Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jojo, už mi ho "někdo" poslal. Wany tam zvlášť evidované nejsou, jen jako RP. Mě to jen zajímalo orientačně, protože já s tramvají jezdit nechodím, neb RP mě nějak neberou, 14T a 15T taky ne a tak maximálněT6, KT či KT-N, nebo T3. V budoucnu mi zbyde jen to KTN a počítají dokonce i 95ks T6 v roce 2018...
Vozovna v té době napojena provizorní tratí, položené na silnici (dnes myslím ulice Kukulova), na na trať v ulici Bělohorská8750 píše:V období let 1977 - 1979 probíhala rozsáhlá rekonstrukce Plzeňské třídy, proto zde byl dlouhodobě přerušen tramvajový provoz.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Tak do tohoto plánu jsem měl před nějakou dobou možnost také nahlédnout, mohlo to být někdy na jaře 2009. Bohužel už si z rozmístění vozů nepamatuji příliš přesných údajů, zato u vozového parku se pamatuji na dvě věci, které mě velmi zaujaly. V plánu jsem určitě viděl ještě všech 150 vozů T6 a wan v něm bylo napsáno minimálně 50 (50, 80, nebo dokonce 100, ale nejvíce bych se přimlouval za tu padesátku, opravdu už si nevzpomenu). Dále si jen na okraj pamatuji, že 15T se nevyhnula snad žádné vozovně. Někdo další případně doplní - nedivil bych se, kdyby se plán od jara už několikrát změnil, takže bych se nedivil ani tomu, že se počty budou rozcházet.
Tak nevím jestli to dát do vlákna Vozovny, Budoucnost či Vozový park, tak to dávám sem. Slyšel jsem, že DP má už nyní plán rozmístění jednotlivých vozů po vozovnách do roku 2018. Ví někdo o tom něco, resp. jak by to mělo vypadat? Počítám, že provozovány budou jen typy T3R.P + jejich verze LF, RPV,, KT8-N, 14T a 15T.
Když to zhruba spočítám, tak vozů RP 8211-8245, 8300-8380, 8151-8185, 8251-8280, to je nějakých 380 vozů + rezerva na případné wany. 14T + 15T to je 310 dvojic, KTN je 47 takže suma sumárum když to budu počítat jako soupravy, tak to vychází na 517 dvojic tedy 1034 "jakobysól"...
nebo zbavíme se analogových RP a výhledově 14T???
Když to zhruba spočítám, tak vozů RP 8211-8245, 8300-8380, 8151-8185, 8251-8280, to je nějakých 380 vozů + rezerva na případné wany. 14T + 15T to je 310 dvojic, KTN je 47 takže suma sumárum když to budu počítat jako soupravy, tak to vychází na 517 dvojic tedy 1034 "jakobysól"...
nebo zbavíme se analogových RP a výhledově 14T???
V období let 1977 - 1979 probíhala rozsáhlá rekonstrukce Plzeňské třídy, proto zde byl dlouhodobě přerušen tramvajový provoz.mixik píše:zaujalo mě že v tom období nejezdili tramvaje po plzeňský. já myslel že to jezdilo vždycky až k vozovně.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nástěný plán prahy 1978/9.
ofocený největším rozlišením mého foťáku. 3264x2448x24 (59fotek)
zaujalo mě že v tom období nejezdili tramvaje po plzeňský. já myslel že to jezdilo vždycky až k vozovně. 
ofocený největším rozlišením mého foťáku. 3264x2448x24 (59fotek)
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/270951738/Pl_n_Prahy_1978.RARNemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co se děje v autobusu ovšem naše zákonodárce potažmo Drážní úřad ani trochu nezajímá...P_V píše:V autobuse se ovšem fyzikální zákony mění a páry najednou prostupují skrz tu červenou hmotu ochotněji.
V autobuse se ovšem fyzikální zákony mění a páry najednou prostupují skrz tu červenou hmotu ochotněji.demon píše:Už se to tu řešilo, koženka nevyhovuje normám z hlediska propustnosti par...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu řešilo, koženka nevyhovuje normám z hlediska propustnosti par...fricoolinek2 píše:Nevíte, proč není možné do tramvají dávat koženku, když spíš vám shoří na uhel bus, do kterýho se koženka dávat může?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude tím, že já nemám důvod si nic dokazovat na silnici a ani si nic nedokazuji.Proxy píše:9001: Líbí se mi jak kritizuješ přehnané sebevědomí ostatních řidičů, ale co se tak spíš zamyslet nad sebou...
To sice ne, ale dopravit se tím můžeš. Mají tam skutečně asi chybu, že nemají linku vyčleněnu z PIDu, takže IDOS pak lže, že cena jízdy je 26 Kč – to by měli opravit. Jinak ale nevidím důvod, proč by tam linka neměla zůstat.Damir Holas píše:Pozor! Zmínka o zvláštním tarifu je jen v detailu spojení, na který jsem sem házel odkaz. Pokud si ten detail někdo nerozklikne, tato informace se mu nikde neobjeví! Proto bych byl pro výmaz téhle linky z Idosu, klasická MHD to totiž rozhodně není.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Pozor! Zmínka o zvláštním tarifu je jen v detailu spojení, na který jsem sem házel odkaz. Pokud si ten detail někdo nerozklikne, tato informace se mu nikde neobjeví! Proto bych byl pro výmaz téhle linky z Idosu, klasická MHD to totiž rozhodně není. Jiná situace je třeba v Teplicích - tady mají dokonce dvě nostalgické linky, ale na obou platí běžný tarif, takže je lze využít místo pravidelných spojů. A nutno říct, že dost místních to dělá, pokud ono historické vozidlo jede tam, kam potřebují.Oskar píše:Vždyť je to v pořádku, IDOS nabízí všechny spoje z vybraného jízního řádu – v tomto případě MHD Praha. Tam linka 91 patří. To, že má zvláštní tarif je v detailu spoje uvedeno.
Jo, je to tak, Hotliner je na to jen najímán jako smluvní dopravce, ale licenci nemá.Oskar píše:Ad AE: Dopravcem AE je podle mě stále DPP.
Vždyť je to v pořádku, IDOS nabízí všechny spoje z vybraného jízního řádu – v tomto případě MHD Praha. Tam linka 91 patří. To, že má zvláštní tarif je v detailu spoje uvedeno.
Ad AE: Dopravcem AE je podle mě stále DPP. To, že činnost outsourcuje Hotlinerovi a v řetězu vystupuje jen jako prostředník, je věc jiná. Ale na jízdních řádech, i těch papírových, je dopravce DPP.
Ad AE: Dopravcem AE je podle mě stále DPP. To, že činnost outsourcuje Hotlinerovi a v řetězu vystupuje jen jako prostředník, je věc jiná. Ale na jízdních řádech, i těch papírových, je dopravce DPP.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude asi v tom, že pro IDOS je tramvaj jako tramvaj a speciální typ linky "nostalogická" nemá. Je otázka, zda by, podobně jako linka AE (kde je mimochodem stále jako provozovatel napsán DPP) neměla být linka 91 "smluvní". Poté se to dá vyfiltrovat.Damir Holas píše:Jak je možný, že ten krám míchá mezi linky PID i nostalgickou 91 se zvláštním tarifem?!![]()
![]()
![]()