V pracovní dny tam ted 2xt jezdí.Absolut píše:opocenskylukas: Eh, pardon, a co budou vozit ty 2Tna 16 na Lehovci? Vzduch?
A o víkendu by se to dalo kompenzovat tím že by 15 na Vysočanskou teda nejezdila.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
V pracovní dny tam ted 2xt jezdí.Absolut píše:opocenskylukas: Eh, pardon, a co budou vozit ty 2Tna 16 na Lehovci? Vzduch?
Prohození čísel z 19 na 25, nebo trasa 19 -> Špejchar - Palmovka - Nádr. Strašnice?opocenskylukas píše: d-19:Špejchar - Palmovka
d-25:....zrušit
Právě že v případě kdyby byla 16 ta která by nahradila 19 a jezdila by CD,CT v soupravách a 15 by zůstala ve své trase tak by Hloubětínský vlaky mohly zatahovat přes Starý Hloubětín a tím by mohla nastat nějáká mini úspora vozokilometrů.slimman píše:A nestačí na Vysočanská - Lehovec sólo ? V tom je právě ten "vtip", že se ušetří i na tomto konci zavedením sóla.9006 píše:No já jen doufám, že když dojde na zrušení 19, že bude 16 co pojede na Lehovec a ne hybridní 15.
I tyto změny se rozhodnutím řitohorolezce nekonají.9006 píše:No já jen doufám, že když dojde na zrušení 19, že bude 16 co pojede na Lehovec a ne hybridní 15.
A nestačí na Vysočanská - Lehovec sólo ? V tom je právě ten "vtip", že se ušetří i na tomto konci zavedením sóla.9006 píše:No já jen doufám, že když dojde na zrušení 19, že bude 16 co pojede na Lehovec a ne hybridní 15.
Nicméně jedno je jisté - vzduchovozič 16 v podobě 2xT CT už tu máme teď.fibou píše:Zatím se nic neví a hádat můžeš stejně dobře sám jako ostatníopocenskylukas píše:Když to má 19 už za pár.Jak to bude s provozními parametry I.16 a I.15 o víkendu?Kdo ví, co nakonec bude a nebude.
Zatím se nic neví a hádat můžeš stejně dobře sám jako ostatníopocenskylukas píše:Když to má 19 už za pár.Jak to bude s provozními parametry I.16 a I.15 o víkendu?
Pokud se nic nezměnilo, tak poslední verze, kterou sem slyšel byla 16 na Vysočanskou a 15 na Lehovec.9006 píše:Já se jen zeptám co by nahradilo linku 19 v oblasti Nádraží Vysočany - Kbelská? Sice to neni nepostradatelný úsek, ale když tam ty koleje už jednou jsou a přecejen nárazově občas i ty lidi se tam vyskytnou, nebo to se ten úsek může rovnou zrušit, ne?(najet na linku z Vozovny Hloubětín na Vysočanskou se přece může objezdem přes Balabenku, zas tak dlouhý to neni, že...?
) Nebo jsem přehlédl tu náhradu?
A v případě, že by zmíněná 16ka jezdila i nadále na Spojovací (a neprohodila by se s 15kou), tak se obávám, že jen 10ka na úsek Želivského-Biskupcova-Palmovka stačit nebude. A zde si myslím, že platí dvojnásob to o tom jedna linka v jednom úseku (o jedničce nemůže být řeč, neboť ta jede z Ohrady a jen málokdo je jasnovidec a nestane se mu, že když mu dojde trpělivost a půjde na jedničku, na potvoru ta narvaná desítka nepřijde a jednička zrovna neujede.).
Takže ještě by ten návrh chtělo dopilovat.