Ale ty EM-Testy, ty jsou za trest! Pavle, nechceš si to s Buse ještě rozmyslet?
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Takže v poledne vylezu z vlaku a co nejede.. No samozřejmě gumokol.. 15T po tomto snímku zajela do vozovny a již se neukázala. Možná vyjede v průběhu dnešní noci. Přesto mi to za to stálo..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Páni... Vypadá to jak sci fiMarty9122 píše:a ještě pár ...
-
Vektra
Ještě nám jí dopřej chvíli v Plzni, v Praze bude možná příští 40 let!

Prosím?Proxy píše:Krásné fotky, krásné noční město - jen to šeredné vznášedlo to tam kazí
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky za fotky 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ve 23:54 se vydala 15T na první jízdu do města
a zde přidávám pár foteček
a zde přidávám pár foteček
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Asi je to předčasné, ale je nějaká reálná šance, že by zkušební provoz s kaštany začal ještě do letních prádnin nebo si spíš počkáme na podzim?
Ano, dneska by vyjet měla. To že se stále neví v kolik ( no teoreticky ví, ale jak už se tu zmiňoval p. Absolut nikdo si do poslední chvíle nelajsne něco napsat, aby pak neposlouchal, že sem dal " kachnu " ), je dáno tím, že se neví, kdy to zmíněný pán z DÚ pustí ven ...MOp píše:Proboha přestaňte se hádat o blbostech. "Garantovaný", či chcete-li lépe nejpravděpodobnější výjezd z vrat vozovny je ve středu, ale není vyloučeno, že vyjede i dříve - právě na zmíněné kolečko vozovna - Světovar, kvůli jednomu pánovi z drážního úřadu. Pokud jsou mé informace správné, má se tak stát právě dnes kolem zmiňované 12 hodiny. Je to však nezaručená informace, tudíž může být nepravdivá!
Co se týká toho dnešního času, spousta lidí se tu zmiňuje, že by to mělo jet kolem poledne, včera byla aktuální informace, že to pojede kolem 19 hodiny a dneska mám info, že dřív jak v půlnoci to nepojede. Ale jak to nakonec dopadne nevím ... takže bez záruky !!
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Proboha přestaňte se hádat o blbostech. "Garantovaný", či chcete-li lépe nejpravděpodobnější výjezd z vrat vozovny je ve středu, ale není vyloučeno, že vyjede i dříve - právě na zmíněné kolečko vozovna - Světovar, kvůli jednomu pánovi z drážního úřadu. Pokud jsou mé informace správné, má se tak stát právě dnes kolem zmiňované 12 hodiny. Je to však nezaručená informace, tudíž může být nepravdivá!
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Jenže já nikde nepsal,kde přesně ji bude možné potkat a z ostatních příspěvků se to dá snadno zjistit,tudíž mi přijde zbytečné to tady opakovat.Psal jsem tady 55 minut po půlnoci informaci,že jízdy 15T dnes kolem poledního(co psal náznakem nedávno Petr a ono to ještě do včerejšího rána platilo) nebudou,což nemělo s tou citací Pavla Taranta z Káčka nic společného,protože se tady objevila přibližně půl hodiny po tom,co jsem to napsal.A pak jsem jen doplnil,že stále platí,že bude možné potkat 15T v Plzni i před středou,ale pokud do Plzně někdo jede jen na 15T,tak si počkejte fakt až na středu.9001 píše:To Absoult. Ok jenže "info" z Tomova příspěvku už tu je. Viz p.Tarant na K-R že ve středu ofiko, že jediná sjízdná plzenská trat je kolem vozovny a na Světovar po manipulační trati. tu psal HŠ
Takže opravdu mi tento příšpěvek prostrádá smysl.
A ještě citace,co jsem psal:
já v 1:39 píše:Jojo,ale stále platí,že bude možné 15T potkat i dřív,než ve středu v ulicích Plzně...
.já v 0:55 píše:Dnes kolem poledního ještě zkušebky po Plzni nebudou,ale dočkáte se již brzo..
- Absolut
- Moderátor
9001: Aha. Tak to sorry. Nějak jsem tu citaci z Káčka přehlíd a Káčko jsem už od pátku nečetl.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To Absoult. Ok jenže "info" z Tomova příspěvku už tu je. Viz p.Tarant na K-R že ve středu ofiko, že jediná sjízdná plzenská trat je kolem vozovny a na Světovar po manipulační trati. tu psal HŠ
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takAbsolut píše:9001: Vypovídací hodnota je v tom, že se snaží naznačit případným zájemcům o spatření 15T informaci, že ve středu spíš někam vyjede, než dnes. Já můžu za sebe říct, že mám podobné zprávy, ale vzhledem k tomu, kolik "ověřených" a "jistých" zpráv už jsem měl, tak se snažím už to na netu neventilovat, protože blbý pocit z toho, když někdo Tvojí vinou jede někam zbytečně a čeká tam na něco, co nepřijede, za to nestojí. Reálný stav je ten, že z vozovny na Světovar a zpátky by klidně mohla jezdit i dnes nebo zítra, ale nic tomu nenasvědčuje, protože se na ní zatím podnikají jiné věci, než je najiždění kilometrů a Škoda nemá potřebu jezdit s ní ven do ulic, pokud to není nutné.