Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od trainzjohny » 24.7.2010 20:43

Daniel_Brvnišťan píše:A to keď niekto uzamkne či vymaže diskusiu (nielen odo mňa) mám proste držať hubu a krok len preto, že som "kindermafia", alebo preto, že som tu nový?
A co třeba se zkusit zamyslet proč mě byla smazaná ?!
Daniel_Brvnišťan píše:Môžte mi teda vysvetliť, prečo sú neobľúbené? Skúsim niečo zmeniť... A že fórum zaplňujem... To je snáď zlý samotný fakt, že niečo napíšem?
Můžu ti to vysvětlit úplně snadno, máš tu skoro 40 příspěvků, většinu z nich za posledních pár dní a všechny jen rozpitvávaj tvoje dosti šílený a značně nereálný nápady. A když ti jeden příspěvek (mmch, né jen tobě) který by jen rozpoutal diskuzi o ničem smažu, tak se čertíš jak pominutej. Děláš si zle sám a pak se divíš.
Vždycky když se ve skupině (jakékoliv) objeví někdo jiný, je ostatníma spacifikován tak aby dělal to co oni, nebo je vyhozen. Nikdy jednotlivec skupinou nehne, čím větší skupina, tím spíš to platí.
demon píše:Osobně mi taky přijde reakce tj jako dost přehnaná, bral bych to jak dotazy nováčka, na které jak je vidno ještě odpověď na fóru není, tak proč hned uzamykat a mazat ?
Mažu tady příspěvky několikrát denně. Třeba takový pan MF by se svýma příspěvkama o jednom smajlíku mohl vyprávět. Když mi ovšem na takovouhle činnost někdo odpoví tím že jsem jen arogantní a v podstatě mě za to seřve jak malý dítě, tak mě tím naštve. Osobně mám pocit, že jsem tu většinou jediný kdo se snaží fórum nějak trošku umravňovat a uklízet a skoro nikdy se za to nedočkám vlídného slova... to mi nevadí, beru, ale nadávat mi za to nikdo nebude, kór né nějaký .... ! Snesu dost, ale co je moc je moc.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 24.7.2010 20:40

Osobně mi taky přijde reakce tj jako dost přehnaná, bral bych to jak dotazy nováčka, na které jak je vidno ještě odpověď na fóru není, tak proč hned uzamykat a mazat ?
To bych spíš důsledně mazal poslední dobou stále častější pruzení a stírání některých pankráckých kolegů a jistého pana dispečera na úkor uživatele MM-M.
Pokud nejde o pouhé kolegiální špičkování, čemuž jako nepankrácký nemusím rozumět, tak je veskrze trapné.
Totéž se dá napsat ještě o příspěvcích jednoho dalšího uživatele, ale tady všichni jistě známe způsob jeho myšlení a pohnutky...

Daniel_Brvnišťan
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daniel_Brvnišťan » 24.7.2010 20:15

OMH píše:A co se nejdříve zamyslet, proč se tak děje, proč jsou tvé příspěvky u některých "neoblíbené"? Ono to není jen o jiném názoru, ale o způsobu, jakým fóru zaplňuješ. Třeba mě to číst nebaví:D
Môžte mi teda vysvetliť, prečo sú neobľúbené? Skúsim niečo zmeniť... A že fórum zaplňujem... To je snáď zlý samotný fakt, že niečo napíšem? Alebo mám mať nejakú kvótu na počet či dĺžku príspevkov? Nikto nečaká, že moje príspevky sa budú páčiť každému. Mňa tiež nezaujíma debata o tom, akú farbu malo pôvodné tesnenie na dverách T3, alebo či pred rokom 95 na linke 22 prešlo malostranskou splítkou vozidlo KT... Ale nikomu to neberiem. Na tie moje príspevky bolo pomerne dosť reakcií, aj od ľudí ako Absolut či MŠ. Asi zrejme tie príspevky neboli "zbytočné" ako tvrdí trainzjohny. Síce to možno sú "teorie prdu", ale aj o tom to snáď je, že sa ukáže čo možné je a čo nie.
OMH píše:edit: a to, jak tady pořád :smt022 , že ti někdo vzal hrabičky a bábovičky - čeho chceš dosáhnout? Že se tě všichni zastaneme? :D A panu Trainzjohny řekneme po 1660. příspěvku ty ty ty! :!: U mě se nedovoláš =;
A to keď niekto uzamkne či vymaže diskusiu (nielen odo mňa) mám proste držať hubu a krok len preto, že som "kindermafia", alebo preto, že som tu nový?

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 24.7.2010 19:50

Daniel_Brvnišťan píše:Naivne som si myslel, že po dvoch rokoch v Prahe a dlhých úvahách o jej doprave prídem na fórum, prednesiem svoje nápady či otázky a budem tu môcť o nich vecne a slušne diskutovať. Musím povedať, že tu je veľa fundovaných odborníkov, ktorí mi na moje príspevky napíšu pre mňa veľmi podnetné názory.
A co se nejdříve zamyslet, proč se tak děje, proč jsou tvé příspěvky u některých "neoblíbené"? Ono to není jen o jiném názoru, ale o způsobu, jakým fóru zaplňuješ. Třeba mě to číst nebaví:D

edit: a to, jak tady pořád :smt022 , že ti někdo vzal hrabičky a bábovičky - čeho chceš dosáhnout? Že se tě všichni zastaneme? :D A panu Trainzjohny řekneme po 1660. příspěvku ty ty ty! :!: U mě se nedovoláš =;

Daniel_Brvnišťan
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daniel_Brvnišťan » 24.7.2010 18:00

PvvS píše:Bych to presunul do Možnosti rekonstrukcí a pokracoval. Ona to neni az takova fikce jak se zda. V Szegedu to planovali z T6A2 ..
Super, a presunie sa to tam? A čo v iných prípadoch? Trainzjohny mi už raz vymazal príspevok aj reakciu z témy Suchdol...

