Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
No ono by šlo nahrát původní SW3, ovšem tím by nám opět začaly pískat 9160-9170, ale za cenu že 9111-9159 by byly v poho.
šel ale vyčkává se jak dopadne zkouška s upraveným SW3 (který se zkouší na 9170) pokud by nedopadla tak by se asi přistoupilo k přehrání vozů na SW2 ale musely by se upravit i HW změny, bylo by s tím tolik práce že......... uvidíme co přinesou další dny a zkouškygabuliatko píše:A nešel by u odstavených vozů downgrade na SW2 ?
-
gabuliatko
- Uživatel
A nešel by u odstavených vozů downgrade na SW2 ?
Jo takhle. Ona je tam ta novější verze SW3. Už se chytám. 
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Snaží se odstranit chyby v SW 3, kvůli kterým nemůžou do provozu s cestujícími.Štěpán píše:MOp: To jako jezdí jen tak?Nebo se na ní přímo něco nového testuje?
MOp: To jako jezdí jen tak?
Nebo se na ní přímo něco nového testuje?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Protoze vozy se SW3 nesmi vozit cestujici.
A ještě jeden dotaz: Proč furt jezdí 9170 na zkušebkách?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tak už je to tu zřejmě zas. 9160: přední podvozek dupe trošku, zadní dost.
U 9122 se šířka kol nezměnila.
9111 a spol velice brzy nebo za hodně dlouho.
9111 a spol velice brzy nebo za hodně dlouho.
Kdy bude moct 9111 (a ostatní přehrané) jezdit s lidma?
Jaký je aktuální stav kol na 9122? Má nový profil a stejnou šířku kol, nebo širší oproti ostatním vozům?
Jaký je aktuální stav kol na 9122? Má nový profil a stejnou šířku kol, nebo širší oproti ostatním vozům?
-
radek31
- Moderátor
jde to v pohodě i bez kličky - prostě tam bodneš čip nebo klíč a v pohodě to drží - dělám to už 2 roky a nikdy to nevypadlohyaho píše:to šlo když byly na klíčích kličky, teď jsem to nezaznamenal a klíče jsou vždy na pultu nebo místo hrníčkudušan píše: řidiči v motole přišli na skvělé místo - větrací mřížky u pravého okna, zabodnout a nikam to neutíká
to šlo když byly na klíčích kličky, teď jsem to nezaznamenal a klíče jsou vždy na pultu nebo místo hrníčkudušan píše: řidiči v motole přišli na skvělé místo - větrací mřížky u pravého okna, zabodnout a nikam to neutíká
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda barevné schéma nevadí, ba se mi i líbí, ale ty smajlíci, co mají v Plzni jsou moc prímapawel píše:mart: jistě, to všichni víme, ale určitě to šlo udělat i nějak decentněji, než se nakonec stalo. třeba nechat úplně normální nátěr a na čelo přidat obří modrý piktogram vozíčkáře, zvolit odlišnou barvu BUSE, dát polopantograf apod. rozumných variant by se našlo mnoho, ovšem ta zvolená mi připadá velmi nešťastná.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
řidiči v motole přišli na skvělé místo - větrací mřížky u pravého okna, zabodnout a nikam to neutíkáhyaho píše:Jsou na zkoušku, uvidí se zda obstojí. Ale vážně kde si dát klíče ve voze 14T? Na pult? Spadnou. Do kapsy? Hrozí zapomenutí. jediný možný způsob je přepínač směrovek a při ceně jednoho přepínače, cca 1000kč je lepší tam dát háčky (když se kličky sundali) podívejte se na přepínače světel a směrů na T3RP!!!!MF píše:Tady vidíte ten pokrok! To já pamatuji, že touhle dobou se u nás ve vsi objevil dráteník! A teď máme už háčky na klíče