Ad Kobylisy, určitě tam je přesně podle popisu (tedy v 1. hale, měla by to být 1. kolej).MF píše:...Kobylisy, myslím ale že v 1. hale je...
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Hloubětín ano, Kobylisy nevím určitě, myslím ale že v 1. hale je, Motol ne, Pankrác ano, Strašnice ano, Vokovice ano, Střešovice ne, Žižkov myslím ne.JANEK L. píše:Které vozovny mají klec pro odstavování poškozených tramvají? Vím jen, že ji mají Pankrác a Strašnice.
Není to však klec na vyloženě poškozené tramvaje. Je to klec určena na vozy po nehodách na kterých řidič uplatnil technickou závadu např. na brzdách, kterou lze uzamknout a plombovat. Odpadá tak plombování samotného vozu (oken, dveří, stykačových rámů) pokud se nedává do klece. Občas v nich stojí i jiné dlouhodobě neprovozní vozy kvůli nedostatku místa.
- Absolut
- Moderátor
Diskuse o alkoholu byla oddělena do samostatného tématu a bude brzy uzamčena, zatím si ji však můžete užívat.
-
JANEK L.
- Uživatel
Které vozovny mají klec pro odstavování poškozených tramvají? Vím jen, že ji mají Pankrác a Strašnice.
Podle novelizované O 2/2 může - řidičů je málo, tak co na tom, že mu podnik bude platit kurz 2x.Bobik píše:Skutečně?MF píše:Dokonce může být zařazen do dalšího kurzu......Já měl za to že má nějaký distanc, že to opět může zkusit až po nějaké době (nebo že nám to tak říkali).
- Bobik
- Uživatel
Skutečně?MF píše:Dokonce může být zařazen do dalšího kurzu......
Dokonce může být zařazen do dalšího kuzru, čehož hned jeden dneskašofér tak 2-3 měsíce zpátky využil. Kčemu pak se píšou ty posudkyBobik píše:No co, je pro výstrahu zastřelen.2217 píše:Sorry, že ruším diskusi, ale ptal se mě dnes Karosák (asi si chudák myslí, že když jsem v páťáku na pajdě, vím všehno a ještě víc), co se stane tomu ubohému kursistovi, kerý kurs nedodělá, resp. zda jej musí nějak platit? O nevrácení výloh na lékaře atd. a o tom, že nedostane papíry na tramvaj, víme. Díky za odpověď.
A proto je personální zavaleno uchazeči o práci řidiče.
Nestane se mu nic moc, akorát je s ním rozvázán prac. poměr a dotyčný je nadále nezaměstnaným z povolání.Za kurs neplatí nic. Pokud rupne u závěrek existuje ještě možnost jít na další termín (většinou s následujícím kursem) a do té doby dochází na kondiční jízdy (ty si snad neplatí ale jistě to nevím). Pokud napodruhé uspěje tak je opět přijat do prac. poměru.
- Bobik
- Uživatel
No co, je pro výstrahu zastřelen.2217 píše:Sorry, že ruším diskusi, ale ptal se mě dnes Karosák (asi si chudák myslí, že když jsem v páťáku na pajdě, vím všehno a ještě víc), co se stane tomu ubohému kursistovi, kerý kurs nedodělá, resp. zda jej musí nějak platit? O nevrácení výloh na lékaře atd. a o tom, že nedostane papíry na tramvaj, víme. Díky za odpověď.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Také mne to čeká v nejbližších dnech
Ale JE nádherná. Už jí bude jen dobře.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Milá Ofélie, pokud někde nahoře narazíš na tři psí koršpanělí dámy, nesoucí jména Rita, Betynka a Betynka, pozdravuj je, prosím, a popřej jim krásné svátky. Snad je ti lépe... Člověk z monitoruAbsolut píše:Jedna smutná zpráva do času předvánočního, dnes odešla po tříletém nerovném boji s cukrovkou a FIP lovit myšky a žáby do věčných lovišť pravá šotoušská kočka Ofélie.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... l?gid=9021
Není to sice zas tak o MHD, ale zajímavé to je dost.
Není to sice zas tak o MHD, ale zajímavé to je dost.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mi povidej...Damir Holas píše:Jé, to bych bral (páťák, ne pajdu, ale nic proti, aby to nebylo vykládáno nějak nevhodně2217 píše:...jsem v páťáku na pajdě...). Já jsem ještě na začátku...