Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
4021
Uživatel

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od 4021 » 15.2.2009 17:44

Bože, to zas napadlo někoho chytrýho. Vždyť se to dělilo na dvě zastávky právě protože to tam nestíhalo... kriste pane...

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 15.2.2009 16:03

MF píše:Nojo, musí být změna když to léta fungovalo a bylo to praktické, aby to bylo jinak.
No hold velkolepá stavba. Velkolepé změny. Ale to že na hradčanské vyroste náměstí to si nemyslím. Protože ona tam bude hustota IAD docela velká i po vytvoření tunelu. Ale schválně zkusím něco více zjistit. Osobně se mi zdá to že se budou rušit ty dvojnástupiště trošku zavádějicí.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 15.2.2009 15:54

Nojo, musí být změna když to léta fungovalo a bylo to praktické, aby to bylo jinak.

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 15.2.2009 14:53

MF píše:Možná se to tu psalo, ale nenašel jsem to. Slyšel jsem, že až se po vybudování Blánč otevře opět Hradčanská, tak tam má být zrušené nádraží a mají tam být klasické "jednozastávky" ála podoba redukované zastávky Želivského... Akorát nevím zruší-li se pak i zbytečné výlezy z metra. I když na prezentaci jsem viděl nádraží v podobě, kdy jsou dvě zastávky dc, ale za nimi už se nespojují koleje před výhybkou na křižovatce Badeniho do jedné tratě, ale je to v podobě ála Letenský tunel od kápoše Jaroše. Neví někdo znalý víc? A co zastávky na opačnou stranu???
Je to pravda. Projekt dělá Kotas (říkal mi, že to tramvaje kapacitně zvládnou, ale ač ho mám rád, tak v tomto s ním nesouhlasím). Bude tam něco jako náměstí, kdo to přesně požadoval,nevím, ale prý P6.Ale ještě to není definitivní.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 15.2.2009 14:47

Možná se to tu psalo, ale nenašel jsem to. Slyšel jsem, že až se po vybudování Blánč otevře opět Hradčanská, tak tam má být zrušené nádraží a mají tam být klasické "jednozastávky" ála podoba redukované zastávky Želivského... Akorát nevím zruší-li se pak i zbytečné výlezy z metra. I když na prezentaci jsem viděl nádraží v podobě, kdy jsou dvě zastávky dc, ale za nimi už se nespojují koleje před výhybkou na křižovatce Badeniho do jedné tratě, ale je to v podobě ála Letenský tunel od kápoše Jaroše. Neví někdo znalý víc? A co zastávky na opačnou stranu???

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 15.2.2009 10:00

Letos bude tak málo výluk jako nikdy.. Zmíněná se nechystá.

lukas

Příspěvek od lukas » 15.2.2009 9:57

Doufám že se letos nechystá výluka Spojovací-Ohrada?

lukas

Příspěvek od lukas » 14.2.2009 14:29

Damir Holas píše:
4021 píše:Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.
Už to v některém vlákně popisoval Absolut, ale nemůžu si vzpomenout, ve kterém... #-o
Doufám že výluku bude jezdit Dopravní podnik.Sorry ale Hotliner nemusím.Nevíte jak to bude s 36 po dobu výluky?

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 14.2.2009 13:02

4021 píše:Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.
Už to v některém vlákně popisoval Absolut, ale nemůžu si vzpomenout, ve kterém... #-o

martyn
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martyn » 14.2.2009 12:58

Asi teď budu fušovat znalejším do řemesla, ale v plánu je kompletní deBKVizace v úseku Ankarská-Falcká (kolejová pole už jsou složena u zličínského depa), vybudování nové zastávky u toho obchoďáku, výměna rozjezdové výhybky do smyčky Bílá Hora a její odvodnění.

4021
Uživatel

Příspěvek od 4021 » 14.2.2009 12:39

Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 09.2.2009 18:54

MOp píše:To vypadá na výměnu výhybek. Jeden den sjezdová, druhý rozjezdová ..
Kde? :shock: A co bude s ostudou před soudem? :shock: Ta sjezdová z Myslíkové je zřejmě velký ořech i pro noční výluku, jelikož případná noční výluka by se kromě 58 dotkla všech nočních.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 09.2.2009 14:33

XSC: Rekonstruovat zní velice nadějně :-) Nový by se přece mohl stavět podle té dokumantace z r. 2006. Nicméně bych byl pro nechat tohle téma spinkat, neuzavřené pracovní úkoly nerad ňuchňám na internetu

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 09.2.2009 13:13

To vypadá na výměnu výhybek. Jeden den sjezdová, druhý rozjezdová ..

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 09.2.2009 13:00

Změním téma: co se bude dít na Václaváku příští sobotu? Na webu DPP je JŘ X9 v trase Dlážděná - Karlovo náměstí made in Hotliner...

Odpovědět