Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Dobré odpoledne fotografové,
podobně jako v roce 2006 před volbami, i letos (pokud nakonec budou) bych Vás před volbami o něco požádal. A to při Vašich focení tramvají, pokud uvidíte nějaké volební reklamy (billboardy, lavičky, v MHD), budu rád za jejich vyfocení a poslání (hlavně co se týče ODS a to nejen v Praze).
Kromě městské dopravy se totiž zajímám aktivně i o politiku.
Díky moc, OMH
podobně jako v roce 2006 před volbami, i letos (pokud nakonec budou) bych Vás před volbami o něco požádal. A to při Vašich focení tramvají, pokud uvidíte nějaké volební reklamy (billboardy, lavičky, v MHD), budu rád za jejich vyfocení a poslání (hlavně co se týče ODS a to nejen v Praze).
Kromě městské dopravy se totiž zajímám aktivně i o politiku.
Díky moc, OMH
Pánové, pokud mám správné informace, tak na Rudné by měla být výrobna psího žrádla. Sám na Zličíně bydlím, občas je to opravdu megasmrad. Cítím to, když fouká západní vítr a je před deštěm.Tonda Ježek píše:Každopádně smrad jako smrad. Občas to tam je opravdu docela síla.Jirka píše:Měla by to být továrna na psí žrádlo. Čucháme to tam dost často.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně smrad jako smrad. Občas to tam je opravdu docela síla.Jirka píše:Měla by to být továrna na psí žrádlo. Čucháme to tam dost často.
Měla by to být továrna na psí žrádlo. Čucháme to tam dost často.Tonda Ježek píše:Tuším, že to je prasečák z blízké vesnice.gabuliatko píše:Netušíte někdo prosím co to na Zličíně okolo depa -M- tak strašně smrdí ?
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuším, že to je prasečák z blízké vesnice.gabuliatko píše:Netušíte někdo prosím co to na Zličíně okolo depa -M- tak strašně smrdí ?
-
gabuliatko
- Uživatel
Netušíte někdo prosím co to na Zličíně okolo depa -M- tak strašně smrdí ?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když já už zapomněl, koho Štěpán jmenoval, že je v tý 15.MOp píše:Stepan, Fortik, Willyjeff ?Stepan se dal na filmovani?
I já bych s díky poprosil.DavidD píše:Také bych o něj poprosil..DěkujiMOp píše:hlasim se o plan, dekuji, ze mi jej zaslete do mejlu..
Také bych o něj poprosil..DěkujiMOp píše:hlasim se o plan, dekuji, ze mi jej zaslete do mejlu..
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já ne, to netočil mne v tý 15.MOp píše:Stepan, Fortik, Willyjeff ?Stepan se dal na filmovani?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stepan, Fortik, Willyjeff ?
Mohl bych taktéž poprosit o zaslání plánu na e-mail? Předem děkuji.MOp píše:hlasim se o plan, dekuji, ze mi jej zaslete do mejlu..
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych prosím Vás taky poprosit o zaslání na mail?demon píše:MOp píše:hlasim se o plan, dekuji, ze mi jej zaslete do mejlu..
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se s dovolenim o jednu kopii přihlásil, i když ve mě nevzbuzuje pražádnou důvěru...MOp píše:hlasim se o plan, dekuji, ze mi jej zaslete do mejlu..