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 24.7.2010 17:51

Bych to presunul do Možnosti rekonstrukcí a pokracoval. Ona to neni az takova fikce jak se zda. V Szegedu to planovali z T6A2 ..

Jake
Uživatel

Příspěvek od Jake » 24.7.2010 17:11

Holt, někteří nechápou smysl a pojem slova fórum. A když se někomu z moderátorů/adminů tvoje příspěvky nelíbí, tak s jejich přístupem nic jinýho čekat nemůžeš. :) Mě to oddělení a zamknutí přišlo taky dost trapný a uhozený, ale že tu jsou uživatelé, kteří dokážou napsat větší blbosti a nepřímo urážet ostatní, to už se neřeší. Viz Štěpánovo připomínka.

Daniel_Brvnišťan
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daniel_Brvnišťan » 24.7.2010 16:13

OMH píše:Fórum má být demokratické a né, že se někdo vyškrtne kvůli jinému názoru.
Naivne som si myslel, že po dvoch rokoch v Prahe a dlhých úvahách o jej doprave prídem na fórum, prednesiem svoje nápady či otázky a budem tu môcť o nich vecne a slušne diskutovať. Musím povedať, že tu je veľa fundovaných odborníkov, ktorí mi na moje príspevky napíšu pre mňa veľmi podnetné názory. Ale potom príde niečo takéto:
trainzjohny píše:Téma odděleno od vozů T6-A5 a uzamknuto. Aby uživatel Daniel_Brvnišťan neměl problém s diskriminací jeho názorů téma smažu až časem.A i do budoucna budu tyhle jeho teorie prdu zamykat a mazat.

Třeba poté někteří uživatelé místo dotazů na bejkárny které se nesplní ani v divokým snu zarytého šotouše použijí mozek a nebudou se ptát. A předem upozorňuji D.B. že na stížnost kterou mi pošle mu po zkušenostech s posledního vysvětlování neodpovím.
A to je žiaľ ten lepší prípad. Prvý krát mi trainzjohny stihol príspevok vymazať skôr, ako som si stihol prečítať prvú odpoveď na ňu...

Žiaľ našiel sa tu zatiaľ len jeden človek, ktorý mi napísal povzbudivé slová a som mu za to vďačný. Čo na to ostatní?
Naposledy upravil(a) Daniel_Brvnišťan dne 24.7.2010 17:25, celkem upraveno 1 x.

Štěpán
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štěpán » 11.6.2010 23:49

Nu jak myslíte. Mne jen teď docela nadzvedlo to, jak 9001 ostatní uráží. Jinak to už dávno ignoruju.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 11.6.2010 16:16

Absolut píše:Moc neděkuj, tu odsunutou debatu jsem zamknul :) Sice by mě nikdy nenapadlo ji odsunout, ale zbytečná nová vlákna typu "Nehody_Abus" nechci...
Já jsem pro, protože za 14 dní už to nikoho nebude zajímat, a za pár týdnů se pak celé téma smaže a je klid :wink: Lepší než mít v nehodách 4 stránky hádání se bez výsledku.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 11.6.2010 14:56

Upřímně řečeno ta Tvoje věta by na Tebe někdy sedla jak hrnec na pr*el, ale nebudeme to radši rozvíjet :)

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 11.6.2010 14:21

Absolut píše:Moc neděkuj, tu odsunutou debatu jsem zamknul :) Sice by mě nikdy nenapadlo ji odsunout, ale zbytečná nová vlákna typu "Nehody_Abus" nechci. Nicméně si ale myslím, že by se Ti nemělo do budoucna nijak zabraňovat ve vyjadřování názoru, i když s Tvými názory často zásadně nesouhlasím.
Mě nevadí se si to zamknul.

Spíš mě zaráží útočnost několika jedinců, kteří si myslí že ví všechno a to nejlíp a ostatní názory nepřipouští, ale to už to nejspíš zůstane.
(Rozhodně nemám na mysli sebe, ale i jiní uživatelé napíši něco proti srsti vládnoucí většiny a je to problém). Občas hlášky od starousedlíkou vymlácení mladé pravice atd.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 11.6.2010 14:06

Moc neděkuj, tu odsunutou debatu jsem zamknul :) Sice by mě nikdy nenapadlo ji odsunout, ale zbytečná nová vlákna typu "Nehody_Abus" nechci. Nicméně si ale myslím, že by se Ti nemělo do budoucna nijak zabraňovat ve vyjadřování názoru, i když s Tvými názory často zásadně nesouhlasím.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 11.6.2010 13:57

OMH píše:
Štěpán píše:Mohl bych poprosit o alespoň dočasné zablokování uživatele 9001? Jeho styl "diskutování" silně zapleveluje toto fórum a navíc s přístupem "jiné názory jsou jen psychické výlevy" hodně lidí odpuzuje od aktivní účasti na diskuzích. Díky.
Fórum má být demokratické a né, že se někdo vyškrtne kvůli jinému názoru. A myslím, že pánové si to již vyříkali:)
Děkuji za podporu.

Děkuji i Štěpánovi za ukázání jeho projevu.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 11.6.2010 13:55

PvvS píše:Kdyby to s 9001 bylo jenom jednou ...
Jsem rád, když má někdo jiný názor. Nebo pak se tu můžeme jen poklepávat po zádech a říkat si, jak jsme všichni skvělý:)

Odpovědět