Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
pawel
Uživatel

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od pawel » 20.1.2009 19:32

výborně, moje představy o TT jsi vystih výborně :)) a teď ještě bus: tu společnou zastávku tram+bus vypich představuju zhruba jako říčanovu, tj. dc zúžení na jeden pruh pro iad, zc nikoli; rozšířená osovka a v místě zužování pro iad (dc) nájezd z levého pruhu na tram těleso; zc nájezd na tram těleso za přejezdem tomanova.
díky za tvé potěšující informace!

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 20.1.2009 15:59

Pawel:

Tu som. Takže představ si křižovatku Bělohorská x Tomanova. Odtud směrem k Bílé hoře vyhoď do odpadků všechny BKV a nahraď klasikou typu Olšanská až po bod, kde za zastávkou Malý Břevnov potkáš stávající klasiku,
na kterou se napojíš. V zastávce Vypich živičný kryt a společná zastávka TRAM + BUS. Za křižovatkou Vypich směrem k BH OKS a nová zastávka s pracovním názvem OC Hvězda (Kdo si má furt ty nový Buzinec centra pamatovat).
Zastávka Malý Břevnov zásadně přeřešena a rozšířena v rámci bezpečnostních programů P6. Jo a ve smyčce se snad konečně udělá ten kanál, naprojektovaný v roce 2004.

Sirka
Uživatel

Příspěvek od Sirka » 19.1.2009 13:12

gabuliatko píše:teď mi přišel mail z noreply@dpp.cz...
máte někdo podobnou zkušenost ?
Ano, také hlásím přijetí této třeskutě aktuální informace, ach ta uživatelská trefa... #-o

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 19.1.2009 10:25

carnero píše:Asi to tu už je, ale nemohu najít, tak se zeptám (znovu):

Má někdo tušení, proč 22 označenou Bílá Hora -> Nádraží Hostivař pravidelně potkávám na Andělu ve směru Smíchovské nádraží? (zpravidla ji vidím večer, kolem osmé). Dneska na Anděl přivezla lidi, nějaký do ní nastupovali - evidentně jen Ti, kteří vlezou do prvního vozu, který přijede (ať už je to cokoliv).
toto vypadá na vybírání bezpečnostní přestávky - minulý týden ve čt jsem s linkou 20 stál na smíchském nádraží právě vedle linky 22 a oba jsme měli BP.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 19.1.2009 9:58

Ano a to z Práce. Mě jakožto pracovníka, po kterém se chce abych informoval cestujicí pokud si o to řeknou se informace o podobných změnách ani dost často nedostávají. A já si je tím pádem musím bud umět najít a nebo prostě budu špatně informovat. Ale v náplni práce, že si mám vyhledávat novinky v dopravě rozhodně nemám. A místy jsem za to ještě napomínán jako minule mistrem že prý koukám moc do PC. Je to hold smutný ale vůbec mě to nepřekvapuje.

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 19.1.2009 9:35

teď mi přišel mail z noreply@dpp.cz

Dopravní omezení z http://www.dpp.cz
Obnovení trasy linky 14 (Náměstí Republiky, Dlouhá třída, Nábřeží Kapitána Jaroše)
Po odstranění havarijního stavu kolejí v ulici Dukelských hrdinů se od 21. srpna 2008 vrací v úseku Masarykovo nádraží – Strossmayerovo náměstí linka 14 na svou pravidelnou trasu přes Náměstí Republiky, Štefánikův most a Nábřeží Kapitána Jaroše.
Linka 5 zůstává, v souvislosti se změnou dopravy z důvodu výluky na Letné, i nadále odkloněna přes Těšnov a Hlávkův most.

máte někdo podobnou zkušenost ?

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 18.1.2009 21:30

Copak to, že se někdo opovážil připravovat rekonstrukci Bělohorské na Vypichu, když se tam asi tak za 10 let bude kopat Břevnovská radiála? :) V souladu s dosavadní politikou... Například při rekonstrukci Střelničné se kus vynechal, jelikož se tam za 10 let mělo stavět metro (nakonec se postavilo vedle, takže tam ten kus straší dodnes)

carnero
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carnero » 18.1.2009 21:10

Asi to tu už je, ale nemohu najít, tak se zeptám (znovu):

Má někdo tušení, proč 22 označenou Bílá Hora -> Nádraží Hostivař pravidelně potkávám na Andělu ve směru Smíchovské nádraží? (zpravidla ji vidím večer, kolem osmé). Dneska na Anděl přivezla lidi, nějaký do ní nastupovali - evidentně jen Ti, kteří vlezou do prvního vozu, který přijede (ať už je to cokoliv).

opoclu09

Příspěvek od opoclu09 » 18.1.2009 18:34

Omlouvám se.
A ten termín.

martyn
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martyn » 18.1.2009 18:32

opoclu09 píše:Teoreticky by řešení bylo následovné:
Bílá Hora-Vypich tramvajema z Vokovic který by tam byly uvězněny.
Vždyť se bude opravovat většina úseku Tomanova-Bílá Hora. A navíc ti chybí oblouky do smyčky Vypich. :wink:

opoclu09

Příspěvek od opoclu09 » 18.1.2009 18:27

Teoreticky by řešení bylo následovné:
Bílá Hora-Vypich tramvajema z Vokovic který by tam byly uvězněny.

opoclu09

Příspěvek od opoclu09 » 18.1.2009 18:25

Kdy bude zahájena výluka Tomanova?

pawel
Uživatel

Příspěvek od pawel » 18.1.2009 17:57

MF: taky v to doufám, protože jezdit dlouhé týdny hotlinerem mě celkem děsí ... každopádně s tím kaliforňanem to vidím celkem jako problém, protože nejsou kachny na celou 36. leda mě napadá zavést nějaký kachnový pendl říčanova - královka s přestupem na 22, 36 přímo v obratišti. ale reálně to spíš vidím na X22 BH-malovanka a po spuštění úseku tomanova-smyčka vypich zkrácení X22 na vypich.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 18.1.2009 17:19

Ještě se optám, když se bude začínat od Tomanovy ulice, budou linky ukončeny na přejezdu někde za zastávkou Říčanova???

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 18.1.2009 17:12

Tonda Ježek píše:To jsou ta, která jsou (byla) uložena v Depu Zličín?
Ano

Odpovědět