Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Vypravení vozů
Oni stejně někam budou muset bo do dubna jich tu máme 60 tj. 120xT a motol není nafukovací a nějaké T6 tam zůstat musejí. A podle mě je ten Hloubětín nejpravděpodobnější jelokož jenom tam je lávka která se nemusí upravovat a T3M taky pomalu budou končit.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
A nebo ještě lépe, jak je u DP běžné, takové kolečko, 14T na Pankrác, RP z Pankráce na Žižkov a T6 ze Žižkova zpět do Motola, aby v tom byl takový ryze "pražský nepořádek".
-
Venca Boček
- Uživatel
Nebo zbývá havarijně poopravit úsek Anděl-Motol, nikam je nepřesunovat, ale přestat je vypravovat na 9 a 10.
Na Pankráci jsou hlavním problémem jednojazykové výhybky, ale myslím si, že zrovna 14T by s nima neměly mít problémy. Ale co se týče nějakého vypravování, tak tam asi spíš jde hlavně o servisování Škodovkou (jestli to ještě probíhá) a kvůli tomu spíš asi zůstanou v Motole.
Pokud by se ale opravdu stěhovali, tak bych to opravdu spíš viděl na tu Pankrác. Co by jste chtěli z Hloubětína přesunout, aby tam bylo místo? Kačeny? Odkud by vyjížděly na 25/26? Tyristorky? Nemůžeme na všechny linky mimo 25/26 dávat 14T. Přesun 14T na Pankrác a naopak pár T3R.P do Motola by byl mnohem logičtější.
Pokud by se ale opravdu stěhovali, tak bych to opravdu spíš viděl na tu Pankrác. Co by jste chtěli z Hloubětína přesunout, aby tam bylo místo? Kačeny? Odkud by vyjížděly na 25/26? Tyristorky? Nemůžeme na všechny linky mimo 25/26 dávat 14T. Přesun 14T na Pankrác a naopak pár T3R.P do Motola by byl mnohem logičtější.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A řeší manipulační nájezd něco? Stejně ta tram po problémovém useku musí projet a zase tolik cestujících kteří by zvedli váhu není.Brejšín píše:Do hry mohou vstoupit jen a pouze PA a HL jelikož mají lávky. Velice pravděpodobně, si myslím, bude ponechání většiny vozů v MO a jejich manipulační nájezdy na linky.
Pak asi druhý problém,kdo by platil ty kilometry? Ono to je cca 5 ale každý den minimálně 2 roky...
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jen podávám to, co mi bylo řečeno. Určitě tu jsou povolanější lidi než já a uvedou na pravou míru.
Vždyť je tam kolejiště uplně novéTommy82 píše:Já jsem slyšel o Hloubětínu, protože "prý" ani stav kolejové sítě k pankrácké vozovně není nejideálnější.Brejšín píše:Do hry mohou vstoupit jen a pouze PA a HL jelikož mají lávky. Velice pravděpodobně, si myslím, bude ponechání většiny vozů v MO a jejich manipulační nájezdy na linky.
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem slyšel o Hloubětínu, protože "prý" ani stav kolejové sítě k pankrácké vozovně není nejideálnější.Brejšín píše:Do hry mohou vstoupit jen a pouze PA a HL jelikož mají lávky. Velice pravděpodobně, si myslím, bude ponechání většiny vozů v MO a jejich manipulační nájezdy na linky.
Do hry mohou vstoupit jen a pouze PA a HL jelikož mají lávky. Velice pravděpodobně, si myslím, bude ponechání většiny vozů v MO a jejich manipulační nájezdy na linky.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V případě že 14T musely z Motola pryč, varianta je tedy Pankrác?
A ted druhý problém pokud půjdou pryč co Motol dostane? Pankrácké R.P?
A ted druhý problém pokud půjdou pryč co Motol dostane? Pankrácké R.P?
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Pokud jsem se dobře doslechl, tak v roce 2010 prostě na rekonstrukci nevyjdou peníze. A ohledně roku 2011, i tam se to prý láme přes koleno, takže pokud to bude v roce 2011, tak můžeme být ještě rádi (i když stav tratě je tristní už teď).
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rok 2010 teda padnul nebo je tím myšleno něco jiného?Absolut píše: Oprava a částečná rekonstrukce trati na Řepy je v současné době plánována až na rok 2011.
- Absolut
- Moderátor
Potěším vás tak napůl. Skutečně hrozí zákaz 14T v níže zmíněných úsecích.
Opravu trati v podjezdu Těšnov lze očekávat na jaře 2009.
Rekonstrukci úseku Švandovo divadlo - Újezd rovněž na jaře 2009.
Oprava a částečná rekonstrukce trati na Řepy je v současné době plánována až na rok 2011.
Rekonstrukce úseku v Národní a Spálené ulici hrozí až v r. 2010, může se tam upéct nějaká havarijní oprava, ale ve Spálené je stav spíše neopravitelný.
Libeňský most je v režii města (= čili nepředvídatelný).
Může se stát, že dojde k přesunu vozů 14T do jiné vozovny.
Opravu trati v podjezdu Těšnov lze očekávat na jaře 2009.
Rekonstrukci úseku Švandovo divadlo - Újezd rovněž na jaře 2009.
Oprava a částečná rekonstrukce trati na Řepy je v současné době plánována až na rok 2011.
Rekonstrukce úseku v Národní a Spálené ulici hrozí až v r. 2010, může se tam upéct nějaká havarijní oprava, ale ve Spálené je stav spíše neopravitelný.
Libeňský most je v režii města (= čili nepředvídatelný).
Může se stát, že dojde k přesunu vozů 14T do jiné vozovny.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem, že Těšnov by se měl opravit v únoru. Dále se hovořilo o opravě Spálené a Národní ještě před uzavření stanice metra kvůli výstavbě Copa Centra (cca červenec). Doufejme, že snad tedy k omezení vypravení 14T nedojde...pawel píše:hustý. doufám, že se nezamýšlí uzavření všech jmenovaných úseků naráz, protože pak by to už byla vážně tragédie. zejména kombinace P5+úsek Národní třída - Lazarská. pak by zbývaly snad 7,8,11,14,16,19,24,36; vše krom 8 a 36 lze vypravit z pankráce. ovšem víkend je zcela tragický - 8,14,24,36.
hustý. doufám, že se nezamýšlí uzavření všech jmenovaných úseků naráz, protože pak by to už byla vážně tragédie. zejména kombinace P5+úsek Národní třída - Lazarská. pak by zbývaly snad 7,8,11,14,16,19,24,36; vše krom 8 a 36 lze vypravit z pankráce. ovšem víkend je zcela tragický - 8,14,24,36.