Jěště je otázka kdy do těch 15T dorostem, když o těch 15cm jsme rostli 150 let.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Vždyť ano těch 25% nad 180cm dělá ten průměr 177,74.

- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/koktejl/118982-ce ... sveta.html Je to ale jenom článek v novinách, realita bude určitě jiná...Brejšín píše:Myslím, že to je přesný argument těch "odpovědných odborníků" až na to že 75% populace má pod 180cm.![]()
Myslím, že to je přesný argument těch "odpovědných odborníků" až na to že 75% populace má pod 180cm.

[quote="Brejšín"]Madla ve 14T a 15T jsou na výslovné přání odborníků z DP 197 cm vysoko s tím "že populace se zvyšuje", ovšem se asi zapomělo .... . Ve 13T a ostatních "normálních" vozech 190 cm. V zimě se taky se 178 nechytnu, jelikož prostě ta bunda tu ruku tak nepustí.
No, to já se svými 198 zase celoročně jsem nucen hledat mezery mezi madly a každou chvíli nějakou tu koupím. Hlavně o držáky ventilaček ve střeše.
No, to já se svými 198 zase celoročně jsem nucen hledat mezery mezi madly a každou chvíli nějakou tu koupím. Hlavně o držáky ventilaček ve střeše.
Madla ve 14T a 15T jsou na výslovné přání odborníků z DP 197 cm vysoko s tím "že populace se zvyšuje", ovšem se asi zapomělo .... . Ve 13T a ostatních "normálních" vozech 190 cm. V zimě se taky se 178 nechytnu, jelikož prostě ta bunda tu ruku tak nepustí.
9139 by opravdu měla být poslední s 1,5 sedáky.
Jo když už tu řešíte ty vozovny, co kdyby se třeba v SO a NE nevypravovalo z KO a SA. Docela slušná úspora na výpravčích, záloháh, depácích ... .
9139 by opravdu měla být poslední s 1,5 sedáky.
Jo když už tu řešíte ty vozovny, co kdyby se třeba v SO a NE nevypravovalo z KO a SA. Docela slušná úspora na výpravčích, záloháh, depácích ... .
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Normální to neni.Ale dopravní podnik je někdy nenoormální.Petr píše:Přijde Vám normální aby Motol najížděl složitě na linku 19, která jezdí Hloubětínu "za barákem" a naopak Hloubětín najížděl na linku 4, která jezdí nopak "za barákem" Motolu? Mně tedy moc neopocenskylukas píše:To by šlo řešit že by Motol jezdil na lince 3.Nebo přejezdem po I.6 by měl Motol I.19.
počkat, já mám taky kolem 177 a chytím se celkem v pohodě 
edit: 175, teď ověřeno..
edit: 175, teď ověřeno..
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Také mám pocit, že se výška madel příliš nezměnila a šance se za ně chytit nemám ani já se svými 177 cm.pawel píše:včera jsem se svezl 9170 s novou verzí madel a připadá mi, že vodorovná madla jsou stále pěkně vysoko, snad i stejně jak předtím. tomu říkám pokrok. chtělo by to aspoň doplnit oka jako v T6/KT8, jinak nemá nikdo pod cca 170 cm (odhad) šanci se chytit.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já myslel že je to naprosto logickéPetr píše:Přijde Vám normální aby Motol najížděl složitě na linku 19, která jezdí Hloubětínu "za barákem" a naopak Hloubětín najížděl na linku 4, která jezdí nopak "za barákem" Motolu? Mně tedy moc neopocenskylukas píše:To by šlo řešit že by Motol jezdil na lince 3.Nebo přejezdem po I.6 by měl Motol I.19.
včera jsem se svezl 9170 s novou verzí madel a připadá mi, že vodorovná madla jsou stále pěkně vysoko, snad i stejně jak předtím. tomu říkám pokrok. chtělo by to aspoň doplnit oka jako v T6/KT8, jinak nemá nikdo pod cca 170 cm (odhad) šanci se chytit.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč tohle neřešíte ve vypravení, ale budiž. Výměna vozů mezi MO a HL má výhody v tom, že jednak nemusí NP pořadí vyjíždět nelidsky brzo, ale především, když dojde k MU, tak měnit vlak přejezdem z HL na 9 do pořadí je na umazání kola, kdežto MO leží přímo na trati, to samé HL u 3, a podobně...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Přijde Vám normální aby Motol najížděl složitě na linku 19, která jezdí Hloubětínu "za barákem" a naopak Hloubětín najížděl na linku 4, která jezdí nopak "za barákem" Motolu? Mně tedy moc neopocenskylukas píše:To by šlo řešit že by Motol jezdil na lince 3.Nebo přejezdem po I.6 by měl Motol I.19.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
To by šlo řešit že by Motol jezdil na lince 3.Nebo přejezdem po I.6 by měl Motol I.19.mart337 píše:Stále musí fungovat vyvážení mezi vozovnami.
To je sice hezký, ale Motolu zase ubydou dvě pořadí a bude muset "něco" vypravit za Hloubětín, či za jinou vozovnu, která bude něco vypravovat za Hloubětín.
Stále musí fungovat vyvážení mezi vozovnami.
Stále musí fungovat vyvážení mezi vozovnami.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Ano I.4 je realizovatelná Hloubětínskou vozovnou přes nájezd po I.19 s následným napinulačním přejezdem na Čechovo náměstí.Střídací bod Hloubětína I.P.Pavlova nebo Anděl.mart337 píše:Jo a nějak se tu neřeší, co s linkou 4 - dvě pořadí. Tu bude taky jezdit Hloubětín?