Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Platí-li pořád harmonogram prací, tak v Hloubětíně tou dobou bude část rekonstruovaných Kobylis.
Právě že moc rovná není, proto tam visí ty 40kyMF píše:Zatím tam visí 40, je to rovná trať, tak to není tak hrozný. Těžko tam budou dělat opravu, když by to tam za pár měsíců rozvrtali. Spíš se budou dělal lokální opravy v podobě podfukování panelů apod.
Tady to bude muset vydržet do kompletní rekonstrukce po výstavbě tunelů. Teď to opravovat by kromě podfoukávání panelů nemělo smysl.
Svatovítská by měla být zavřená snad jen tři týdny během letních prázdnin, z čehož vyplývá, že část vozů zůstane ve VO pro obsluhu linky Šárka-Podbaba a část se klidně může přesunout do vozovny pod širým nebem na Dlabačov a Malovanku. Když to jde v Bráníku, proč by to nemohlo jít tady. A co se nevejde tak rozstrkat do ostatních vozoven (hlavně asi HL a ÚD).
Zatím tam visí 40, je to rovná trať, tak to není tak hrozný. Těžko tam budou dělat opravu, když by to tam za pár měsíců rozvrtali. Spíš se budou dělal lokální opravy v podobě podfukování panelů apod.
- Bobik
- Uživatel
On zas tak zvýšený provoz to nebude - přibude ti 8 a 20, ale zmizí 1 a 18. Takže setrvalý stav.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Mě by docela zajímalo, co zvýšený provoz během odklonů kvůli Hradčanské udělá s úsekem od Prašného mostu ke křižovatce Patočkova x U Brusnice. Moc v kondici nevypadá a kdyby se tam něco stalo, tak je Podbaba, Divoká Šárka a vozovna Vokovice, co se týče tramvajového spojení, v řiti...
Před nějakym časem se totiž na ČRo Regina řešilo, jestli by na téhle trati nemohl být BUS pruh, aby busy jedoucí do Dejvic (108, 143, 174, 180, 216, 217) nevisely v kolonách a mluvčí DP p. Pečený říkal něco o tom, že ne a jako důvod udával právě nepříliš dobrý stav TT, který by autobusy prý ještě zhoršily.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě otázka. Pokud za zavře Svatovítská, kam budou přesunuty vozy z Vokovic? Respektive kam se vejdou?
Ono i když zůstane část vozů doma na "starou 20", tak pořád jich bude dost muset mimo.
Ono i když zůstane část vozů doma na "starou 20", tak pořád jich bude dost muset mimo.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A nebo, když už Brusnice, tak všechno přesunout do zastávky před křižovatkou a naopak zrušit tu co je v provozu normálně.
doufám, že po uzavření HR nebude pro linky odkloněné kolem hradu zřizována zastávka brusnice, která by akorát zbytečně zdržovala, a ponechána jen ta pro 22.
Dík, tak konečně je mi to jasný
.
Tramvajový linky jak budou je jasný, ale doufám že udělaj něco rozumnýho s X1. TEď jak se zavře Hradčanská tak se X1 protáhne k vozovně? Ulice Na Valech bude obousměrná? Nebo budou auta a X1 jezdit i po zavření HRadčanský pro tramy jezdit tak jako dnes po Horákový jednosměrně?
Ale až se protáhnou 25 a 26 na Špejchar... doufám že pořád zůstane X1 na Letenským náměstí... že se jako nebude nějak zkracovat na Špejchar.
Tramvajový linky jak budou je jasný, ale doufám že udělaj něco rozumnýho s X1. TEď jak se zavře Hradčanská tak se X1 protáhne k vozovně? Ulice Na Valech bude obousměrná? Nebo budou auta a X1 jezdit i po zavření HRadčanský pro tramy jezdit tak jako dnes po Horákový jednosměrně?
