Se svorkovnicema by nebyl problém a na papírování to vliv nemá. Dokonce se o spojení nízkých KT uvažovalo, ale tohle už je odzkoušený...BerryML píše:Já bych řek, že tam bude problém hlavně s těma svorkovnicema (chybí). Pokud by se to nějak předělávalo, to papírování okolo se asi určitě nevyplatí...
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
přidám trochou do mlýna:
http://www.youtube.com/watch?v=STh4e5xoClU
Než studovat jizdní řády, vypravení a doufat, že možná z toho něco vyčtu, není lepší se zeptat??OMH píše:Pravda, ale jízdní řád prozradí, že poslední spoj jede pokaždé v stejný čas;)DavidD píše:No koukám, ale zrovna u dnešního dne je napsáno, že data nejsou zpracována..
Pravda, ale jízdní řád prozradí, že poslední spoj jede pokaždé v stejný čas;)DavidD píše:No koukám, ale zrovna u dnešního dne je napsáno, že data nejsou zpracována..
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K rozpojení dochází v 0:39 @ KN 
No koukám, ale zrovna u dnešního dne je napsáno, že data nejsou zpracována..OMH píše:Doporučuji pročíst např. vypravení;)DavidD píše:V kolik večer se 2xKT rozpojuje a veze domů?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
MF naznačil, nyní je již oficiální:
http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 1029140604
http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 1029140604
Doporučuji pročíst např. vypravení;)DavidD píše:V kolik večer se 2xKT rozpojuje a veze domů?
V kolik večer se 2xKT rozpojuje a veze domů?
-
gabuliatko
- Uživatel
Já vím že stavělo. Někde je o tom povídání, jak se řidiči v obloku schválně shazovali ze sedaček.Jakub píše:Já mám pocit, že si pan Mikulovský dal omylem 2 výluky dohromady. Ta, kde jezdily dvojice KT8D5, byla někdy v závěru roku 1993 v úseku Střelničná - Sídliště Ďáblice (nevím, jestli se stavělo i na zastávkách po cestě).
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řek, že tam bude problém hlavně s těma svorkovnicema (chybí). Pokud by se to nějak předělávalo, to papírování okolo se asi určitě nevyplatí... 
No ta výzbroj jede furt stejně, akorát jsou jinak reverzy. To by šlo vošéfovat.trainzjohny píše:Jenže v kachně jsou dva progressy "proti" sobě. Takže by to bylo jako udělat soupravu dvou souprav PX R.Péček - a to je dost hrozná představa.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže v kachně jsou dva progressy "proti" sobě. Takže by to bylo jako udělat soupravu dvou souprav PX R.Péček - a to je dost hrozná představa.
Čím to, že trojice T3RP jezdit můžou? Zjevně se víc progressů než 2 propojit dá, když se to udělá.MOp píše:reko KT8 pry nejde provozovovat ve dvojicich kvuli zdvojene vyzbroji progress.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
reko KT8 pry nejde provozovovat ve dvojicich kvuli zdvojene vyzbroji progress.