Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Bože, to zas napadlo někoho chytrýho. Vždyť se to dělilo na dvě zastávky právě protože to tam nestíhalo... kriste pane...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No hold velkolepá stavba. Velkolepé změny. Ale to že na hradčanské vyroste náměstí to si nemyslím. Protože ona tam bude hustota IAD docela velká i po vytvoření tunelu. Ale schválně zkusím něco více zjistit. Osobně se mi zdá to že se budou rušit ty dvojnástupiště trošku zavádějicí.MF píše:Nojo, musí být změna když to léta fungovalo a bylo to praktické, aby to bylo jinak.
Nojo, musí být změna když to léta fungovalo a bylo to praktické, aby to bylo jinak.
Je to pravda. Projekt dělá Kotas (říkal mi, že to tramvaje kapacitně zvládnou, ale ač ho mám rád, tak v tomto s ním nesouhlasím). Bude tam něco jako náměstí, kdo to přesně požadoval,nevím, ale prý P6.Ale ještě to není definitivní.MF píše:Možná se to tu psalo, ale nenašel jsem to. Slyšel jsem, že až se po vybudování Blánč otevře opět Hradčanská, tak tam má být zrušené nádraží a mají tam být klasické "jednozastávky" ála podoba redukované zastávky Želivského... Akorát nevím zruší-li se pak i zbytečné výlezy z metra. I když na prezentaci jsem viděl nádraží v podobě, kdy jsou dvě zastávky dc, ale za nimi už se nespojují koleje před výhybkou na křižovatce Badeniho do jedné tratě, ale je to v podobě ála Letenský tunel od kápoše Jaroše. Neví někdo znalý víc? A co zastávky na opačnou stranu???
Možná se to tu psalo, ale nenašel jsem to. Slyšel jsem, že až se po vybudování Blánč otevře opět Hradčanská, tak tam má být zrušené nádraží a mají tam být klasické "jednozastávky" ála podoba redukované zastávky Želivského... Akorát nevím zruší-li se pak i zbytečné výlezy z metra. I když na prezentaci jsem viděl nádraží v podobě, kdy jsou dvě zastávky dc, ale za nimi už se nespojují koleje před výhybkou na křižovatce Badeniho do jedné tratě, ale je to v podobě ála Letenský tunel od kápoše Jaroše. Neví někdo znalý víc? A co zastávky na opačnou stranu???
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Letos bude tak málo výluk jako nikdy.. Zmíněná se nechystá.
-
lukas
Doufám že výluku bude jezdit Dopravní podnik.Sorry ale Hotliner nemusím.Nevíte jak to bude s 36 po dobu výluky?Damir Holas píše:Už to v některém vlákně popisoval Absolut, ale nemůžu si vzpomenout, ve kterém...4021 píše:Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Už to v některém vlákně popisoval Absolut, ale nemůžu si vzpomenout, ve kterém...4021 píše:Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi teď budu fušovat znalejším do řemesla, ale v plánu je kompletní deBKVizace v úseku Ankarská-Falcká (kolejová pole už jsou složena u zličínského depa), vybudování nové zastávky u toho obchoďáku, výměna rozjezdové výhybky do smyčky Bílá Hora a její odvodnění.
Po Těšnově má být od 5.3. zavřen úsek Vypich - Bílá Hora, do 8. května. Víte někdo jak rozsáhlá oprava to bude? Jestli uplně komplet nové koleje, nebo jenom nějaké drobnosti. Možná to souvisí s tim Kauflandem, doufám, že tam bude nová zastávka mezi Vypichem a Malým Břevnovem. Kauf má být otevřen v červenci.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kde?MOp píše:To vypadá na výměnu výhybek. Jeden den sjezdová, druhý rozjezdová ..
- Absolut
- Moderátor
XSC: Rekonstruovat zní velice nadějně
Nový by se přece mohl stavět podle té dokumantace z r. 2006. Nicméně bych byl pro nechat tohle téma spinkat, neuzavřené pracovní úkoly nerad ňuchňám na internetu
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na výměnu výhybek. Jeden den sjezdová, druhý rozjezdová ..
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Změním téma: co se bude dít na Václaváku příští sobotu? Na webu DPP je JŘ X9 v trase Dlážděná - Karlovo náměstí made in Hotliner...