Kuk http://www.prazsketramvaje.cz/view.php? ... 2006041299XSC píše:A kolik je v Praze k dispozici kaliforňanů?
Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
2, pravý a levý.XSC píše:A kolik je v Praze k dispozici kaliforňanů?
A kolik je v Praze k dispozici kaliforňanů?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejefektivnějším a nejkoncepčnějším řešením problému Lazarská-Vodičkova-Jindřišská je obnovení trati v ulici Na Příkopech, vo tom asi žádná
Každé další řešení, je lámané přes koleno. Tím neshazuji nápad s kalifem, myšlenku to má, nicméně je zde dost ALE...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
šlo, kdyby i druhý oblouk nebyl časovanou bombou... Představa, že na něm zdvojnásobíš provoz... No, byl bys hodně odvážnýpetr03 píše:A já se ptám,šlo by to tak??
-
gabuliatko
- Uživatel
- opravovalo se na 2 místech
- stavební technika potřebuje trochu prostoru a ten by byl provozem na 1 koleji velmi omezen
- stavební technika potřebuje trochu prostoru a ten by byl provozem na 1 koleji velmi omezen
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Má to při tak krátké a neočekávané výluce cenu?petr03 píše:Ted jsem tak premyslel o vyluce v Lazarské a tomu velkému kolotoči kolem a všem těm diskuzím. Napadla mě ještě jedna varianta,jak řešit,či minimalizovat výluku a zařizování změn linek kolem. DPP má přeci možnost použít přejezd californie.Tak proč to nevyužít. Například v Lazarské ( když pominu to,že na druhém konci této tratě se tato výluka využila k další opravě,ale svým způsobem by se to dalo použít i v jindřišské ) byla havárie předpokládám pouze na jedné straně tratě. Proč by nešlo před daný úsek v havárii vsadit kalifornii,a nechat průjezdnou aspoň jednu kolej,a za místem havárie použít druhou kalifornii. Vyrobení tohoto přejezdu by snad netrvalo tak dlouho,např. 1 noc, zatrolejování, světla pro řízení provozu,či dispečersky, a mohlo se jezdit dále.a nemusela by se překopávat celá praha.Minimalizovali by se výluky,i když by se asi prodloužila v celku oprava,ale zmatek by nebyl.A já se ptám,šlo by to tak??
Ted jsem tak premyslel o vyluce v Lazarské a tomu velkému kolotoči kolem a všem těm diskuzím. Napadla mě ještě jedna varianta,jak řešit,či minimalizovat výluku a zařizování změn linek kolem. DPP má přeci možnost použít přejezd californie.Tak proč to nevyužít. Například v Lazarské ( když pominu to,že na druhém konci této tratě se tato výluka využila k další opravě,ale svým způsobem by se to dalo použít i v jindřišské ) byla havárie předpokládám pouze na jedné straně tratě. Proč by nešlo před daný úsek v havárii vsadit kalifornii,a nechat průjezdnou aspoň jednu kolej,a za místem havárie použít druhou kalifornii. Vyrobení tohoto přejezdu by snad netrvalo tak dlouho,např. 1 noc, zatrolejování, světla pro řízení provozu,či dispečersky, a mohlo se jezdit dále.a nemusela by se překopávat celá praha.Minimalizovali by se výluky,i když by se asi prodloužila v celku oprava,ale zmatek by nebyl.A já se ptám,šlo by to tak??
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní polední broušení v Radlické ulici:
http://foto-aktualne.mhdcr.biz/thumbnails.php?album=48 (2 fotky vlevo nahoře)
Bruska má napilno, přes den brousí koleje tramvajím a v noci metru na trase B.
http://foto-aktualne.mhdcr.biz/thumbnails.php?album=48 (2 fotky vlevo nahoře)
Bruska má napilno, přes den brousí koleje tramvajím a v noci metru na trase B.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to taky není problém. Uvědomte si že to je jenom 600 metrů. To není jako Barrandov
I Radlice byly poměrně rychlé.
Řepy jsou možná skoronovostavba, ale v Podbabě je potřeba udělat takové drobnosti jako demolice mostu, přeložky plynovodu, teplovodů a dalších ...odů.Proxy píše:Pokud uvážím, že letošní rekonstrukce tratě do Řep je prakticky novostavba, tak z toho vyplývá, že 6 kilometru tramvajové trati se dá postavit za necelé 4 měsíce. A z Vítězného náměstí k železniční trati v Podbabě to není ani 1,5 kilometru...
Tak jsem na to zvědavej, jak to stihnou.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud uvážím, že letošní rekonstrukce tratě do Řep je prakticky novostavba, tak z toho vyplývá, že 6 kilometru tramvajové trati se dá postavit za necelé 4 měsíce. A z Vítězného náměstí k železniční trati v Podbabě to není ani 1,5 kilometru...Padych píše:Tento týden byla v deníku E15 krátká zprávička o prodloužení TT z Podbaby k budoucí zastávce ČD do Podbaby, včetně barevný vizualizace budoucí smyčky. Článek tvrdil, že příští rok v červnu by se tam mělo už jezdit. Je to vůbec reálný? Nebo už se tam staví (delší dobu jsem v těch místech nebyl...)
Kromě malý oranice v bývalém autobazaru se zatím nestaví.Padych píše:Tento týden byla v deníku E15 krátká zprávička o prodloužení TT z Podbaby k budoucí zastávce ČD do Podbaby, včetně barevný vizualizace budoucí smyčky. Článek tvrdil, že příští rok v červnu by se tam mělo už jezdit. Je to vůbec reálný? Nebo už se tam staví (delší dobu jsem v těch místech nebyl...)
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to není reálný, je to naprosto jistý.
Tento týden byla v deníku E15 krátká zprávička o prodloužení TT z Podbaby k budoucí zastávce ČD do Podbaby, včetně barevný vizualizace budoucí smyčky. Článek tvrdil, že příští rok v červnu by se tam mělo už jezdit. Je to vůbec reálný? Nebo už se tam staví (delší dobu jsem v těch místech nebyl...)