, takže ani moc nevadí že to stíní. A v létě by to bylo naopak příjemné, protože ty 14ky větrají tragicky... nebo spíš nevětrají, takže trochu pokrytá okna by byly jen výhodou.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle asi nepochází z drážního úřadu, ale nezvládám ject vozidlem s CVR přes okna aniž bych z něj nevylezl
, nebo dokonce
.
Stalo se mi tak v NAD X-11 Vratislvaice n.N.-Fügnerova (NP Citybus), pak v cyklobusech "Jeseníky" (VP Karosa) a v hojně polepených vozidlech DPMČB (NP Citelis-trolejbus i autobus). Poctiy jsou takové, že nevím, jestli mám ostřit na dírky ve fólii, nebo na krajinu a pokud ostřím na krajinu, tak mi to překážející fólie rozmazává a ďábelsky se mi zvedá zavazadlo. Věřím, že nejsem sám, protože pak bych mohl MHD cestovat jen jako řidič
Stalo se mi tak v NAD X-11 Vratislvaice n.N.-Fügnerova (NP Citybus), pak v cyklobusech "Jeseníky" (VP Karosa) a v hojně polepených vozidlech DPMČB (NP Citelis-trolejbus i autobus). Poctiy jsou takové, že nevím, jestli mám ostřit na dírky ve fólii, nebo na krajinu a pokud ostřím na krajinu, tak mi to překážející fólie rozmazává a ďábelsky se mi zvedá zavazadlo. Věřím, že nejsem sám, protože pak bych mohl MHD cestovat jen jako řidič
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V ceníku reklam Rencaru jsem včera objevil zmínku, že okna nesmí být kvůli drážnímu úřadu. Ale proč to nevím... když na autobusech to ničemu nevadí a v zahraničí to nevadí ani na drážních vozidlech. Jen u nás. Kdyby někdo věděl čemu, resp. proč je to zakázané, budu rád.Marty9122 píše:A kdo je tou " žábou na prameni " , která zakazuje polepení oken ?? Drážní úřad nebo přímo DP ??
A z jakého důvodu ?? :roll:
A kdo je tou " žábou na prameni " , která zakazuje polepení oken ?? Drážní úřad nebo přímo DP ??Brejšín píše:Polepená okna být nesmí. Mr Brown byl poslední kde to ještě možné bylo. I když prachy jsou prachy a dokážou hodně věcí změnit.
A z jakého důvodu ??
Na tyhle otázky mi nebyl schopný zatím nikdo pořádně odpovědět, najde se někdo zde ??? Díky
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za tak zprzněný polep nechal obřezat úplně někoho jinéhoVenca Boček píše:A to můžeme docela mluvit o štěstí, že ještě neobřezávají evidenční čísla.
Polepená okna být nesmí. Mr Brown byl poslední kde to ještě možné bylo. I když prachy jsou prachy a dokážou hodně věcí změnit.
-
HCS Martin
- Uživatel
KDy vyprší záruka na lak 9 113? už se těšim na nvoou reklamu...POdle mě by to mohl bejt Samsung...mimochodem,jak to vypadá s tou 9 111?
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ne, mě se ta potvora takhle docela líbí...
Rozhodně lepší, než ta laciná šedivá... brr...
Rozhodně lepší, než ta laciná šedivá... brr...