JaHu píše:...odstranění absurdit typu umístění stejné zastávky do dvou různých tarifních pásem podle toho, jakou linkou zrovna jedete apod...
Toto je kde?
Hhoonnzzaa píše:Jednotný nátěr PID je naprostá kravina. DPP je samostatný subjekt, který může dát svému výrobku obal, jaký uzná za vhodné.
Až na to, že je placen z peněz PID, tak proč to nezdůraznit?
Hhoonnzzaa píše:Navíc bych se bránil i jako historik a památkář, jelikož modrá do Prahy nikdy nepatřila.
Chatrný argument, mně osobně se nátěr líbí, spíš mi přijde smutné, že i šotouši to vnímají tak že MHD=DP...
Hhoonnzzaa píše:Jednotnost tu přeci už na pár naprosto bezvýznamných výjimek máme! Jednotícím prvkem MHD v Praze je červená barva.

Pár bezvýznamných výjimek, červená barva... Holt přístup MHD=DP!
Hhoonnzzaa píše:Veolia se několik let snaží najít vlastní unifik a když se jí to podaří (a že to zajisté nestálo málo) tak si někdo usmyslí?

Podaří? A jakýpak je podle tebe jednotný nátěr Veolie? To mi asi něco uniklo...
Hhoonnzzaa píše:A v čem je vlastně konkurence dopravců v Praze, když je uděláme všechny "šedé"?
Konkurence? Ukaž mi prosim tu konkurenci. Přece tu jde o propagaci a sjednocení jednoho systému (PID) - marketing ti nic neříká?
Hhoonnzzaa píše:Ropid je v roli objednávajícího (kupujícího), DPP je v roli dodavatele.
No vždyť jo, objednávající dává návrhy a změny a dodavatel nekecá a dodává.
Hhoonnzzaa píše:...taky nepřijdu do McD a neřeknu, že všechny burgery v Praze musí být s modrým pruhem, co?
A nevšiml sis třeba, že všechny McD maj takovou stejnou žlutou fontánu na červeném pozadí, stejnou nabídku, většinou stejné ceny, všechno stejné, prostě stejný marketing, i když to jsou různí provozovatelé
Samozřejmě, že budou vznikat problémy (přívozy, vlaky, vozy zasahující do PIDu i mimo něj), ale takovouhle přehnanou kritiku bych nečekal. Rozumných argumentů se tu moc neobjevilo, třeba ten s cenou - o kolik to asi bude dražší, když se to bude dávat při přelakovávání a na nové vozy??