Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Tak jsem se dočetl v jednom zápisu, že má být na nějakou T3 naistalovaná kamufláž průjezdního profilu 15T a bude takto projížděna (v noci) celá síť.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
A tohoto šestnáctého březnového dne by mělo dojtít k přivezení 15T do Prahy, jemuž předcházelo testování v plzeňských ulicích nebo se bude testovat až v Praze?Absolut píše:Ke mně se donesl termín 16.3.
- Absolut
- Moderátor
Ke mně se donesl termín 16.3. 
Nejsem, bo zajištění HL v noci.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ke mě se donesl pouze termín "začátek března" (pro rýpaly dodávám "tohoto roku"), ale je-li Brejšín součástí dnešní delegace, tak jistě upřesní.Absolut píše:Lukas: Ano.
HCS Martin: Ano.
- Absolut
- Moderátor
Lukas: Ano.
-
HCS Martin
- Uživatel
Jo tak tohle dilema znám moc dobře...na Výstavišti jsem pečenej vařenej(hraje tam domácí zápasy Sparta)..a váhání 12-14..mě zastihlo několikrát...stejně jako ty dráty:-DMF píše:No nedávno jsem si jel z Barrandova do Kobylis pro auto a zrovna to přijelo... Původně jsem říkal, že počkám na 12ku v T3/T6 a pak na Štrosu přelezu do nějaké 14ky, abych nejel přes Václavák oklikou. No nakonec jsem jel rovnou 14kou, protože než by přijela 12ka, tak bych nakonec vlez to té samé 14ky. No hrůza. Ještě ke všemu jako již tradičně byly dráty na Výstavišti a jelo se Libní, takže jsem strávil hodinu ve vozy 14T. Otřesné. Z toho vyplývá, že nemusíš ani do Řep abys měl cooltourní zážizek..Pak jsem si nadával, že jsem nejel z Vlkavské metrem.
Ale dneska sem se všimul,že na konečný v řepích se to hemžilo nadšenejma lidma s foťákama..kteří si poršátka fotili..asi se k nim dolehlo,že to je poslední příležitost...Nojono nezbejvá než vyndat kapesníčky...a jít stepovat třeba zrovna na Barrandov:-D
No nedávno jsem si jel z Barrandova do Kobylis pro auto a zrovna to přijelo... Původně jsem říkal, že počkám na 12ku v T3/T6 a pak na Štrosu přelezu do nějaké 14ky, abych nejel přes Václavák oklikou. No nakonec jsem jel rovnou 14kou, protože než by přijela 12ka, tak bych nakonec vlez to té samé 14ky. No hrůza. Ještě ke všemu jako již tradičně byly dráty na Výstavišti a jelo se Libní, takže jsem strávil hodinu ve vozy 14T. Otřesné. Z toho vyplývá, že nemusíš ani do Řep abys měl cooltourní zážizek..
Pak jsem si nadával, že jsem nejel z Vlkavské metrem.
-
HCS Martin
- Uživatel
No to teeda:-D..dneska jsem tam jel...a člověk si tam připadá jak na 30let starý rezavý horský dráze na Výstavišti...tak jsem měl poslendí příležitost si tu dráhu projet v sarančeti..tak doufám,že Forcity půjdou hezky do Motola a sjedu si tu šílenost s nejnovějšíma tramvajema:-DMF píše:
No vzhledem k rozložení hmotnosti na více kol a otočným podvozkům asi není důvod zákazu. Je fakt, že na trati k Řepákově by se důkladně vyzkoušela tuhost svárů a dotažní šroubů ...
No vzhledem k rozložení hmotnosti na více kol a otočným podvozkům asi není důvod zákazu. Je fakt, že na trati k Řepákově by se důkladně vyzkoušela tuhost svárů a dotažní šroubů ...HCS Martin píše:Mám trochu předběžnou otázku...jestli je na ní možno odpovědět to nwm ale tak zkusim to:Budou smět 15T na trati,kde jsou zakázané 14T,Řepy atd.?
-
HCS Martin
- Uživatel
Mám trochu předběžnou otázku...jestli je na ní možno odpovědět to nwm ale tak zkusim to:Budou smět 15T na trati,kde jsou zakázané 14T,Řepy atd.?
-
lukas
Platí pořád termín dodání 1. 15T Duben?Kde budou udeponovány?Motol nebo něco jiného?
- Absolut
- Moderátor
S polopantografem. Riga v rámci nákupu nových vozů také na vybrané části sítě rekonstruuje zastávky a trolejové vedení.
-
matata
Mě tak napadlo, jestli v Rize budou jezdit s polopantografem nebo kladkou? 
- Absolut
- Moderátor
Nemohu mluvit za kolegu, ale byl-li by výsledek veřejný, jistě by ho sem již někdo napsal. Takže asi veřejný není.