No tě pic, 15 tisíc bez poruchy... Jdu si koupit kolo7001 píše:Podle mých informací musí s lidma najezdit ještě 15 tisíc km než bude schválena DÚ. Pokud to zvládne bez poruchy, vychází to cca na dva měsíce.
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
- 7001
- Uživatel
Podle mých informací musí s lidma najezdit ještě 15 tisíc km než bude schválena DÚ. Pokud to zvládne bez poruchy, vychází to cca na dva měsíce.
A ví pls někdo, jak si vedou v běžném provozu v Rize? Poruchovost, postřehy cestujících a/nebo řidičů atp.?
Tedy pánové, to jste mi nasadili ale pěkného brouka. Tady se naznačuje, že nás kaštany stihne snad nějaký úpadek či co. Jestli něco víte, tak to řekněte, nebo aspoň naznačte...
Ještě mám takovou otázku. Jestli se do téhle pěkné krabičky nakonec vážně povede naložit lidi, kolik toho s nima musí najezdit než bude schválena? Je to předem nějak stanoveno nebo to záleží jen na DÚ? Případně, stanoví to DÚ v konkrétním případě předem (i když třeba jinak než u jiných vozidel) nebo se prostě jednoho dne rozhodne, že už to stačí? Další volby jsou pak totiž celkem za dlouho...
Ještě mám takovou otázku. Jestli se do téhle pěkné krabičky nakonec vážně povede naložit lidi, kolik toho s nima musí najezdit než bude schválena? Je to předem nějak stanoveno nebo to záleží jen na DÚ? Případně, stanoví to DÚ v konkrétním případě předem (i když třeba jinak než u jiných vozidel) nebo se prostě jednoho dne rozhodne, že už to stačí? Další volby jsou pak totiž celkem za dlouho...
NE, nech se překvapit.
Takže páteční odpolední siesta na Střelničné padá?Brejšín píše:Od 22.09. by měla být všem řidičům dočasně zrušena přidělená služba na 24/71.
-
gabuliatko
- Uživatel
Pan prezident stanovil termín komunálních voleb na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.
To určitě bude, osobně si myslím že do konce října to vyjede na 100%.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční dárek Pražanům letos nebude? 
Od 22.09. by měla být všem řidičům dočasně zrušena přidělená služba na 24/71. 
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 22.9.2010 20:23, celkem upraveno 1 x.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to viděl na problém s odpolední 24/71 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co se váma stalo ? Muška v oku, nebo snad nějaká emocionální problém ?Brejšín píše:Musím s velkou slzou...
Musím s velkou slzou oznámit že 15T s cestujícími zítra nevyjede a asi ani tento týden.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sorry, ono to nějak letí...gabuliatko píše:počkej, DOD je zítra, to jako dneska vyjede s lidma ?
Měl jsem totiž za to, že je DOD až příští týden.
9207 ráno v dílnách kvůli nácviku na/vykolejování.
-
gabuliatko
- Uživatel
tomu rozumím, ale jako nepapalash bych taky rád, a pokud je dnes něco takového plánováno, rád vyrazím na značky (hlavní důvod je skepse, že to vydrží jezdit s lidma déle než týden)