KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: KT8D5.RN2P (Částečně nízkopodlažní vůz)
Jestli to bylo po 12:29, tak doufám, že se svezení pod mojí taktovkou líbilo. Mimochodem, ta 9088 jezdí opravdu fantasticky. Kéž by takhle jezdily i ostatní KT8N. Jediné dvě chybky, které jsem dneska zaznamenal snad naše depo přes noc opraví.
Mimochodem, po těch prvních dvou týdnech provozu zatím nemá nějaké extra škrábance na sedačkách. Na pár sedačkách je občas nějaký škrábanec vzniklý normálním používáním a akorát jedna je zezadu poškrábaná nějakým zmetkem. Jinak ok.
Mimochodem, po těch prvních dvou týdnech provozu zatím nemá nějaké extra škrábance na sedačkách. Na pár sedačkách je občas nějaký škrábanec vzniklý normálním používáním a akorát jedna je zezadu poškrábaná nějakým zmetkem. Jinak ok.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvajka změnila nick? OT:sorry TJ ale musel jsem!!malesak píše:dnes sem na ni cekal 30 min na Prubezny na 33 a podarilo se
No, to jsme všichni na TF rádi.malesak píše:dnes sem na ni cekal 30 min na Prubezny na 33 a podarilo se
dnes sem na ni cekal 30 min na Prubezny na 33 a podarilo se
Re: KT8D5
To je velká škoda, ta repase z toho dělá z gruntu jinou, moderní tramvaj, na rozdíl od šumperáků. Směna na nízkoplechu je procházka růžovou zahradou. Jediné pozitivní (pro mě) je, že se budu ještě nějaký čas těšit pohledem na 9004 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se znovu prodlouží proběhy.Štěpán píše:KT8D5 se budou tedy posílat po najetí kilometrů do dílen jen na PÚ?
Nevím, v tom co se v posledních týdnech děje, už se poněkud ztrácim.
Edit: Máš tam nějakou fotečku panelu, potřebuju se na něco kouknout ?
Tak teď jsem teda silně rozpolcen. Jsem rád, že zůstanou 9042, 9044 a 9048, ale představa, že zůstanou i 9008, 9013 a 9036 je pro mne dost hrozná. KT8D5 se budou tedy posílat po najetí kilometrů do dílen jen na PÚ?
malesak: 9025 byla s tím poloptg, ale už nás bohužel opustila. Zrovna před chvilkou jsem si nad ní zaplakal: http://www.tramfoto.cz/displayimage.php?pos=-745
malesak: 9025 byla s tím poloptg, ale už nás bohužel opustila. Zrovna před chvilkou jsem si nad ní zaplakal: http://www.tramfoto.cz/displayimage.php?pos=-745
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejezdí, přesně před měsícem (další výročí...) získala neslavný primát poslední rekonstruované KT8...malesak píše:...a potom jeste ta s lekovackym polopantografem (nevim jestli jezdi)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Příznivci původních KT8 můžou jásat, z důvodu nepříznivého výhledu stavu financování DPP, bylo dle posledních značně nepříznivých zpráv rozhodnuto pro příští rok zastavit provádění rekonstrukcí tramvají.
Balkanizace MHD může začít...
Balkanizace MHD může začít...
9088 dnes nejezdí, tedy alespoň do této chvíle nevyjelatramvajka píše:Nevíte někdo,kde se dnes "prohání" 9088?Dnes není na 17,škoda.Na 8./17 je 9072,a na 16./17 je 9078.A po 9088 ani vidu,ani slechu
.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo,kde se dnes "prohání" 9088?Dnes není na 17,škoda
.Na 8./17 je 9072,a na 16./17 je 9078.A po 9088 ani vidu,ani slechu
.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Štěpáne,dneska(a včera) to byla a je linka 54,ta noční 33 až od dnešního večera do zítřejšího ránaŠtěpán píše:willyjeff: Furt lepší, než aby to jednomu místnímu tram-fóraři s colou vyšlo a dostal jí na dnešní noční 33.
Jinak ještě doplním,že ve flašce s colou byla šťáva
K tomu rovnou využiju příspěvek k dodatečnému poděkování panu A. za echo.
A přidám fotku z dnešního vypravení na 52/1.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.