..nebo...že by to byla paní TruhlářováKarotka píše:Titulek: "Proč mi ukazujete takovou hrůzu???"
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, ale proto byl taky podstatně lepší...Proxy píše:Akorát, že ten papír nebyl z dílny Ropidu
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to protažení 196 na kloboučnickou (chápu to jako částečnou náhradu 182) fakt bylo ve hře?
ty by panečku bylo i po tom náznaku stíhání JŘ ve špičce ve směru na smíchov...
ty by panečku bylo i po tom náznaku stíhání JŘ ve špičce ve směru na smíchov...
Naposledy upravil(a) zastavaman dne 16.2.2010 19:29, celkem upraveno 1 x.
- Absolut
- Moderátor
Orkyho slova mohu potvrdit. Tento "nástřel" jsem dostal do ruky někdy kolem 20.12. a následovaly tuším dvě další verze, ve kterých se navržené úpravy v některých oblastech lišily. Jenže panu Ďuranovi někdo prostě poskytl první verzi.
To je právě onen materiál, který získali novináři MF od nejmenovaného zdroje z DPP a o němž Procházka v tiskové zprávě na ROPIDu prohlásil, že jde o první nástřel, který už dávno neplatí. Ty, co Bém roztrhal vypadaly dost pravděpodobně jinak.gabuliatko píše:nevim zda to zde jiz nebylo, ale stoji za zkouknuti ...
http://www.dp-arena.cz/images/stories/1 ... wnload.pdf
... zmeny, ktere byly smeteny ze stolu
je to fakt sila
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
milbi píše:Předpokládám, že je to problém šablony, která vytváří PDF (předpokládám, že tento formát používají na tisk). Soudruh nastaví pro linku v jednom směru vzhled (šířka sloupců atd, uspořádání seznamu zastávek) a celá linka se vygeneruje jako jeden muž. A proto jsou na zastávkách Výstaviště - Ďáblice jízdní řády dva, ač zbytečně.gabuliatko píše:Mne zaujalo, že 17 je na 2 papírech i tam, kde se to vejde (třeba Ládví). Kde soudruzi udělali chybu fakt nevím.
no, a až budou muset vykázat činost, tak to zrdukujou na jeden jř (výstaviště-ďáblice) a všichni zjistí, že jsou potřební.
takže je to zajištění práce do budoucna.
člověk si musí umět práci rozvrhnout i do budoucna.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že je to problém šablony, která vytváří PDF (předpokládám, že tento formát používají na tisk). Soudruh nastaví pro linku v jednom směru vzhled (šířka sloupců atd, uspořádání seznamu zastávek) a celá linka se vygeneruje jako jeden muž. A proto jsou na zastávkách Výstaviště - Ďáblice jízdní řády dva, ač zbytečně.gabuliatko píše:Mne zaujalo, že 17 je na 2 papírech i tam, kde se to vejde (třeba Ládví). Kde soudruzi udělali chybu fakt nevím.
-
gabuliatko
- Uživatel
Mne zaujalo, že 17 je na 2 papírech i tam, kde se to vejde (třeba Ládví). Kde soudruzi udělali chybu fakt nevím.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toto řeší pořád na K-reportu.XSC píše:Jaká je pro cestujícího výhoda mít linku, u které část spojů končí v polovině cesty, oproti tomu mít linky dvě? A jaká je to výhoda pro DP? Jen hraní si s čísly.
Výhody: Jeden jízdní řád daným směrem, není nutné si pamatovat více linek (nepravidelný cestující přijde ke sloupku a nemusí prohledávat X seznamů zastávek), pravidelný cestující ví, která konečná je ještě před jeho cílem, takže neřeší, inspirace jízdními řády pro vlaky (trať a hotovo).
Nevýhody: symboly nad časy zhoršují čitelnost, občas nutnost mít dva papíry tak jako tak (viz tramvaj 17), pokud některé nácestné zastávky nejsou některými spoji obsluhovány, potom velký zmatek (typické pro jízdní řády příměstských autobusů).
Můj názor: Pokud jedním směrem jsou dvě nebo tři konečné, potom nemusí být problém. V jiných městech to tak funguje běžně. Např. v Děčíně linka 9 měla tři konečné v jednom směru. Nyní, když převedli část spojů (jedoucích do dvou nejvzdálenějších konečných) pod příměstské číslo, musí kaštan koukat do jízdního řádu dvou linek (9 a 429). Sice se to rozdělení dá pochopit (městská vs. příměstská doprava), ale pohodlí kaštanů to nijak nepřidá.
Jaká je pro cestujícího výhoda mít linku, u které část spojů končí v polovině cesty, oproti tomu mít linky dvě? A jaká je to výhoda pro DP? Jen hraní si s čísly.MOp píše:Mě se třeba 143+217 libí, já si nemůžu pomoct. Obzváště, když teď budou jezdit x roků stejnou trasu.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...KarlosK píše:to úpravy JŘ dle metra je co? to měly být úpravy kdyby byl zrušen ten první a poslední spoj? a jelikož zrušen nebyl tak se nic nemění?
to úpravy JŘ dle metra je co? to měly být úpravy kdyby byl zrušen ten první a poslední spoj? a jelikož zrušen nebyl tak se nic nemění?gabuliatko píše:nevim zda to zde jiz nebylo, ale stoji za zkouknuti ...
http://www.dp-arena.cz/images/stories/1 ... wnload.pdf
... zmeny, ktere byly smeteny ze stolu
je to fakt sila