Ale až se protáhnou 25 a 26 na Špejchar... doufám že pořád zůstane X1 na Letenským náměstí... že se jako nebude nějak zkracovat na Špejchar.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
1/ uzavření Hradčanské (úsek křižovatka Chotkovy sady - křižovatka Prašný most) - 1.unora 2009
2/ zprovoznění úseku Špejchar (smyčka) - Sparta - včera jsem slyšel konkrétní datum, ale raději uvedu termín obecný - konec II. čtvrtletí 2009
3/ obnovení provozu po Letné (úsek křižovatka Chotkovy sady - Špejchar smyčka - Štross) - září 2009
4/ zavření křižovatky Prašný most a následující stavby - v současné době vzhledem k neidentifikovatelnému skluzu stavby neurčitelné
2/ zprovoznění úseku Špejchar (smyčka) - Sparta - včera jsem slyšel konkrétní datum, ale raději uvedu termín obecný - konec II. čtvrtletí 2009
3/ obnovení provozu po Letné (úsek křižovatka Chotkovy sady - Špejchar smyčka - Štross) - září 2009
4/ zavření křižovatky Prašný most a následující stavby - v současné době vzhledem k neidentifikovatelnému skluzu stavby neurčitelné
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím tak se to pořád mění, podle toho jak stavba nabírá zpoždění, ale oficiálně snad ještě platí toto:4021 píše:Co já vim tak se teď teda zavře Hradčanská. Někdy v září se otevře Špejchar od Sparty pro 25 a 26 a zároveň se ještě uzavře Prašný most, čili bude odříznuta větev Podbaba - Šárka a z Petřiny a BH se bude jezdit stále okolo hradu. Bude to tedy tak? Rád bych v tom měl jasno.
únor 2009 - uzavřena Hradčanská pro tramvaje
květen 2009 - otevřena smyčka Špejchar
léto 2009 uzavřena Svatovítská
září/říjen 2009 - otevřen úsek Špejchar - Chotkovy sady
jaro 2010 - přeložka Letné
září 2010 - znovuotevření Hradčanské pro tramvaje
více v říjnovém DPkontaktu - strany 10 a 11
Po prázdninách 2010 by tedy měly být v provozu všechny tramvajové tratě v definitivní podobě, avšak s výjimkou křižovatky Prašný most, která ještě nebude v definitivní poloze, nicméně bude kompletně sjízdná po všech ramenech.
Naposledy upravil(a) Proxy dne 09.1.2009 16:17, celkem upraveno 1 x.
Zatim jenom úsek od Chotkových sadů přes Hradčanskou na křižovatku u Prašného mostu?
Pak je jaký plán? Někdy se má zavřít pro tramy i křižovatka Prašný most a taky protáhnout konečná 25 a 26 na Špejchar. Existuje nějaký aktuálnější "harmonogram", než ten než to začli stavět před rokem? Možná stupidní otázka, ale já v tom mám guláš, tim jak to média melou dohromady a nedává to smysl co řikaj...
Co já vim tak se teď teda zavře Hradčanská. Někdy v září se otevře Špejchar od Sparty pro 25 a 26 a zároveň se ještě uzavře Prašný most, čili bude odříznuta větev Podbaba - Šárka a z Petřiny a BH se bude jezdit stále okolo hradu. Bude to tedy tak? Rád bych v tom měl jasno.
Pak je jaký plán? Někdy se má zavřít pro tramy i křižovatka Prašný most a taky protáhnout konečná 25 a 26 na Špejchar. Existuje nějaký aktuálnější "harmonogram", než ten než to začli stavět před rokem? Možná stupidní otázka, ale já v tom mám guláš, tim jak to média melou dohromady a nedává to smysl co řikaj...
Co já vim tak se teď teda zavře Hradčanská. Někdy v září se otevře Špejchar od Sparty pro 25 a 26 a zároveň se ještě uzavře Prašný most, čili bude odříznuta větev Podbaba - Šárka a z Petřiny a BH se bude jezdit stále okolo hradu. Bude to tedy tak? Rád bych v tom měl jasno.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ještě jedno potvrzené info: Hradčanská se bude pro tramvaje zavírat podle plánu v pondělí 2. února.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nic bych za tím nehledal, jen se takhle postavil grafikon: v pracovní den pauzy na Pankráci, o víkendu na Petřinách.Bobik píše:Lidi, kdo zná ten tajemný důvod proč že se ve smyčce Voz Pankrác jezdí jen po vnější koleji ?(a 18 má tedy BP na Petřinách).
- Bobik
- Uživatel
To vím, bylo to jen víkendový, ale smysl mi uniká, protože ve smyčce se nehnula ani myš a nepřišlo mi že se tam vůbec má něco dělat. Jedinej důvod mě napadá, že se něco zkoušelo nanečisto ohledně příp. ukončení více linek či tak. Ale není to tak dlouho co tam byla 17 a přišlo mi že to fungovalo v pohodě.