Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
All hail to DPP... Tak jsem se projel nočňátky z Národní třídy (k ND po svejch). Informovanost o nočním provozu na zastávkách 0. Informace ve vozidlech jen stylu "Ono to mění směr...", ale kudy - nic (jsou jen denní). O změnách noček se informuje jen na pštrossu, avšak jen kvůli Blance. Díky za sekeru délky 1h. 

JJ chápu, myslel jsme si to..MOp píše:Tak mě napadá, že ještě letos nejsou na broušení optimální teploty.
Tak mě napadá, že se letos vlastně vyměnilo kolejově přes celé léto skoro celé centrum.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadá, že ještě letos nejsou na broušení optimální teploty.
Tak mě napadá, že se letos vlastně vyměnilo kolejově přes celé léto skoro celé centrum.
Tak mě napadá, že letos se vůbec nebrousí koleje.. 

Tady jsou další krátkodobý výluky na srpen: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=697&style=standard vesměs to jsou údržby trolejového vedení
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Copak se bude dít celou neděli na tram Kobylisy - Ďáblice, že je zavedena X-10 hotlinerová? DPP zatím mlčí stejně jako ROPID 

Vždyt se to tam za poslední týdny slušně rozpadlo. Klasicky zákaz 14T..jen škoda,že se to nedá udělat ted za srpen. 18 by zůstala jak je, 24 přes Palačák, 6 na Braník a 16 na "svuj" břeh na Anděl, stejně jako 10 

- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Botanika se letos delat samozrejme bude a troleje by mely byt jiz z vetsi casti hotove.
Ze by dyl jak mesic opravovali jen TV na tom petimetrovym useku?
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že se mělo jednat pouze o rekonstrukci TV 

Nevím, zda to tu někdo zmiňoval, ale v poslední výlukové brožuře jsem si všiml, že v září se začne dělat úsek Moráň - Albertov. 3x sláva!!!
-
- Uživatel
Dnes si kolecko Andel - Na knizeci - Andel celkem bez problemu davala oranzova merici tramvaj, takze myslim ze by se ta zmena mohla provest uz driv, ale asi se nikomu nebude chtit predelavat materialy o vylukach...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
20 se už nemá kam zkracovat, na Smíchovské už jezdí a DK tam krade její vozykrtinek píše:Koukám správně na 6. etapu, když vidím, že vlastně jediná změna oproti 5. je, že linky 9 a 10 místo na smyčce Smíchovské nádraží točí přes Na Knížecí a Anděl dc + zároveň díky uvolnění SN se tam zkracuje linka 4, stejně jako krátká 20.
To je všechno, nebo jsem něco přehlédl?

- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám správně na 6. etapu, když vidím, že vlastně jediná změna oproti 5. je, že linky 9 a 10 místo na smyčce Smíchovské nádraží točí přes Na Knížecí a Anděl dc + zároveň díky uvolnění SN se tam zkracuje linka 4, stejně jako krátká 20.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To to trvalo
Snad to bude na trvalo .
Mimochodem mě celkem pobavilo info na webu DPP o výluce Újezd - ND - Lazarská:
Náhradní doprava
"V trase Nádraží Hostivař – (...) – Karlovo náměstí – Lazarská – Václavské náměstí – (...) – Vápenka bude v provozu zvláštní tramvajová linka 33."
Nevím jak vy, ale já nechápu, jak linka 33 jedoucí z KN přes Lazarskou na Václavák nahradí chybějící dopravu na Národní třídě, Národním divadlu a natož až na Újezdu.
To samozřejmě nic nemění mém názoru, že opravdu není důležité (ani možné) náhradní dopravu zavést. Na Národní se z Lazarské dojde za pár minut a přes ND a Újezd tramvaje v jiných směrech jezdí. Jen říkám, že mě pobavilo to "uchlácholení" cestujících.

Mimochodem mě celkem pobavilo info na webu DPP o výluce Újezd - ND - Lazarská:
Náhradní doprava
"V trase Nádraží Hostivař – (...) – Karlovo náměstí – Lazarská – Václavské náměstí – (...) – Vápenka bude v provozu zvláštní tramvajová linka 33."
Nevím jak vy, ale já nechápu, jak linka 33 jedoucí z KN přes Lazarskou na Václavák nahradí chybějící dopravu na Národní třídě, Národním divadlu a natož až na Újezdu.
To samozřejmě nic nemění mém názoru, že opravdu není důležité (ani možné) náhradní dopravu zavést. Na Národní se z Lazarské dojde za pár minut a přes ND a Újezd tramvaje v jiných směrech jezdí. Jen říkám, že mě pobavilo to "uchlácholení" cestujících.